לחברי הפורום השכן-האח

ישרון

New member
לחברי הפורום השכן-האח

בפורום השכן שואה דור שני התפרסמו מספר רב של ארועים ליום השואה ,בפריסה כלל ארצית. לטעמי ראוי ואף לכבודנו הוא להפגין נוכחות ובעיבוי שורת המשתתפים בכל ארוע וארוע להראות ולהוכיח כי "המועד"בעל חשיבות הוא. הנכם מוזמנים לעיין בפורום ולקחת חלק בארועים השונים איש כפי יכולתו ורצונו.

תודה

גם אצלינו אנחנו מנסים לאסוף את האירועים בלוח האירועים של הפורום. לאחר פסח נעבוד בצורה מוגברת לקראת יום השואה, (אפילו שכל הזמן עוסק בזה) גם בפורום השכן אני מביט יום ביומו. שבוע טוב

תודה לך ישרון

בהזדמנות זו אני מזמינה באופן אישי את חברי הפורום לטקס לציון יום הזכרון לשואה ולגבורה, שיתקיים במסגרת המרכז ללימודי יידיש באוניברסיטת בר אילן, הפרטים מצויינים ב"לוח הארועים". בטקס תראה רבקה אדרת (אנחנו לא קרובות משפחה) מ"בית התפוצות" סרטים נדירים לפני השואה, הסרטים הוקרנו במפגש הפורום, כל מי שלא היה במפגש או רוצה לראות שוב, מוזמן, הכניסה חופשית. כולם מוזמנים להעלות ארועים ל"לוח הארועים", הודות לבני, הלוח מאפשר לארגן את הארועים לפי זמן קיומם. ועוד דבר חשוב, בשנה שעברה נכנסו לפורום במהלך יום השואה כ- 200 אנשים, רובם נכנסו בערב יום השואה, וחלקם אף נשארו איתנו לאחר יום השואה. אני מאד מבקשת מכל מי שלא משתתף בארועי יום השואה, להיות איתנו כאן בפורום, בעיקר בערב יום השואה שיחול ביום ראשון הבא, לענות לבני נוער על שאלותיהם וכדו'. תבואו על הברכה אנשים יקרים. מועדים לשמחה וכל טוב!

deebeebee

New member
קצת קשה ליטול חלק

בפורום שמתייחס ליום השואה כאל חג ומוחק מחאות על כך

זה כל כך רציני

שקשה לקרוא ליום השואה "חג" או "מימונה של האשכנזים". אבל אני לא מתערב בשיקולים של פורום אחר.

ישרון

New member
למנהל השכן

מאחר והכרותנו אינה רק וירטואלית אני מרשה לעצמי לתקן. את המונח אותו הנך מגנה שאלנו מאותם בני נוער ומבוגרים מנותקים שהיגדירו כך את היום המקודש הזה. אין בנו ולו שמץ של זילות אלא הכל נאמר מעומק החור השחור אותו יצרה השואה בלבבנו.

Sarika

New member
אירועים לזכר קהילות יוון שנכחדו

פרטים בלוח אירועים של פורום.

קנת

New member
לענת

לא מצאתי ארוע זה בלוח הארועים, אם אפשר כתבי פרטים - יום ? שעה ? אולם ? תודה

קנת

הנה פרטי הארוע: ב"ה הנכם מוזמנים לטכס יום הזיכרון לשואה ולגבורה אשר יתקיים, אי"ה, ביום ב', כ"ח ניסן תשס"ז, 16 באפריל 2007 בשעה 14.00, באולם בק, באוניברסיטת בר-אילן. בתכנית: יזכור ואל מלא רחמים דברי פתיחה ד"ר משה גולצ'ין אל מחוזות העבר: עיירות, ערים ודמויות במזרח אירופה בסרטים תיעודים נדירים וסרטים מעולם הקולנוע היידי רבקה אדרת – רכזת ימי קולנוע והשתלמויות בבית התפוצות המרכז ללימודי יידיש ע"ש רנה קוסטה הטכס נערך בחסות קרן פרידה ויעקב פּאט ע"ה

למעלה