לחברי הפורום היקרים - חשוב

לחברי הפורום היקרים - חשוב

היי חבר'ה מה שלומכם? מקווה שכולכם מאושרים, עליזים והכי חשוב - שלווים! לגבי הנרי וניקה אין עדיין חדשות מעניינות וזאת הסיבה שאין עדכונים בפורום הנרי וניקה מופיעים הרבה בחודשיים האחרונים אבל באירועים סגורים ולא במועדונים שאתם יכולים להיכנס כקהל. ממש בדקות אלה הנרי וניקה יוצאים להופעהבת"א מול חברת הייטק עוד הופעה לחברת הייטק נוספת תתקיים ב 6.3 בשבוע שעבר ביום חמישי הנרי וניקה נתנו הופעה מעלפת בחתונה בירושלים ב VIEW היה מאוד מרגש והיה תינוק מתולתל בלונדי חמוד שנצמד לניקה במשך כל ההופעה... ניקה כרגיל אכלה כמו שצריך ושתתה אלכוהול משובח (הייתי איתם בגלל זה אני יודעת... ענתי צילמה ואני מחכה שתעלה את התמונות) הנרי בעיצומן של פגישות עם אבי גואטה ושרית חדד לקראת השירים שייכתוב לאלבומה החדש של שרה תהיה גם הפתעה בענייני שרון חזיז ובקיצור הנרי שלנו בשוונג של יצירה וימשיך להפתיע ולכבוש! בהזדמנות זו אני רוצה לפרגן למאור רביד הגולש הכי שווה בתפוז - אתה חבר פורום מקסים ונאמן ומעריץ אמיתי! תודה לך בשם חברי הפורום על ההשקעה (בקרוב שמך יואדם) אנו חברי הפורום משפחה וכדאי להיכנס, לשתף, להתעניין ולהיות בקשר על גבי הפורום גם כשאין דברים חדשים מהנר וניקה! מחכה לתגובות שלכם נגה

הנרי וניקה הופיעו בחתונה ?

מה הם רז חדד ? אני מעדיף לא יותר מדיי להגיב על זה עם כל אלפי המסיבות שיש במועדונים בפורים אין להם אף הופעה פתוחה במועדון או משהו ? מה עם הקליפ רבולושן שכבר הובטח מלפני 4 חודשים ? אין שום דבר... גם הובטח שהנרי וניקה יכנסו לפורום לכתוב כמה מילים וגם זה עדיין לא קרה האמת שאני חושב שזה ביזיון , שהפורום כבר פעיל חודשים והנרי עדיין אפילו לא נכנס לרשום מילה... פייר אני ממש מאוכזב מאיך שהם מתנהלים...מזעזע

an OTHER

New member
ממש לא מסכימה איתך

אני לא חברה בפורום הזה והגעתי לפה במקרה. אני קרובת משפחה של הנרי, ואני יכולה להגיד בבטחון שאם הקליפ של רבולושן לא יצא, ואם הם לא נכנסית לפורום זה לא כי ההתנהלות שלהם לא טובה, אלא בגלל שהם עובדים ממש קשה, ולא מפסיקים כדי לנשום. אנשים חושבים שהעבודה זה רק הופעות וכאלה אבל זה ממש לא נכון! הם עובדים שעות על גבי שעות בבית ובאולפן, וחוץ מזה--גם יש להם חיים אישיים! אני בטוחה שהרבה פעמים רצו אבל לא יצא... ד"א..החתונה שהם הופיעו בה הייתה חתונה של חברה קרובה של ניקה, וזו הייתה טובה אישית, אפשר להגיד מתנה.

אני חולה על הקרוב משפחה שלך../images/Emo70.gif ../images/Emo13.gif

כפרעליו
הוא מלך... הוא וניקה גדולים מהחיים.

מצעד הגאווה TEL -AVIV2007

אירועי הגאווה בארץ יגיעו לשיאם במצעד הגאווה התל אביבי, שיצא מככר רבין בשישי (8 ביוני) ב-12:00 בצהריים. בניגוד לשנים קודמות, המצעד יצעד השנה מערבה לאורך רחוב ארלוזורוב, ויסתיים במסיבת חוף ענקית בחוף גורדון. בהפנינג הסיום יקחו חלק די ג'ייז פונגי, אליוט, מוטי ס' ואוסי שיתנו זה אחר זה סטים של האוס ואלקטרו. על הבמה המרכזית. המופע המרכזי של ארועי הגאווה מגיעה הבייבי דיוה ג'ואל לאחר שהוציאה את אלבומה המצליח יחד עם המפיק והיוצר המוערך די גי דודי שרון תגיע הזמרת הטראנסקסואלית לצבוע את תל אביב בצבעי הגאווה עם הלהיטים הכי חמים (התגעגעתי,חצי חצי,FEEL IT 'פטה מורגנה,אנה ג'ולה ועוד..)בלווי מרקדנים מה שבטוח האווירה תהיה גאה ותתן שואו שלא תשכחו את מצעג הגאווה השנה. מצעד הגאווה מתקיים בעיר זו הפעם התשיעית מאז 1998 (בשנה שעברה לא התקיים המצעד עקב המלחמה בצפון וסערת אירועי הגאווה בירושלים), והוא מופק על ידי המחלקה למופעים של עיריית תל אביב יפו. בואו בהמוניכם לצעוד למען החופש למען ההקשבה ולמען הגאווה!!! ------------------------------------------------------------

הפורום הזה מת?!

כמה שרציתם שיהיה לכם פורום...ועכשיו אתם אפילו לא רושמים...!

:(איפה הםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם

אנחנו כבר בחודש 3 ואת אמרת לנו נוגה שבחודש 3 הם מתחלים הופעה איפה הםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם?

אולי הם עושים סבב חתונות ?

תעזוב , חשבתי שאכפת להם יותר מהמעריצים נגה הבטיחה לעדכן הופעות שלהם ושיהיו להם מלא הופעות פתוחות בפורים ואין כלום ...מדבר סהרה יותר רטוב מהם.. קשה להם להקדיש 2 דקות כדי לרשום כמה משפטים בפורום שלהם ! חבל חבל חבל...

למעלה