לחברי הפורום היקרים

ד קובי

New member
היי איילה

נתבקשתי ע"י הנהלת הפורומים של תפוז להסיר את ההודעה שלך ועוד מס' הודעות משום שהיה בהן איזכור של אנשים מהפורום השכן / או שנכתב בכלליות עליהם. צר לי ובאמת שלא ראיתי בהודעות משהו רע אבל הורו לי להסירן וכך עשיתי.

ד קובי

New member
לחברי הפורום היקרים

אני יודע עד כמה הפורום הזה חשוב וידעתי עד כמה היה חשוב בעבר, ולמרות שכשל בעבר התעקשתי מול הנהלת הפורומים של תפוז על מנת שיתנו לו סיכוי נוסף. לאור הארועים האחרונים שקרו עם הגעתם של הכותבים מהפורום השכן, נתגלו מס' אי הסכמות ביני לבין הנהלת הפורומים של תפוז. אי ההסכמות הן בדרך הטיפול על הדברים שנכתבו אודותיי ואודות חלק מחברי הפורום כאן בפורום השכן. לשמחתי הצלחתי לייצב את הפורום החשוב הזה כאן הנותן בית ובמה לפרוק ולשתף את מה שעובר עלינו. אך לצערי לא אוכל ככל הנראה להמשיך ולעבוד מול התנהלות שכזו. אשמח לשמוע את דעתכם בעניין איך אתם מתרשמים עד כה מדרך הניהול, האם הפורום הצליח להמריא מאז שכשל בניהולו הקודם. מה הייתם רוצים לשנות, מה הייתם רוצים להוסיף... האם הפורום משמש אתכם עוזר לכם? אשמח לשמוע את דעתכם ולפי זה אחליט כיצד לפעול בהמשך... שלכם בידידות קובי

אוי ואבוי לך אם אתה הולך!!!!!!

אני לא יודעת מה כתבו עליך, וגם לא מעניין אותי, בעיניי את מנהל את הפורום היטב. קשוב ומודע לבעיות ולצרכים שלנו, המשפחות של פגועי הנפש. המשפחות המתמודדות עם בני משפחה שהתנהגותם שונה, אחרת, קשה ולא מובנת. מבחינתי, בעולם מלא אטימות, רשעות, חוסר סובלנות, חוסר ידע וסטיגמות מצאתי לי מקלט קטן, משפחה תומכת, מפרגנת ומעל הכל, מבינה, גם את מה שאני לא כותבת, גם בין השורות. דברים שלא צריך להגיד, כי כולנו מכירים, כולנו יודעים למה אני מתכוונת כשאני אומרת "קשה לי". ואני יכולה לומר זאת בלי להתנצל ובלי להרגיש לא בסדר. אני יודעת שתמיד הגבת כלפי באדיבות רבה, בנימוס בכבוד, בעולם מלא תוהו ובבוהו זאת פינה אחת של שקט, של כבוד וקבלה. צר לי על הדיאלוגים שמסיטים את מטרת הפורום והמשפחה התומכת מהיעוד והסיבה שבגללה כולנו כאן. הסיבה היא: הרצון לאמפטיה. הרצון לא להתנצל. היכולת לעודד מישהו שנמצא באותו מצב כמו שלי. אני מבינה את המטרה של הכותבים החדשים כאן באחרונה, אבל חושבת שזה לא המקום המתאים. זה מחליש את האנשים שגם ככה מתמודדים עם דברים לא קלים. כמו שכתבה מישהי "ניסית להיות פעם בבית עם בן משפחה חולה-נפש?" אז ענו לה "גם לחולי הנפש לא קל. גם הם רוצים שישמעו אותם" --> O.K. אין בעיה, שישמעו אותם, אבל לא בכתובת הזאת. כאן זה סתם מחליש וגורם לתחושה לא נעימה --> שוב, התחושה שיש צורך להתנצל. ד. קובי, בבקשה אל תתפטר. זה רק יעורר מתחים חדשים. מישהו חדש שלא מכיר את כותבים ושוב להתחיל הכל מחדש. אנחנו זקוקים ליציבות. אנא - הישאר.

