לחברי אבאדה- כנסו!!

לחברי אבאדה- כנסו!!

יש לי חבר שמתאמן באבאדה בתל אביב. אשמח אם מישהו ימסור לו דרישת שלום ממני. מי שיכול שיגיד לו דרישת שלום מיעקב מסול דה באיה. השם שלו זה מיכאל. והכינוי שלו זה משהו עם עז.. חח

../images/Emo6.gif מתוק שלי הבחור ההוא,

שינו לו את הכינוי לחרגול

באמת?

כי הוא מת שיחליפו לו את הכינוי... חחח אם החליפו לו לחרגול הוא יתאבד נראה לי...

היה מדהים!

תקשיבו, אני כולי עוד רטטים מהערב הזה, באתי כולי רועדת ומפוחדת(וסליחה מכל הבנות שבאו איתי לשירותים 10 פעם לפני ההתחלה), יצא לי לשחק עם אישה מדהימה(ובאמת פחדתי לעשות תנועות כי היא תפרק אותי), יצא לי לשחק עם גברת Tulipa חברתי הטובה, היה מדהים, באמת, בטיזדו ראשון וכולי לא מאמינה. (וכן, הסמבה הייתה כיפית, ומי שהיה שם, יודע מה עשיתי
, זו לא בדיחה פרטית גליה, אני באמת תוהה אם להתבייש במה שעשיתי). טוב, תמונות? :)

Forever NemeSh

New member
וואו../images/Emo70.gif ../images/Emo9.gif ../images/Emo124.gif../images/Emo47.gif../images/Emo13.gif../images/Emo45.gif

אני באקטזה מטורפת מהערב הזה שאין לתאר בכלל.. היה כ"כ מרגש
סיוי, אתקן אותך- זה ה-בטיזאדו שלנו ב-ה' הידיעה
היה לי מדהים.. שיחקתי עם מאגו, פינטדה (סיון אני לא באמת יכולה לקרוא לך ככה נו!), בבושקה ועם דוונג'י. היה אדיר. היה לי כל כך כיף לשחק עם המסטרנדו. היה לי משחק כיף איתו לאללה
האווירה היתה מדהימה, ההורים שלי כ"כ נהנו.. ואחי גם כמובן.. מזל טוב לכולם.
רקדתי סמבה.. היה כיף לאללה.. חגיגה מטורפת
תודה לכולם. Tulipa

shemerkuz

New member
כן, היה מדהים

בטז'ידו ראשון שלי, היה מדהים. היה די מלחיץ לעלות לשחק נגד המסטרנדו, (השחור הגדול - לא קנגרו), כעמדנו ליד הבירימבאו הוא הסתכל עליי במבט של רצח בעיניים... אבל כשהתחלנו את המשחק היה נחמד וזורם, עד הרגע שפתאום הוא חייך אליי חיוך ממזרי, ראיתי איזשהו הבזק של תנועה, והדבר הבא שקלטתי, זה שאני על הריצפה מעריץ את הארכיטקטורה של תיקרת האולם :) עם כל הלחץ, וההתרגשות, והכבוד של לשחק עם מסטר, זו בהחלט היתה אחת החוויות המדהימות. קצת פדיחות עם כמה שאנחנו המתחילים היינו בהלם... אבל סה"כ היה אחלה ארוע, במיוחד אהבתי את מופע המקוללה של הגרדואדוס.

coacain

New member
המקוללה זה לא רק לגראדואדוס, יש אימונים...

מדהימים עם המקלות האלה, אם נכנסים לעיניין ולא מתביישים זה אנרגטי לגמרי! מי שהיה בסדנא של מרסייה לפני שנה זוכר את האימון מקוללה שלה: מקוללה תוך כדי האו סמאו (גלגלון בלי ידיים) הזוגות, בשורות, ממש אנרגטי וכייפי!!! לא יודעת למה אבל הרבה אנשים לא אוהבים מקוללה??? למה?? אם אני כבר כותבת,,, אז לי היה טרוקה ג'י קורדה (לכתום) אני מתחילה להבין את המשמעות של הצבע עם המשמעות שנתנו לו בקבוצה (השמש- הצבע שמעיר את הקפואיריסט ומייצב אותו פתאום הכל מתיישב דברים מתחילים להיות ברורים יותר). בהצלחה לכולם ,,,

מזל טוב לך בובית,

אני בטוחה שגם בתור כתומה תהי מדהימה
(אני עוד זוכרת אותך בתור צהוב-כתום, איפה הימים?
) מה עם תמונות קצת? אני יודעת שיש לך תמונה שלי

ailag

New member
מז"ט לכולכם :)

ובסוף לא עשינו החלפת בטיזדואים :p לא נורא

למעלה