לחברינו הנאיביים

Mike_b

New member
לחברינו הנאיביים

אנא ממכם, תבינו משהו, דרך ההבלגה של ברק היא הדרך הנכונה! היא זאת ששומרת עלינו בחיים!!! אם נפתח במלחמה נגד הרשות הפלסטינית רק נפסיד! מהר מאוד יצטרפו למלחמה המדינות הערביות והיא תהפוך למלחמה כוללת נגד הערבים. ומה יקרה אז אתם שואלים? מה זה יזיז לנו? אז נהרוג כמה ערבים זה הרי מה שמגיע להם... ובכן אני מאוד מקווה שבמצב כזה ארה``ב תתערב בזמן. ואם לא? אם לא, אז המצב יהפוך למכוער מאוד, אבידות קשות מאוד יהיו לנו, תוך זמן מאוד קצר. כדאי שתבינו: עם כל הכבוד לצה``ל, הם גדולים עלינו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני רק מקווה שנדע להפסיק בזמן ומדינת ישראל לא תימחק מהמפה! (אם אתם מבינים למה אני מתכוון). ומה יקרה אחר כך? בסוף בכל מקרה נצטרך לחזור לשולחן הדיונים עם עראפת. אני לא יודע מה אתכם, אבל חיי יקרים לי, יש לי המון סיבות להמשיך לחיות!

אלוני.

New member
הם גדולים עלינו ?

אין כאן עניין של גדולים או קטנים , אבל, לו הם היו חושבים כמוך הרי שכבר מזמן לא היינו כאן . ולגבי השלום , אני לא חושב שמישהו חולק עליך אלא שכל אחד חושב שהדרך להשיגו היא אחרת והמחיר אחר ..

amor

New member
איך מודדים מחיר? האם לפי מס`

הנפגעים במערכה בזמן נתון, לפי התוצאות המיידיות או אולי לפי ההישגים לעתיד כולל הרתעה ,הסכמה איזורית וכו` ? מה שברור הוא שמדינה לא יכולה לוותר על שטחים ועקרונות רק בגלל שכמה ילדים זורקים אבנים וכמה אמהות נכנסות להיסטריה.

amor

New member
החזית המסוכנת ביותר היא

חזית התבוסתנות בחלק ניכר מהעם היהודי בישראל . מלחמת האויב מול חרדה כשלך - הינה עבודה קלילה.

אלי 7

New member
הכתבה ב ``ידיעות`` ממש ריגשה אותך ...

אין דבר, זה בסדר. זה הזמן לציין לגנאי את אמ``ן, שברצותו מרדים אותנו (יוה``כ), ובנוח עליו הרוח הופך את כולנו ל ``ארבע אמהות``. הגיע הזמן שהגוף הזה יעשה את תפקידו באופן מקצועי, ולא בכדי לכסות את עכוזו.

למעלה