כנראה שלהנהלת תפוז רצון כפיה לסגור את הפורום

כמו שבעבר זה נעשה אולי השכנים עכשו מצחקקים ונהנים ככה תפוז פותרת את עצמה מלהגיב ולשמור על פרטיותם של הגולשי הפורמים שלהם אחד העקררונות שכתובים בתקנון תפוז אי לכך אני שומרת לעצמי את הזכות להגיש מחר בבוקר תלונה במישטרה נגד הנהלת תפוז מנהלת פורום די לכפיה פסיכיאטרית ונגד הגולשת דגנית54 על עברות מחשב שימוש לרעה בחומר כתוב (גניבת זכיות יוצרים ) הוצאת לשון הרע והוצאת דיבה יש פורטלים אחרים במדינה שישמחו לקבל גולשים שיהפכו את הפורטל שלהם לדף הבית שלהם ואני הראשונה היה להיפרד מתפוז אנשים לשלום ולא להיותחבר בשום פורום אחר שבו אני חברה ההפסד כולו של תפוז כנראה שלארבעה אנשים שמאישים את פורום די לכפיה הפסיכיאטרית מותר הכול להיכנס לכול פורום שעוסק בחינוך או השיטות טיפול שאינם לרוחם ורוח הסינטולוגיה להיתעלל שם בחברי הפורום ולהגדיל ולעשות ולהיכנס לקומנות של חברים ולהציק גם שם ידוע לי שיותר מפעם אחת הוגשו תלונות לתפוז על חברים בפורום השכן ותפוז לא עשתה כלום בנידון נלחמתי פעם אחת לשימור הפורום הזה לעלות אותו לדרך המלך לתת במה למישפחות שיקריהם חולה ועושים הכול למענו ולא פעם אחת עומדים מול מערכת אטומה להיותא וזן קשבת במצוקות לתת כתף ולחבק לעודד ולהראות שהם לא לבד שיש להם כאן בית חם מה שלא השכילה לעשות מערכת הבריאות במדינה ישר כול האנקי דורי וארבעת מופלאיה הצלחתם לעשותאת הלא יאומן אבל לא יעזור לכם כלום תמיד אנחכנו המישפחות נהיה קימים וחשובים אוהבים ותומכים סלחנים בניגוד למישפחות שלכם עם לא כאן בתפוז אז פורטלים אחרים עם אותם פורומים שיקבלו ויחבקו אותנו בשימחה

hydrophonic

מאחלת לך את כול הטוב שבעולם שתדע רק ימים טובים ותרגיש הכי טוב ואושר והרבה בריאות ונחת שתגיע למנוחה והנחלה שלך ושלא תדע צער וכאב נפשי לעולם כול מה שאני מאחלת לבן שלי אני מאחלת לך ולבני מישפחתך מכול הלב

לולי90

New member
בסך הכול

רצית להגן עלינו מפני אנשים שלא כל כך מבינים על מה אנחנו מדברים ומה המצוקות שלנו.אני עצמי החזקתי את עצמי בשתי הידיים שלא להתחיל להגן עלינו ולפחות לנסות להסביר להם שמטרות הפורום שלנו שונות לגמרי אבל ידעתי שאני רק אוסיף אש למדורה.אני מאוד מעריכה את התערבותך-אנחנו מרגישים כאן כמו משפחה-אפילו יותר מזה-כי לא תמיד בני המשפחה יודעים לפרגן ככה-ומי לא היה מגן על בן משפחה שלו נגד העלבון..אני לא מכירה את כללי הפורום ולא יודעת מה התפקיד של המנהל אבל לעתי אתה מנהל מעולה שמנסה בכל כחתך-הרבה פעמים אחרי יום עבודה מתיש מאוחר בלילה-תמיד לענות ולהשתתף ולנסות להביע יותר משתתפים וכמו שראינו גם להגן ולשמור עלינו.מקווה שהרוחות ירגעו ומבקשת ממך לא לקבל החלטות פזיזות ולנסות להגיע עם הנהלת תפוז להבנה-תזכור-אנחנו אוהבים אותך ומאוד מקווים שתמשיך עם הפורום הנפלא הזה .....

סמסרה1

New member
מה פתאום לפרוש? ומה פתאום לסגור?

אסור שזה יקרה. ראשית, אנחנו זקוקים לפורום הזה. ובזכותך הפורום הזה תוסס. דבר נוסף, מה החוכמה שכאשר נתקלים בבעייה לברוח?? מה פתאום!? אפשר גם להתעלם ולהמשיך הלאה. אבל מה פתאום להרים ידיים!? אנחנו כאן ואנחנו ממשיכים. ושיהיה לכולנו שבוע טוב!

מ ה פ כ ן

New member
ד. קובי היקר...

