לחברי הפורום היקרים!!

black_magic

New member
לחברי הפורום היקרים!!

שנה טובה!! שנה מתוקה!! שנה הכי הכי הכי הכי בעולם!! שתהיה שנה מיוחדת במינה שנה ללא אלימות ופיגועים שנת שלום ואחווה שאהבה תשרור בכל העולם שנה שתהיה הכי קרובה לשלמות כי כולנו יודעים ששלמות היא דבר בלתי אפשרי.. ושתמשיכו להציף את הפורום ולהשתתף פה!! כל הכבוד לכם באמת..
תודה..
(הברכה יצאה קצת קיטשית, חפיף..
) ושוב פעם, שנה טובה ומוצלחת! black_magic

כל הכבוד למנהלת הפורום

והברכה איננה קיטשית בכלל. הכי חשוב זה אכן שנה בטוחה (שנעבור את השנה הזאת...) בדיוק היום ראיתי בסופרמרקט את מי שהיתה אחראית על האינטגרציה שלי. זמן רב לא ראיתי אותה והשמחה היתה רבה.

ויש עוד נושאים לוהטים

בפורומים אחרים, כמו פרשת ד"ר אורנה קמיר עליה דנים עכשיו בפורום חוק ומשפט (ב"תפוז").

לאוקספורד

קודם כל אני מאחל לך שנה טוב ומקווה שתהיה מאושר איתנו וחוץ מיזה בעניין הודעה לכתבת על פרשה של קמיר ולא צירפת לנו קישור של פורום אשמח מאוד שתצרף לכאן לינק אודה לך דרור חביה

שנה טובה גם לך

פורום "חוק ומשפט" נמצא ברשימת הפורומים של תפוז ואין קושי למצוא אותו. מס´ הפורום הוא 145, וכל מה שצריך לעשות זה להחליף 144 (פורום נוער לקוי שמיעה) ב-145.

לאוקספורד

מצאתי ,עשיתי לפי מה שאמרת לי , ולא ידעתי שהוא שכן שלנו ,ממש אחרי פיחת פורום נוער והיוזמת היא חנה בית לחמי -מנהלת פורום "פמיניזם ומעמד האישה" באחד ההודעה תרשמת ".....יוזר לשם...." אז יש לי שאלה מה פירושם של מילים יוזר פמיניזם תראה ,יש שם דברים שאני לא מבין ,אבל בהחלט זה מעניין אותי ,מדי פעם אני אקרא מבלי להגיב , בסדר,מוסכם אז בנתיים חג שמח דרור חביה

יוזר

הוא מה שאתה כותב בכניסה לדואר אלקטרוני או בכניסה לפורום. על פמיניזם כתוב בפורום שהזכרת, והוא נמצא ברשימת הפורומים של תפוז. אינני יודע מה מספר הפורום.

אני מכיר את הפורום הזה

השתתפתי פעם שם , נכנסתי לשם בגלל שהם היו נפגעי וואלה-יואל ואז שהיבנתי שאצלם נהנים ,כך אמרה לי טל קר אז ואבל שאלתי מה פירושו מילה פמיניזם

אני רוצה לאחל למנהל וכל חברי פורום

חג שמח ושנה טובה שהשנה ימתיקו לכם את החיים ושיבוא רק דברים חיוביים ----------------------------------------------------------------- ולשלי היתה שלושת החודשים ניפלאות ,עם הרבה הצפות הודעות נהדרות ותמישכו כך !!! גם בשנה הבאה -זיכרו!!!! כאן זה כמו הבית ויטרואלי ----------------------------------------------------------------- ואם תרצו לבוא מדי פעם לפורום שלי ,פורום בילוי,אתם מוזמנים !!!

אני מאחלת לכם...

שנה טוב ומתוקה(מאוד)
! שנת שגשוג,הצלחה,שלווה ואושר...כמובן שהמון המון האהבה בחיים
!
אוהבת, עיניים חומות.

LordNor

New member
שנה טובה לכל חברי הפורום, שתמשיכו

להשתתף בכללי...

brbrita

New member
לכולם...

אני מאחלת שנה טובה מתוקה מוצלחת שנת שגשוג הצלחה אושר ושלווה והכי חשוב שנה בטוחה!!!

למעלה