לחברי הפורום שבוע טוב

tamnuna

New member
לחברי הפורום שבוע טוב../images/Emo110.gif

אז רציתי לספר לכם שהשמועה על הפורום החדש, האידישאי הזה מכה גלים....מתפרסם באימלים...והשמחה רבה בקרב כמוני ועוד המון אחרים שלא כותבים יידיש, כמו רבים ממשתתפי הפורום אבל, מבינים ומדברים לא רע, והעיקר רוצים ללמוד יותר ויותר יידיש. אז שוב תבורכו על היוזמה. בהמשך אני מציעה כמו בהרבה פורומים לערוך פגישה של חברי הפורום ואז נוכל להזרים מידע אחד לשני בצורה הכי אפקטיבית. ועד אז להתראות בפורום.

שבוע טוב גם לך

איזה כיף לשמוע על הפירסום של האתר שלנו. אנחנו בהחלט נעשה מפגשים כאשר החברים יכירו כאן יותר דרך הפורום. בקשר לחברים שלך שציינת שאינם יודעים כתוב ביידיש אך מבינים ודוברים יידיש, שלא יתחמקו ויכתבו בפורום בעברית!
אנחנו לא מכריחים כתיבה ביידיש, ויהיה לנו מאוד נחמד להכיר את הקוראים הפסיביים של הפורום. ברוכים הבאים לך ולכל החברים שלצידך.

הייי שלום לכם זיין גזונט! צ´מעו אתמ

אתמול פעם ראשונה נודע לי שיש פורום ליידיש בתפוז למרות שאני כבר יותר משנה בתפוז אני כל כך מטורפת על יידיש ולצערי אני לא יודעת בכלליידיש רק איזה ארבע מלים אז מה יהיה ? איך אני אבין מה כותבים פה יידישיסט אולי מידי פעם מישהו מוכן לתרגם לי את המילים כדי שאני אוכל ללמוד? צ´מעו אני כל כך מתרגשת כל חיי רציתי לדעת יידיש ולדבר ביידיש אוףףףףףף תגידו מה אפשר לעשות שלכם חמעפה

גם לא זוכרת מה זה זיין גזוענט

רק ווס הרציך - לתקן לי שגיאות אם יש בבקשה נורא כיף שכותבים יידיש באותותיות עבריות לא? נראה לי שזה מקל ללמוד את השפה הבעיה שמקריאה בלבד אתה לא לומד איך לבטא בהכרח א ביסעלה ביסעלה יידיש בפקשה כל כך רוצה ללמוד יידיש....

tamnuna

New member
יידישיסט מקבלת את../images/Emo110.gif

מה שכתבת ואמשיך להשתתף כאןבינתיים ובעיקר כקוראת וצופה בכם קצת מרחוק, אבל מאד, מאד קרובה אליכם מאחר ואני כל כך שמחה שהגעתם. הנך רואה לאיזה הדים הגעת אפילו בקרב כאלה שבכלל לא יודעים כמעט ומאומה בשפה....אבל החינוך מהבית מדבר ...וכולם אכן מתרגשים.

למעלה