לחברי הפורום

לחברי הפורום

בוקר טוב לכולנו. אם שכחתם? אז מירי לוי מגיעה היום,חזרה ארצה ממרמריס.אני לא יודע מה אתכם? אבל אני התגעגעתי אליה,לכתיבתה,לחידותיה,ולשנינותה. גם אתם מרגישים כמוני? שיהיה לכולנו יום נהדר מיום טוב.

אכן שבתי ארצה......

בקר טוב ושבוע טוב. חזרתי ארצה אתמול בערב משבוע של נופש וכף מעיר הנופש התורקית באיזור הקרוי האצ´מילר בעיר היפה מרמריס. מרמריס היא עיר ענקית הבנויה לחוף ים ומושתתת על מסחר ותיירות בלבד. תושבי המקום אדיבים ומנומסים להפליא ומקבלים פני אורח בספר פנים יפות. הם טורחים שעות רבות באלפי החנויות והבסטות שלהם כדי למכור לך כל מה שאפשר, ושמחים במיוחד למראה ה"ירוקים" היוצאים מכיסך. המלונות שלהם לא משהו משהו - אצלם "5 כוכבים" זה אצלינו בקושי ארבעה. לדוגמא : המלונות שלהם ממוזגים רק בחדרים ואילו בלובי ובחדר האוכל אתה יושב ופשוט נשפך מהחום. הגעתי הביתה בערב ומייד התארגנתי ונסעתי לרעננה כדי להספיק עוד לרקוד. שלום עמר לימד ריקוד זוגות חדש הנקרא "צימאון" ולא הזכיר את שם היוצר. נראה לי לפי הסגנון שהריקוד של גדי ביטון. האמנם ? גם אני התגעגתי מאד לחברה הטובים מהפורום ובמיוחד ליום טוב המקסים ל"חבר של כולם" הרהוט, לאצבעוני החכם, לעזרא היקר, לרקדנית הירושלמית, ואפילו לזקנמוךקרח הנהדר, ולכל מי שכותב כאן יפה ובעל חוש הומור. בדרך ארצה חשבתי על חידה והיא תירשם בשעה 12.00 בעוד כשעה. אוהבת אתכם. מירי.

אל תרגיש מקופח, ירון.

לירון בקר טוב ! אל תרגיש מקופח !!! התגעגעתי כאמור לאנשים שציינתי והוספתי גם "לכל מי שכותב כאן יפה ובעל חוש הומור", וכמובן שהנך כלול בקבוצה זו. ביננו ורק ביננו : האמת, אגיד לך ירון, כשכתבתי את שמות האנשים שלהם הבעתי געגועים התלבטתי קלות אם לשרבב את שמך. החלטתי לבסוף שלא - שמא תקפוץ ההיא (שקוראת לעצמה מקורית) ותתלונן שוב כי הנה היא מתגעגעת אליו והוא יש לו חולשה לשם מירי, מדיניות איפה ואיפה, ועוד כל מיני דברי בולשיט כאלה. לכן החלטתי להשמיט. האם יש זיק של הגיון בדברי ? יום טוב. מירי.

למירי ברוכה השבה

מה זה התגעגנו אליך, חבל על הזמן, "צימאון" - ריקוד של גדי ביטון, עבר היום בהשתלמות הארגון. החוש חש שלך גם הפעם לא אכזב.

שלום רב שובך ציפורה נחמדת.

שבת שלום לך. שלום יקירתי, וברוכה השבה לארץ המובטחת. מקווה שנהנתם מהנופש בארץ הניכר.אצלינו בארץ לא היה חדש, תחת השמש הקופחת.בעצם כן יש חדש,היום בהשתלמות מדריכים נוספו כ-20 רקודים חדשים.(ביניהם אחד שלי.מודה באשמה) כמו כן נוספו לפורום אנשים חדשים ומענינים. והתכונה לכרמיאל רבה היא. חסרת לי עד מאוד בשבוע זה. וכולי תקווה שתתעשתי במהרה מהחופש,ותחזרי לכתוב בפורום, כי נעמת לנו. שתהיה לך שבת כייפית ומהנה. יום טוב.

שלום לך יקירי !

בקר טוב ליום טוב ! נהנתי מהחופש והנה כפי שאתה רואה אני כבר כאן ובגדול. לקחתי לתשומת לבי את עצתך לגבי ה"סבון הנופל" בתורקיה והסכנה להתכופף. זה בסדר יום טוב, כשנפל לו הסבון תמיד אני הייתי אחריו...... לעומת זאת שנפל לו מטבע בשוק המקומי הוא התלבט, האם כדאי להרים אותו, לוותר עליו, או לבעוט את המטבע כל הדרך לארץ. שמחתי לקרוא כי הצגת ריקוד חדש בהשתלמות המרקידים האחרונה. אני מקווה שהריקוד יפה לפחות כמו "הנחלים רושמים" ושיהיה לו "כושר הפצה" הרבה יותר טוב מאשר היה לריקודך הקודם. בהערכה רבה. מירי.

נוצר

New member
מירי לוי חזרה

את מי זה מענין!!!. אתם באמת מיתעסקים עם דברים ו/או נושאים מטופשים שבכלל את מי שה מענין שמירילוי חזרה מחו"ל. תחשבו שעדה איסט ניסתה לשתף את הפורום בכך שהיא מופיעה בפרסומת ואתם ירדתם עליה בענין זה. ועכשיו מירי לוי חזרה ואתם לא מגיבים באותה צורה שהיגבתם לעדה - מדוע? יש פה איפה ואיפה? יש פה העדפה של אנשים מסוימים על פני אנשים אחרים? זה ממש לא הוגן!!. למה אתם לא מעירים לירון מישר ולמירי לוי שתופסים הרבה מקום בפורום? למה להם אתם לא מגיבים? למה הם אנשים מאוד חשובים, קדושים? תפסיקו עם האיפה ואיפה הזה!!! דבר נוסף, תפסיקו לדון בנושאים כמו הצפיפות באוניברסיטה, איך מתחילים עם בת זוג בהרקדות ועוד נושאים כאלה. כבר הסכמתם איתי שצריך לשמור על רמה מסוימת של תגובות ולהתרכז בנושא העיקרי של שלשם כך הפורום נועד. אז קדימה תתיחלו ... והצלחה.