לפי דעתי, מאז שנכנסת לניהול הפורום דברים השתנו ורק לטובה אני חייב לציין !!!. קח בחשבון שאם תעזוב, הריי שיהיה זה ניצחון של חבריי אותו פורום שכן, גם אני חושב שדרך התנהלות הדברים כאן בתפוז עם נתינת פתחון הפה לכאלה שבאים להרוס ריקמת חיים שלא חופפת את המדיניות באותו פורום. הדרך בה בחרו להכפיש וגדף אנשים טובים מכאן, פסולה מאד בעיניי, והאופן בו נותנת הנהלת תפוז לגיטימציה לכך פסול אף הוא בעיניי. אך עם זאת, חשוב על האחריות החברתית אותה אתה ממלא, אני חושב שעלייך להבליג עד כמה שאפשר ולו רק בשביל להמשיך את הפורום החשוב הזה, ולהוכיח שאנחנו חזקים יותר מכל רוח שטות שנושבת מעת לעת בפורומים. אנא שמע את קול מחאתי והמשך בניהול תקין כפי שעשית עד עכשיו...

ד קובי

New member
חבר'ה אין כל עניין פרישה או סגירה !!!

אני כאן ואין בכוונתי ללכת או לסגור את הפורום. הודעתי זו עלתה לאחר אכזבה קשה מדרך הטיפול של האחראית מהנהלת הפורומים של תפוז, בכוונתי לשאת ולתת ואינני מתכוון לעבור לסדר היום על הארועים האחרונים אשר קרו כאן או יותר נכון בפורום השכן. אפנה לכל מי שאני רק יכול בצמרת הפורומים של תפוז, למען יעשה כאן צדק.

זריחה 2

New member
זה נשמע כבר יותר טוב..."אין כל עניין....."

גם אני הבנתי מההודעה שזו פרישה או סגירה... קובי,מה אפשר עוד להוסיף?, אתה הרי אחד המנהלים הטובים ביותר בתפוז,מתייחס לכל הודעה,מגיב,רגיש,מחבק ותומך.... אני בעד לשמוע דיעות מנוגדות,בעד להסביר ולהקשיב וחבל שקרה מה שקרה וההתכתבות הגיעה להתכסחות.. לגבי האנשים פה, .."זר לא יבין "..הכי קל זה להצטייר כאנשים אכזריים,כחומדי קצבאות הבטוח הליאומי ועוד ועוד...וחבל, חבל שאי אפשר לנהל התכתבות נורמאלית,..חבל, כי זה לא קל, האנשים שם עברו חוויות טראומטיות וכל מה שתנסה לשכנע ולהסביר כי לא היתה ברירה,תיתקל בקיר אטום,..לא מדובר בוויכוחים פוליטים,מדובר בחיי היקרים לנו.. וחייהם שלהם שחוו טראומות.. לכן לדעתי צריך להתנתק מההתכתבות המשותפת כי היא תוביל רק למלחמות, צר לי שעם כל הרצון שלך להגן.. הפכת אשם.. מאחלת לכולנו ימים שקטים כמו לפני, וגם להם שם..

vanbob

New member
זריחה 2

לדעתי קובי הוא המנהל המתאים ביותר לפורום זה אני לא יכול להסכים איתך שהתכתבות תוביל להתכסחות אני ניהלתי כאן בפורום דיונים פורים ויצאתי נשכר וקיבלתי תגובות דומות אני מאמין שיש ברירה המצב הקשה של אנשים שנמצאים בהוסטלים , תעסוקה מוגנת , לא נובע מ"מחלת נפש" אלא מהעדר טיפול הולם אני מציג בפני האנשים כאן אלטרנטיבות שיאפשרו שלוב מלא של רוב האנשים בעבודה ובחברה וזה אפשרי אם יהיה טיפול הולם כמו טיפולים אלטרנטיביים בסל , אשפוז בקהילה במקום אשפוז כפוי לדעתי ברגע שמשפחות יהיו מודעות לאפשרות היחידה להטיב עם האנשים יהיו התארגנויות ספונטניות של הורים שיתבעו ויביאו השינוי המיוחל הברירה היא להיות מודעים לכך שאפשר אחרת ולהאמין באפשרות להציל את רוב האנשים ולשלבם באופן מלא כאנשים עצמאיים

