לחברי הפורום-למניעת דירדור הפורום

promod

New member
לחברי הפורום-למניעת דירדור הפורום

שלום רב..
אומנם פורום זה שב לפעילות לא מזמן אבל הוא היה קיים לפני למעלה מ5 שנים שאני הובלתי בתוכו.
עקב הקריאה בתוכן הפורום כבר לא מענינת כמו פעם,אנשים מעלים השערות חסרות בסיס ומחפשים דרכים לא להאמין לאמור.
אם כך חשוב לציין שחברי הפורום שלומדים את הנושא ועדין לא בקיעים כל כך שלא יסתרו תאוריות או עובדות מכיוון שהם מבלבלים את מי
שבאמת רוצה ללמוד ולהבין.

יש לציין שהמטרה של הפורום היא להעלות קישורים של מידע או תמונות רלוונטיות ולנתח אותם
אף להלעלות השערות ומי שיש לו על מה להסתמך גם לישלול השערות מסוימות.

בשיחתי עם יור העמותה הישראלית ומקבילו יור האגודה
אשר עיסוקם העיקרי (גם פרנסתם) היא חקירת העבמים והחוצנים בסביבה העולמית ופרט לסביבה הישראלית
הסכימו עם דעותי ובמטרה משותפת אשר הרצון לפתח את הנושא לכלל הציבור הישראלי ואת נגישותו
רואים בכך שמידע מוטעה זורם בפורום שלילת השערות ללא בסיס העלאת השערות ללא בסיס חוסר במידע אם גב
לוקח את הפורום אחורה ומטעה.

לסיכומו של עינין אנחנו (אני ושאר בכירי האירגון הישראלי)
החלטנו להתחיל בבסיס לפורום המתחיל ולקחנו על עצמנו לפרסם מידע חדש ישן אשר ילמד את הבסיס לשאר חברי הפורום החדשים.
וכל אחד יוכל ללמוד מהעבודות שלנו.
ונשמח עם המנהלת החדשה שלנו תשמור את העבודות שלנו בדפי הפורום.

שבת שלום ולמידה פורה לכולם

נשמח אם ולא נשמח עם

הקומונות.

promod.
דברים משתנים.
אין מונופול על כלום.
ובבדאי שבבדאי לא על עמבה ושאר בכירי האירגון הישראלי.

תתרום תרביח.
לא תתרום. זה גם בסדר.

כדור הארץ ימשיח להיות מרכז היקום.
סטו!

וחוזר להתחסמות

שבת שלום ומידה טובה לכל

u333

New member
שמעתי רחש וחשבתי שזה חייזר

אבל בהקשבה שנייה - זה היה בן-יהודה מתהפך בקברו - אוי... העברית, העברית....

u333 - השגיאות בכוונה. עבם ירד בדרום ספרד

הערב רב עלה איתם וצאן וחייזר מקנה כבד מאוד. עברית הם רוצים ללמד אותנו.

למואל א

New member
טוב מאוד, אז כאן אוכל לקבל תשובות

אמיתיות אני מקווה לגבי הנושא הנ"ל.
מגיל צעיר אבא שלי התעניין בחוצנים וסיפר לי על כך, וגם הלכנו לראות מקום שנטען שנחת שם עב"ם לילה או שניים לפני בחיפה בשנות השמונים)
אבל היום אני לא מבין מה הטעם להתעסק בזה אם אין לנו שום קשר איתם.
אם אלו צורות "חיים" שונות לגמרי מהגדרת החיים כפי שאנו מכירים, אז אולי מגיעים לכאן כל מיני "שאריות" כמו אסטרואידים כך גם דבר שהוא לא דומם כמו אסטרואיד אלא כמו חיידק.
אם אפשר לחקור כזה דבר אז יכול לעזור לנו כמו כל התפתחות מדעית, יש דברים כאלו שהצליחו לחקור ולאמת? ז"א לא סתם חומרים מהחלל אלא משהו שרואים שנוצר ע"י בעלי תודעה או צורות חיים פרמיטיביות כמו חיידקים מהחלל, הרי יכול להיות שככה הגיעו החיים לכדה"א.