אותה גברת בשינוי אדרת !

שוב היא קפצה !!!! רק התחפושת שונה - פעם עדה פעם רויטל וכעת נוצר???? אותה גברת בשינוי אדרת ! אכלנו את השטויות האלו.

מירי לא מתאים לך!

את משתמשת באותה שפה שחשבתי שאין חלקך עימה. אמרנו שסגרנו את הנושא לא?

אין לי הוכחות

אך אני מכיר את עדה לא מעט. אני לא חושב שהיא עושה דברים כאלה. הפעם, נראה לי, את חושדת בכשרים (בכשרה). אני לא כותב זאת כדי שעדה לא תכתוב שוב שאני "לא אוביקטיבי"!

לנוצר - יאללה תיצור

למה אתה לא מתחיל איזה שהוא נושא מענין. למה תעמוד בצד ותלין, על מערכת יחסי האנוש שהתפתחה בפורום. אני מוכן להלל כל אחד שתציע. קדימה, בלי אפליות. ואני פונה לירון - תשאיר שטח פתוח בפורום לכל האנשים, כי חסר מקום לנוצר. ומעכשו נדבר ברמה גבוה. מי שלא יודע עברית, שלא יעיז לכתוב כאן. מה דעתך ?

לשם מה נוצרת ?

נוצר המוצר ! לשם מה נוצרת ומי האמא המקורית שלך ? הנה לך פסוק מתאים : "נצור לשונך מרמה ושפתיך מדבר מרמה"

נוצר

New member
לשם מה את נוצרת?

מירי לוי שלום, לשם מה את נוצרת? למה הביאו אותך לעולם זה? מיסכנים הההורים שלך שיצרו אותך והיבאו אותך עד הלום. כל מה שהבעת בפורום או כתבת בפורום זוהי רמה אחת נמוכה ביותר!!! אני מציעה לך בתור מישהי שמעידה על עצמה כמשכילה (סטודנטית) שתכתוב ברמה מעט גבוה. מי זו שחושבת את עצמה בפורום הזה למלכה - זאת את!! את חושבת שמ גיעה לך הכל, את חושבת שאת יכולה לעניין את כולם בכל דבר קטן שקורה בחייך אולי תשתפי את כולם גם בחוויותיך המיניות, עם מי את שוכבת וכו´, את מי זה מענין שנסעת לחו"ל ועם מי נסעת? והתיקשורת שלך עם ירון מישר - מה היא? למה חברי ואורחי הפורום צריכים ליסבול את התיכתובת בינכם? אני מציעה כי ההתקשרות בינכם תעשה בערוצים אחרים. למה אחרים לא יכולים לשתף את הפורום בחוויות או דברים אחרים? למה רק את יכולה? למה את השולטת בפורום? למה רק לך מותר להביע דברים? זה ניראה שאת עם אף יותר מידי למעלה וביטחון העצמי שלך הוא גם כן למעלה מאוד. אז כדאי שתירדי מהעץ!!! אני גם מציע הלך שתספקי להיות אולי חברה בפורום זה יעשה טוב לכולם!!!. פשוט אידיוטית שכמותך. לשאר חברי הפורום, למרות שבעבר הבעתי שצריך לישמור על רמה נאותה של תגובות וצרות דיבור הפעם תיסלחו לי הייתי חייבת להגיד למירי לוי שוב את הדברים כדאי שאולי הפעם היא תיקלוט. אני מקווה כי לא אאלץ לעיתים קרובות להשתמש ברמת דיבור נמוכה אין זה מאופי למי שמכיר אותי להתבטא בצורה כזו. לילה טוב לכם רויטל

רויטל רמת כתיבתך

מעיה רק על עצמך. כתיבתך זו אינה במקומה. כאמור, אין באפשרותי למחוק את הודעתך כיוון שאני בכרמיאל, אך אני דורש ממך להתנסח בהתאם לכללים!!!

לחבר של כולם-אני נהנה לקרוא את כל

מה שאתה כותב ומגיב בפורום.ומשתדל ללמוד ממך.כל מה שאתה כותב הוא בתבונה רבה ובטעם טוב.כל מלה או משפט שלך נכתבים בתשומת לב .אף פעם לא מצאתי ממך מלה שזרקת אותה סם לאויר.תמיד המשפטים שלך הם לכתובת הנכונה .ועל כך תבורך.אני מקוה ששאר האנשים בפורום מתייחסים במוני לכל מה שאתה כותב.מרענן ומפיח רוח חיים אצילה בפורום.

לעזרא - תודה , מרגש - מה שכתבת

כדי לצאת ידי חובה כלפי חברים בפורום, שטוענים שמקבלים -צ´ופרים אם מחלקים מחמאות. נכריז קבל עם ועדה , שאנחנו לא כאלה. אתה נשמה טובה ,רגיש ומבטא , את ריגשותך בכנות . נגע ללבי - מה שכתבת לעדה. אם נוצר - תגלה מה כתבתי לה במסר האישי, תוכח , שדעתי , קרובה לדעתך בעינינה. ושוב תודה.

למעלה