לחברי הפורום, מנהלינו, ומשפחותינו.

לחברי הפורום, מנהלינו, ומשפחותינו.

ערב שבת,וערב חג לפנינו. אז לכולנו, ולכל בית ישראל: חג שמח, שבת שלום, מועדים לשמחה, חגים וזמנים לששון. מכל ה-
יום טוב.

ליום- טוב ידידי. חג שמח . רק כעת

שמתי לב שהברכות שלך אלינו, למרות שקראתי אותן אתמול, הן רמז לברכות של החידה של מירי ,שפתרת אותה במהירות הבזק.

avigal23

New member
אנצל את השרשור הזה....

אנצל את השרשור הזה בכדי לאחל לכולכם חג שמח ושבוע טוב-על שבוע הזה שקרב. אני אפרד מכם להיום ולכל השבוע... אני יוצאת ל_____ (חידה) רמז:במה שעוסק הפורום... לכל הפותרים-כל הכבוד... סתם...סליחה על ההומור (הנמוך)...פשוט כולם לוקחים את כל מה שכותבים כאן ברצינות...כלומר אם אחד כותב משהו שלא לרצון האחר אז זהו יש מלחמת עולם שלישית...(ואני חושבת שאם היו מחשבים את המלחמות שעברנו כאן בפורום ביחד עם מלחמות העולם כבר היו לפחות 5 מלחמות עולם...) אני לא מנסה לאיים שאם תמשיכו לריב כאן אני יעזוב-כי אני ממש לא יכולה,כל כך כייף לי להיות כאן איתכם-ואני כותבת ומתכוונת ברצינות.אני מחכה כל שבוע שיגיע סוף השבוע בכדי לכתוב לכם.אבל בזמן האחרון,שום דבר לא זז בסוף השבוע,או יותר נכון-כל פעם שאני נכנסת לאינטרנט... אז שיהיה לכולכם שבוע טוב,חג שמח וכל הברכות והאיחולים האפשריים. ותדעו שממש כייף לי להיות כאן!!!איתכם!!! אז להתראות בשבוע הבא...

למעלה