לחברי המאנצ'יז- הודעה משמחת! D:

לחברי המאנצ'יז- הודעה משמחת! D: ../images/Emo107.gif../images/Emo217.gif

הצלחתי לגרור כמה אנשים למאנצ'יז. אולי יבואו ביום ראשון, או אולי יום שלישי. בכל מקרה- אני מקווה שזה בסדר שאני מביאה עוד אנשים (זאת אומרת, לקוחות... וכסף... XD) אני אנסה לשכנע עוד. גוד שייבס! D: עוד יומיים יומולדת לאורלי! היכונו היכונו!

oranitoosh

New member
לגבי המאנצ'יז..

רק שתדעו שהרבה חבר'ה מהלהקה שלי .. (הקול שלנו.. ) ממש התלהבו מהעניין שאתם עושים קריוקי.. בכלל הרבה אנשים אוהבים קריוקי, תנסו לפרסם את העניין הזה יותר. באיזה שעות יש את הקריוקי? וזה רק בימי חמישי!?

Dark Neko

New member
מתי שאתם רוצים. חוץ מראשון.../images/Emo41.gif../images/Emo185.gif

בראשון פשוט יש משחק כדורגל. קריוקי יהיה נפלא! וממש אהבתי את איך שזה שהיה בחמישי שר, ממש הוקסמתי.
אמממ...תבואו כל שלישי וחמישי, אנחנו נשמח.

oranitoosh

New member
סבבה,תודה ../images/Emo13.gif

אני יארגן את כולם שנבוא איזה שלישי\חמישי אחד..

ZiV GiLbOa

New member
תבואו ביום שלישי שאני אהיה במשמרת

אני חייב לשמוע איך השאר שרים כי אלינתן ששר ביום חמישי היה פשוט מדהים!! אין קולות כאלה במדינה!! הוא פשוט צמרר אותי!! הקריוקי פתוח בימי שלישי בשעות 16:00 עד21:00. כולכם מוזמנים לשיר. אפילו תבואו בשלישי הקרוב.

היי, יו! תן קרדיט! O: ../images/Emo107.gif../images/Emo217.gif

הוא לומד איתי בבצפר באמי"ת! D: אתה לא יודע איך הוא שר בטקסים.... הוא... הוא.... אם הוא יהיה זמר מופורסם ויהיו לו הופעות מסביב לעולם, אני ארים שלט ואצרח "אלינתן! תעשה לי קינדר!" ד"א... הידעתם שקינדר פירושו "ילדים" בגרמנית? O: איזה קניבלי זה ישמע אם אני אגיד "יואו, קינדר זה כ"כ טעים" עצם המחשבה הזאת מעוררת בי חלחלה... בוגה בוגה!

Dark Neko

New member
"תעשה לי קינדר." XD../images/Emo41.gif../images/Emo185.gif

אני תמיד אומרת "תעשי לי אגוז" או "תעשה לי משמש."

oranitoosh

New member
אכן..

אלינתן, זה.. אלינתן. באמת שהקול שלו זה משהו מיוחד, ונדיר!

למעלה