לחברי הפורום שלום רב מה שלומכם-כתבה

לחברי הפורום שלום רב מה שלומכם-כתבה

בטוח שקר לכם תראו אני רוצה שתראו משהו שאני כתבתי לצוות האתר nrg מעריב ותראו מה יצא מזה אז ככה היום בשעה 16:25 שלחתי דואר אלקטרוני לצוות nrg מעריב וזה מה שיצא : "אחרי הריב הממושך אם הסוכן הקודם רוברטו והחתימה המוצלחת אם חברת התקליטים הד ארצי יצאה מאיה בוסקילה השבוע לסיבוב הופעות שיערך שבוע בחו"ל שבמהלכו תופיע מאיה בניו-יורק , טורונטו , מיאמי ולוס אנג'לס (מתאריך 10/02/2007 ועד 17/02/2007 ) כרגע מאיה עושה הכנות להופעה הראשונה שתיערך ביום שבת בניו-יורק בסוף סיום סיבוב ההופעות בחו"ל תחזור מאיה לארץ תתחיל לעבוד על הדיסק החדש ותתחיל בסיבוב הופעות אם הסוכנים החדשים הד ארצי *** המופע של מאיה הוא בשיתוף אם עדי אשכנזי *** נלקח מאתר המעריצים של מאיה בוסקילה שכתובתו http://www.maya-buskila.up.co.il/" והיום בשעה 17:20 אני יושב אם המחשב הנייד באחת הכיכרות פה בודק אם יש חדש ואז אני רואה את מה שאני כתבתי בכתבה רוצים לראות תלחצו פה לכתבה שהיה לכם לילה טוב ותהנו

urimz5

New member
תודהה

איזה מגניב פעם רציתי שיהיה לה דואט עם סקעת ואז היה בקדם אירוויזיון,ולא מזמן אמרתי שעדי אשכנזי מדהימה ועכשיו הן מופיעות ביחד..מגניבבבב הלוואי וזה יהיה גם בארץ!!

הבשורה החשובה:מאיה חוזרת להופיע

בארץ וכמו כן היא תתחיל לעבוד על הדיסק החדש באופן יותר משמעותי ואולי נזכה לסינגל ראשון גבר חודש הבא

למעלה