לחברי הפורום, בהוקרה.

אניהו

New member
לחברי הפורום, בהוקרה.

אז אוטוטו. עניין של ימים ספורים...ואני מסיים. מסיים לעבוד בבית המלון ה...פשוט הזה. מתחיל לעבוד חזרה.שוב.בטיולים שאליהם אני כל כך עורג. היה מגניב לכתוב פה. כל כך כיף לפרוק את הכאב שהיה בי ו...נגמר. החיים שלי טפו טפו טפו מצויינים כעת ואני באמת מאושר. את כל שאכתוב במשך השבוע בטיולים -כי שם אני ממש מלא השראה- אני אעלה פה. בתקווה שיאהבו את זה. ולך... כניראה שלעולם לא אבין את פשר התנהגותך. רק דעי לך שמה שיש לי בלב לא ייעלם. לא בקרוב ולא כשאטוס. זה יקונן ומקונן בי כל הזמן. ולכם אני נותן כעת מתנה יפה שקיבלתי פעם. מן שיר נחמד עם מסר מצויין ואוסיף גם ציטוט מאליסה בארץ הפלאות. רק שיהיה לכם טוב. אומץ אם תחשוב כי תיפול-כבר נפלת. אם תחיה בלי היסוס-וניצלת. אם תרצה לנצח אך תאמר "לא אוכל" הן ברור שבחרת בקל מן הקל אם תחשוב כי תאבד-הן תאבד בודאי כי כל איש בעולם התוסס והחי הרוצה להגיע לתרועת ניצחון לא יגיע לזה בלי כוח רצון החלט כי תוכל - רצונך אז ימשול עלייך יגן חוק איתן מברזל כי מלחמות החיים לא תמיד מבקשות את האיש החזק וכתפיים נוקשות אך תמיד ינצח בכל - רק אותו אדם החושב כי הוא יכול!! [קיפלינג] "באיזו דרך עלי ללכת מכאן?" "זה תלוי במידה רבה לאן את רוצה להגיע" - אמר החתול "לא איכפת לי כל כך לאן" - ענתה אליס "אם כך. לא משנה באיזו דרך תלכי" - אמר החתול "בתנאי שאגיע לאינשהו" - הוסיפה אליס כהסבר "בטוח שתגיעי" אמר החתול "אם רק תתמידי בהליכה" עידן. שעדיין מאמין באהבה.במיוחד באחת ספציפית. שלכם.

עידן .....

היה לי הזכות להכיר אדם כמותך. בקרוב אקבל פלאפון חדש במקום זה שאבד, ואתן לך את המספר החדש. אני אצפה לשיחות טלפון ממך. תמיד. תודה לך שנתת לי לפרוק כל כך כאב. כל כך שנאה. כל כך צער. כל כך דמעות. כל כך אכזבה. כל כך רוע. כל כך כעס. כל כך רחמים. תודה. מאחלת לך רק אושר. בכל מצב. אושר אושר אושר.

ה מוזה

New member
אין מקום טוב יותר למצוא בו מוזה ../images/Emo13.gif

מאשר במרחבים ובהרים ובנחלים ובפריחת פרח זעיר שמציץ מתוך סלע אפור ואין דרך טובה יותר להסדיר מחשבות מאשר הליכה בשבילי הר וגיא .. שיהיה לך .. בדרך החדשה הזו רק השראה של הרמוניה ושל אושר הזכות היא שלנו ....לקרוא את המילים הקסומות של הנפש שלך . אל תפסיק לעולם להאמין באהבה ..אין דרך אחרת לחיות ,בכל אופן אין דרך טובה מזו
היות ואתה נתת את המילים לי נותר רק ..להוסיף תמונה שיהיה לך המון המון בהצלחה עידן ..

עידן... כמה טוב שטוב לך!

באמת שאני שמחה! והלוואי שתחזור מטיולייך מלא בחוויות יפות יפות יפות! אני מסכימה עם ה מוזה בכל מילה.. אין מקום טוב יותר מהדרכים, מהטבע שגורם להרגשה טובה... ואתה...המשפט שבחרת... זה אחד המשפטים שאני הכי מרבה לצטט
אז כל מה שנשאר לי להגיד זה שהתרגשתי ממך ומהמכתבים שלך ומהשאלות שלך שגרמו לכולנו פה להיפתח ולחשוב ולאהוב ולהתגעגע ולבקש סליחה ולהגיד תודה ולהיזכר ולשכוח ומה לא... אז תודה על זה. ומאחלת לך שהטבע יעטוף אותך בכל החום והטוב שיש לו להציע ושתתמלא אנרגיות במסעותייך, ותמשיך להיות מאושר! ואני אחכה לקרוא את מה שתכתוב בקוצר רוח! מיכל,

למעלה