אני מניח שאם היה מדובר בצורות חיים דומות לנו, והם אכן יכולים לבוא ולבקר, אז מזמן היו יוצרים קשר גלוי כמו שכל אחד מאיתנו היה רוצה ליצור קשר עם כוכב חדש שהוא מגיע אליו, כמובן שזה מסוכן ולא צריך לבוא חשופים ופגיעים אבל כן אפשר ליצור קשר בצורה יציבה ולא דברים שיוסתרו ע"י ממשלות - למה הממשלות מסתירות כאלו דברים?

לפי הנחה אחרת נפוצה, מדובר על צורות חיים מאוד מאוד מתקדמות וזה כבר לא נח... כי אם הם כ"כ מתקדמים אז למה הם נתנו לשואה להתרחש? (לדוגמא)
או שבגלל שהם כ"כ מתקדמים ואנחנו כמו חיידקים חסרי חשיבות, זה אולי מרגיע כי הכוונה היא שאין להם כוונות רעות.
אבל אם נלך לפי ההנחה שהם טובים, או לפחות כמונו (המין האנושי רחוק מלהיות טוב, אבל בכל זאת יש ערבות הדדית כלשהי, תרומות ועזרה כשזה בא בקלות). אז במקרה הנ"ל הם כמו מיליארדר שיכול לעזור בלי בעיה למישהו רגיל בצרה

מה המסקנה שלכם ממה שידוע לנו היום, מדובר על צורות חיים מאוד שונות, או בעלי מודעות דומים לנו/לבע"ח, מתקדמים או פרמיטיבים?
מה שבטוח נראה לי, שהם לא כמונו כי אם כן אז היו יוצרים קשר

promod

New member
תשובות

אכן מהיבט מדעי שמודע לחברה (מוצהר) קיימת סוג של חיידק( או כל סוג חיים אחרים) בחלל החיצון אך אותם חומרים אינם יכולים לפתח חיים אנושים זאת אומרת - שכל מוח התפתחות מדע וכו'

מהיבט מדעי לא מוצהר ישנם חיים אחרים אנושים אמיתים בעלי תובנה
ישנם גם הרבה סוגים כמו האפורים האלגומיתים וכד'

המסקנה שלנו הוא חד וחלק ולא נתון כמובן לוויכוח קיימים חוצנים מהרבה סוגים ומכמה גלקסיות שונות ויודעים שקיימים עוד אלפי גלקסיות בעלי חיים אך לא מפותחים מספיק בישביל שנידע עליהם.
על מה שאנחנו כן יודעים יש שדומים לנו יש שלא דומים לנו יש בכל הצורות.
בגדול המוכרים הם האלה שבדרך כלל רואים בסרטים עם הראש אליפסה והעינים הגדולות,
והם יוצרים קשר כל יום פשוט לא בדרגים שאני או אתה יודעים עליהם

אשמח לעוד שאלות

promod

New member
האגודה והעמותה

שני גופים נפרדים
האגודה של אבי גריף האגודה הישראלית לחקר חיים חוץ ארצים
והעמותה הישרלית לחיים חוץ ארציים של גילי וחנן סבט

2 הגופים שונים בעיקר בגלל 2 דעות וחקר שונה
אך המטרה משותפת לכולם

כתבת, ואני מצטט:

בשיחתי עם יו"ר העמותה הישראלית... אשר עיסוקם העיקרי (גם פרנסתם) היא חקירת העבמים והחוצנים בסביבה העולמית ופרט לסביבה הישראלית הסכימו עם דעותי ובמטרה משותפת אשר הרצון לפתח את הנושא לכלל הציבור הישראלי ואת נגישותו..."

לעמותה יש כידוע שני יושבי ראש, וזו לא פרנסתם משום שהם עושים את כל העבודה בהתנדבות. יתרה מכך, שלחתי אליהם מסר עם קישור להודעה הזו שלך, והם לא ממש יודעים מי אתה, ואף הצהירו מפורשות שאין ולא תהיה להם נגיעה לפורום הזה כך שלא ברור עם מי שוחחת שם בדיוק ומה נאמר בשיחה הזו ולמי אתה מתכוון כאשר אתה אומר "החלטנו".

באשר לאבי גרייף, היות והוא הלך לעולמו לפני כשנה, לא ברור מי מנהל כיום את האגודה, אם בכלל. באתר האגודה אין שום פרטים מזהים. אגב, הארגון נקרא "המרכז הישראלי לחקר עב"מים" ולא "האגודה ETC.

אשמח לקבל הבהרות.

למעלה