לחברי הפורום שבוע טוב מקווה שנהיה כולנו מסופקים מכל הבחינות אוהבת
M mika tal New member 19/11/06 #1 לחברי הפורום שבוע טוב../images/Emo24.gif מקווה שנהיה כולנו מסופקים מכל הבחינות אוהבת
B bulb New member 19/11/06 #2 לא יודע מה איתך ,אבל אני כבר מסופק ביותר מבחינה אחת (לא סקס ,למרות שאני אוהב את כיוון המחשבה שלך). עכשיו אחזור לנסות לישון על המקלדת. תעירו אותי אם איזה בוס מתקרב.
לא יודע מה איתך ,אבל אני כבר מסופק ביותר מבחינה אחת (לא סקס ,למרות שאני אוהב את כיוון המחשבה שלך). עכשיו אחזור לנסות לישון על המקלדת. תעירו אותי אם איזה בוס מתקרב.
M mika tal New member 19/11/06 #3 bulb עור! הבוס!!!!!!!!!!../images/Emo2.gif ספק אם אתה מסופק.. אך שיבושם לך.. עדיף מש"יוסרח" לך.. אחרי כל שאלות ה"ארומה הלא ברורה" בפורום הזה.. שבוע טוב מופרעת
bulb עור! הבוס!!!!!!!!!!../images/Emo2.gif ספק אם אתה מסופק.. אך שיבושם לך.. עדיף מש"יוסרח" לך.. אחרי כל שאלות ה"ארומה הלא ברורה" בפורום הזה.. שבוע טוב מופרעת
M mistero New member 22/11/06 #4 ../images/Emo13.gif הפורום הזה מלא משוגעים! כולם משוגעים! חחחח מסכן הבחור ההוא, איך נפלתם עליו, עכשיו הוא לא יביא עוד שאלות מבדרות לפורום!
../images/Emo13.gif הפורום הזה מלא משוגעים! כולם משוגעים! חחחח מסכן הבחור ההוא, איך נפלתם עליו, עכשיו הוא לא יביא עוד שאלות מבדרות לפורום!