לחברי הפורום שעודדו

אורלי41

New member
לחברי הפורום שעודדו

רק עכשיו התפנתי לכתוב. אמנם קראתי בו ביום את תגובותיכם ועידודכם והן אכן מחממות את הלב ומעודדות, אך לא היו לי כוחות נפש לכתוב ולהגיב. אחותי קיבלה את התשובות למעט הרצפטורים (מושג שמוכר עליך סביר להניח) ובתשובה מצאו כי הגוש הוצא בשלמותו כולל רקמות בריאות מסביב ליתר בטחון ומבחינת הבלוטות נמצאה אחת מתוך ה-15 נגועה ולכן בכאב עמוק על טיפול כימוטרפי לפני ההקרנות. כמה סדרות, מתי ומה בהמשך אחרי שיתקבלו כל התשובות.... למותר לציין כי קיבלנו את זה דיי קשה כי על פניו הרופא האמין שלא יהיה צורך בכימו .... לאור ממצאי הביאופסיה... אך מה לעשות?! לא הכל מתוכנן כפי שרוצים..... אשמח לשמוע ולקבל תגובות מנשים שעברו את שלב הכימו ואיך תפקדו באותה תקופה..... מה תופעות הלוואי...... והאם בהכרח כולן מתקרחות באותה תקופה קשה?????? אני זו שתומכת בה לכל אורך הדרך.......צמודה אליה בכל ביקור בבית החולים מאז הבדיקה הראשונית, דרך הניתוח וקבלת התשובות ומבינה שהחלק המשמעותי בתמיכה רק לפני..... תודה ומקווה שאאגור כוחות לתמוך בה הלאה.... שנהיה רק בריאים.......

רחלש

New member
זה לא חייב להיות קטסטרופה

אחותי עברה את זה לפני 4.5 שנים. אצלה הייתה נגיעותגבוהה מאד של בלוטות הלימפה, מה שחייב את הכימותרפיה הקשה ביותר (ובשלב מאוחר יותר גם השתלת מח עצם - ליתר ביטחון). היא עברה את זה בקלות יחסית. התרופות התומכות השפיעו לטובה. היא תיפקדה כאם לשני ילדים קטנים (האחד בן שנה), המשיכה לעבוד ואפילו המשיכה ללמוד לתואר מתקדם. התקרחות היתה בראש (לא כללה את הגבות והריסים) ולמען האמת אחותי נראתה יפה מתמיד עם הקרחת. למרות, שלה לקח הרבה זמן להודות בזה. אני רוצה לטעת בך אופטמיות, אבל לא לשקר לך. אז, לא אצל כולן זה עובר בקלות יחסית. הרופא של אחותי טען, שיש קורלציה גבוהה בין בחילות בהריון לבחילות בטיפולים כימותרפיים של סרטן השד. קרי, אישה שלא סבלה מבחילות בהריון תסבול פחות מבחילות כתוצאה מהכימותרפיה. וכמו שאמרתי במסר האישי שהעברתי לך, במסגרת פורום אחר, כדי להתמודד הדרך הטובה ביותר היא לחיות את היום בלי מחשבות לטווח ארוך.

למעלה