זריחה 2

New member
vanbob

אני בהחלט מוכנה לשמוע על אלטרנטיבות ,טיפול הולם,אשפוז בקהילה ועוד.... כשכתבתי על התכסחות התכוונתי למה שנכתב בשבוע שחלף....לא השתתפתי בשרשור אבל קראתי,היה כאן המון כעס..משני הצדדים. ואם יש עוד אפשרויות להטיב עם האנשים האמן לי..כולי אוזן ורצון. ו..כן אתה צודק,קובי הוא המנהל המתאים בעותר לפורום הזה...

vanbob

New member
אני מאמין ביכולתן של המשפחות לשפר את המצב

ברגע שתהיה מודעות בקרב המשפחות שטיפולים אלטרנטיביים בסל הבריאות שיחסכו מאנשים סבל רב ונזק של מיליוני ש"ח כתוצאה מאבדן כושר השתכרות ומסגרות של אשפוז בקהילה אז גם תעלה המודעות בקרב הצבור הכללי וזה יסלול הדרך לשינוי המצב המחפיר הנוכחי אני שמח על הגישה האכפתית שאת ואחרים מגלים בכל הנוגע לשפור הרגשתם ומצבם של "חולי הנפש" הסרוב ל"טפול" הוא בגלל תופעות הלוואי הבלתי נסבלות הכחשת ה"מחלה" נובעת מכך שאדם שבא לפסיכ' מרגיש צורך להצתדק כל הזמן ואם יגיד שהוא במצוקה הוא רק יצדיק את ה"טיפול" הכפוי שגורם לו להרגיש רע העדר התפקוד תופעת לוואי של הכדורים והעדר טיפול הולם ושקום אמיתי באיטליה שאימצה מדיניות הומנית מושגים כמו אשפוז כפוי , מתן כדורים בכוח , כל מה שאנחנו רואים בארץ הם נחלת העבר באיטליה השכילו לאזן בין הצורך לטפל באנשים במצוקה לבין כבודם , זכויותיהם בראש ובראשונה הזכות להשתלב בחברה כאחד האדם באופן עצמאי לחלוטין שם אין צורך בהוסטלים , דיור מוגן , תעסוקה מוגנת, רוב "חולי הנפש" שם אין שום הבדל בינם לבין כל אחד אחר ואי אפשר להבדיל בניגוד לישראל

זריחה 2

New member
../images/Emo140.gifתודה אשמח לקרוא אותך בעתיד,

ואף להשתתף בדיונים שתנהל..

rache2

New member
אממ.. שלום? קובי..תקרא..

סליחה שלא הייתי כל כך בפורום..הייתי באמצע משבר נפשי.... קראתי פה ושם ואני לא ממש יודעת מה הולך פה בפורום חוץ מהעובדה שנראה לי שכמה אנשים נפגעו פה..וחבל.. אין לי מושג מה היה פה.. ואני לא יודעת מה היה הפורום פעם. (כשל?) אני באמת שלא יודעת. מה שאני כן יודעת זה שאני שמחה שמצאתי את הפורום הזה..אין לי עם מי לדבר ועם מי להתייעץ.. או סתם תמיכה. והפורום הזה מדהים.. וחבל שהוא ילך לאיבוד בגלל אי הבנות חוסר הסכמות או לא יודעת מה.. לי אישית יחסר מקום לכתוב בו את החרטוטי שכל ועל הכאב לב.. קובי, אין לי מושג מה היה בעבר אבל אני מודה לך שדאגת שהפורום הזה ישאר וכך שאני מצאתי את דרכי אליו.

ד קובי

New member
עדכון לאחר שיחה עם מנהלת הקהילות של תפוז

הכל בסדר ויש הסכמות חברים. הפורום שלנו כאן וישאר כאן כמו שהיה עד היום. כל מה שקרה כאן במהלך הסופ"ש יטופל אישית על ידי צוות הנהלת הפורומים. תודה לכולכם על המילים החמות והעידוד שאתם מעניקים לי. אני כאן תמיד בשבילכם וכולי תקווה שנמשיך להתגבש ולגבש את הקהילה החשובה הזו שלנו. קובי

שלום, אני חדשה פה. רק רציתי להגיד שני

דברים: הסיינטולוגים הם זרם הרסני. חבל שאין בכניסה לפורום "מסננת" כמו שיש בפורומים אחרים, ואולי כדאי לדבר עם הנהלת תפוז על דבר כזה: שאי אפשר לכתוב הודעה, והיא מתפרסמת מיד, אלא עוברת קודם בדיקה ע"י ההנהלה, ורק אז מחליטים אם לאשר או לא.

למעלה