לחברי הפורום בכלל ולקסנדרה בפרט

frustrated

New member
לחברי הפורום בכלל ולקסנדרה בפרט

לצערי, אני נאלץ להדיר את רגלי מן הפורום לזמן קצר (אני מקווה שקצר מאוד). אני עובר תקופה לא נוחה, ויותר ויותר קשה לי להגיב כמו שהייתי רוצה ליצירות, ולכתוב פה כמו שהייתי רוצה (מכאן הריב המטומטם שברוב טיפשותי התחלתי עם קסנדרה. סליחה). כמובן שאמשיך להיכנס ולקרוא פה בקביעות, ואם יהיה לי מה להגיב - אגיב. אוהב אתכם, מתוסכל.

קסנדרה*

New member
מתוסכל, קראתי את דבריך בעיון ../images/Emo22.gif

אני מקבלת את סליחתך. אין סיבה להעדר מהפורום, אלא רק לזמן קצר באמת, כדי להירגע. בהצלחה לקראת שנת הלימודים. קסנדרה

מתוסכל

ראשית אני חצי בהלם, כי שמתי לב עכשיו שאתה בן 17! נער-פלא, תקופות לא נוחות הם חלק מהחיים, אבל מה שטוב בהן שהן עוברות, ואני אומרת לך את זה בביטחון גמור! תרגיש טוב נער פלא מיוחד ותחזור מהר!

aiziq

New member
נחכה בסבלנות.

אגב, תקופות לא נוחות הן מקור מעולה ליצירה, כי כשנוח ושום דבר לא בוער בפנים, אז הכתיבה יותר טכנית ( כך זה אצלי, על כל פנים ). בכל מקרה, בחר את בחירותיך בשיקול דעת ואני ( איני יכול לדבר בשם כולם ), מעמיד עצמי לרשותך בכל דרך שתבחר.

frustrated

New member
תודה לכם

והאמת, איציק, אצלי זה הפוך. בתקופות הלא נוחות, הקשות, אני לא מסוגל לכתוב. רק אחרי זה, כשאני מסתכל על הכל בדיעבד, אני מסוגל להגיע להבנות ולכתוב על זה.

אנחנו פה מחכים לימים נוחים יותר...

טוב, אני עד הגיוס לפחות...
שיהיה בהצלחה!

aiziq

New member
חחח חובבנית , נראה אותך אומרת למ"כ

בטירונות:" שניה, המפקדת, תיכף אני אגמור את המסע- אני פשוט חייבת לכתוב."

לא לא לא

חברה שלי לימדה אותי איך זה צריך להיות: הקשב, המפקדת. מבקשת רשות ללכת לכתוב, המפקדת. איציק, אם נדבר בנימוס, נוסיף חיוך - אתה חושב שהיא לא תסכים??

למעלה