לחברים - שנה טובה בפרוש השנה !

לחברים - שנה טובה בפרוש השנה !

בפרוש עלינו השנה החדשה הבאה וממשמשת לבוא עלינו לטובה - לכולם שנה טובה ומבורכת. האם מישהו יודע מהן התוכניות לחגים? האם יש לכם פרסום מוקדם (מלבד הטיול הנפלא שעורך גדי ביטון לאילת), האם יש מרתונים? הכוונה לראש השנה כי לאחר יום כיפור (אני נוסעת לחו"ל - אחזור לפורום לאחר החגים)??? אשמח לקבל אינפורמציה. שבת שלום.

avigal23

New member
יש לי תשובה...

עדה,אני ממליצה לך (וכבר כתבתי את זה היום בפורום) על המרתון ביום שבת ה-14.9 (יום לפני ערב יום כיפור) פרטים נוספים תוכלי לראות בהודעה... ובשבוע הבא אני אוסיף את הפלייר של המרתון... אולם ענקי וממוזג. ריצפת פרקט... הנה מה שכתבתי: בינתיים אין לי את הפלייר על המרתון-בשבוע הבא אוכל להוסיף אותו כאן... אז בינתיים פרטים אחדים: המרתון יוצא ביום שבת בתאריך ה-14.9 (יום לפני ערב יום כיפור) מתחיל בשעה 21:00 ומסתיים-מי יודע?! עד מתי שתרצו. עד למחרת..... המיקום: מרכז ספורט-אביב אליאנס רח´ ברודיצקי פינת סלואדור חניה חינם... פרטים בהמשך... ביי בינתיים אביגל אשמח להכירך...

מרתון ראש השנה: מוצ"ש 07.09.02

מרתון ארצי מסורתי- ערב חג שני של ראש השנה. בקיבוץ " כפר מסריק " בהדרכת: אבי אמסלם. מוצ"ש 07.09.02, מהשעה: 22.00 ואילך. רקודי עם, עמים, שנות ה-60, שורות, ודבקות. הרמת כוסית, תפוח בדבש, הגרלות , פרסים והפתעות. אורחים: מאיר אמסלם,יוסי פרץ,זאב ניסים,איציק בן עמי,דדה לוסקי, ישראל שבתאי,ספי אביב,אורן שמואל,חנן דדון,ציון אוחיון,ירון כרמל, שמעון שוכר,ירון מליחי, איציק סעדה,ישראל עמרני,גדי ביטון,דודו ברזילי, אבי לוי,אבי פרץ,קובי מיכאלי,שלום עמר,ירון בן שמחון,אייל עוזרי, ויקטור גבאי,מוטי בן יעקב,אלי רונן,ירון מישר,אבנר נעים,אייל אליהו, יום טוב אוחיון,רפי זיו,חיים ועקנין,עירית שוורץ. כיבוד עשיר, שתיה קלה וחמה חופשי. מחיר כניסה: 35 ש"ח. כל הכתוב לעיל, באחריות: אבי אמסלם, אני רק העתקתי את המנשר, לטובת חבריי הפורום. נ.ב. שכחתי, אחרונים וחביבים: רוני סימן טוב, ושלמה ממן. שתהיה לכם הנאה. יום טוב.

avigal23

New member
עוד מקומות תוכלי לבדוק באתר רוקדים

של ירון ואתר מרקיד של ארגון המדריכים "ביקרתי" בשניהם בזמן האחרון...לא יודעת אם יש פרטים שלא עודכנו אחד אני יודעת,וזה מה שכתבתי לך...

מומלץ בחום!

המרתון הזה רק משתבח עם השנים. כתובים במנשר הרבה מרקידים, אני מניחה שרבים מהם לא יגיעו, אבל שנה שעברה למשל גדי ביטון (וחבריו..) באו, אז כנראה שבכל זאת יש דברים בגו... אגב, הרבה רוקדים מהמרכז מגיעים בדר"כ למרתון הזה.

מומלץ בחום 2

שוב יוצא הזמר וחוזר הריקוד. הריקודים והשירים שהיו...הם שיהיו! ערב שבת, שכולו מחול וזמר ביום שישי 27.9. בשעה 22:00 בפארקיון של קיבוץ גבע בכניסה למעיין חרוד לרגלי הגלבוע. מרתון ריקודי עם נבחרים עד שנת 1985 נשוב ונרקוד עם הגבעטרון בניצוחו של אילן גלבוע, עמוס אלוני והתזמורת לריקודי עם. מיטב היוצרים והמדריכים לריקודי-עם בארץ תחת כיפת השמים בנוף קסום ובאוירה מיוחדת נכבד את זכרם של שאוליק רוזנפלד וגיורא קדמוןז"ל

למעלה