לחברים

מאיר 2000

New member
לחברים

"צרה היא ברכה" קבעה נחרצות הפרה. כי בעזרת צרה נחשוב מחשבה שתוביל בשעתה - למסקנה. מסקנה טהורה ולבנה- שתנקה את רוחך! לכן צרה - קבלוה כברכה. עוד דבר מה קבעה הפרה: ביום בו תקבלו את הצרה כברכה תעלם מעולמכם היא כלא הייתה.

hregev

New member
קביעת הפרה

למאיר אני לא כל כך מבינה את קביעתה של הפרה. ולא יכולה לקבל צרה כברכה, המציאות שזלי מאלצת אותי לחשוב ככה, אחרי שבשבוע הבא ימלאו 4 שנים לפטירתה של אמי מהמחלה הארורה ששמה אלצהיימר ועכשיו אני חווה את זה פעם נוספת ובצורה יותר מכאיבה עם בעלי, אני לא יכולה לראות את זה כברכה. חני

מאיר 2000

New member
היי חני

אני מאוד מצטער לשמוע. אבל אני מציע לקחת מכול דבר שכתוב או שמצעים מה שטב בישבלך. אני מאחל לך רק טוב והרבה אהבה

../images/Emo24.gifחני'לה

לפי החמשיר את צריכה לחשוב בנידמה לי כאילו היא ברכה ולא יותר גרוע. כך לא תקבלי יותר דיכאון זה בשביל המצב רוח שכאילו עדיף כך ולא נגיד מחלת הסרטן או שבץ אז תודה לה' שמה שקיבלו ממנו זה לטובה בשבילנו וה' ריחם עלינו שלא נתן לנו יותר גרוע. אנחנו צריכים להכניס לתת מודע שלנו שיהיה בסדר והכל לטובה ונמשיך לחיות לאהוב את יקירנו וכל יום השמש זורחת והציפורים מצייצות והפריחה נהדרת וכו' ושיהיה לנו בשורות טובות. גם אם אמא נפטרה זה דרכו של עולם אף אחד לא נישאר. ה' לוקח את פקדונו בבו היום. תתנחמי מכל הצרות הבאות במכה או בצרורות אין מה לעשות רק להמשיך לחיות ולראות את האור הבוהק בתוך החושך ,כי יש המשכיות לחיים עלי אדמות.

hregev

New member
../images/Emo24.gif אריאלה יקירתי

כנראה שלא הבנת אותי, אני מקבלת את זה שאמי נפטרה (שלא ימותו צעירים ממנה) מה שמצער אותי - למה היתה צריכה לסבול ככה וגם כל הסובבים והמטפלים בה (אני) . כואב לי שעכשיו זהפעם שניה, והלואי שזה ייגמר כאן ולא תהיה המשכיות. להתראות בבשורות טובות חני

../images/Emo24.gifחני'לה את מי את שואלת למה?

את ריבונו של עולם? יש לו חשבונות עם כל בריה שברא ולא עושה כרצונו, ה' ברא אותנו להטיב לנו, הטוב רוצה להטיב אבל בתנאי שיעשו את רצונו אם לא , יש שכר ועונש, לכל אחד יש חשבון שמים אף אחד לא יתחמק מזה, רק צריך ללמוד מה הוא רוצה מאיתנו וללכת בדרכיו, מי שאוכל חריף יהיה לו חריף בפה ומי שאוכל מתוק יהיה לו מתוק וגם ערב לחייך, יש תכלית לחיים ,ה' הוא מביא את המחלות והוא מרפא ע"י שליחיו.אבא נותן עונש לילד אם הוא לא מתנהג טוב.אני כל יום מתפללת : רפאנו ה' ונרפא, הושיענו ונושעה כי תהילתינו אתה, והעלה ארוכה ומרפא לכל תחלואינו ולכל מכאובינו ולכל מכותינו כי אל רופא רחמן ונאמן אתה, ברוך אתה ה' ,רופא חולי עמו ישראל.בשורות טובות

למעלה