לחברי הפורום

לחברי הפורום

שלום לכולכם אנשים יקרים! אני סתם משוטטת בפורומים ובלי כוונה הגעתי אליכם .משעמום וחוסר הבנה בנושא דפדפתי וקראתי .אני חייבת לציין שהיה לי ממש כיף לקרוא ונהנתי מכל דקה במיוחד ממנהלת הפורום ליאת לוי.בטח מהיום אני אכנס שוב ויהיה איתכם .בכל מקרה אנשים יקרים היה לי כיף.שלכם רינת

סימונה4

New member
רינת, ברוכה באה לפורום.

מסרי לבעלך שיפסיק להתבייש, ויסכים לקבל את הסיוע המגיע לו. זו זכותו המלאה בתור נכה.

אברהם

על קבלת הפנים לכל אחד ואחת שבאים אלינו, וגם לאחותי השנייה שמצטרפת, רינת, [חוץ ממיכל], שאותה הספקת כבר לברך בברכה המרגשת ביותר שנכתבה כאן בפורום, [וזאת מבלי לפגוע באחרים שבירכו את מיכל], וכרגיל, קבל
, ליאת.

ליאת

בס"ד נאמר בתורה : "ואהבת לרעך כמוך אני ה'", יש ונדמה כלמרות שפסוק זה מוכר בפי רבים איננו מושרש בליבותהם דיו, וגם אם יש כאלה שיודעים את חציו, כלומר "ואהבת לרעך כמוך, עדיין לא יודעים הם כיצד לקיימו בשלמותו. וכיצד באמת קניין אהבת החבר יתפרש, בס"ד, בגיליון הראשון שכתבתי לפורום

אברהם יקירי

אני מכירה את הפסוק הזה, וגם מקיימת אותו כאן בפורום, כפי שאפשר להתרשם.[אני צנועה], ואפרופו, הפינה החדשה, היא תוכנס למאמרים עוד היום, יחד עם עוד כמה תוספות קטנות שייכנסו לפורום, [הגיע הזמן להתחדש, לא?]. ליאת.

רינת יקרה

ברוכה הבאה ל-
נו הקטן והנעים. קבלי את ה-
+הצל"ש היומי. זה הזמן לגלות לכולם שאנחנו אחיות, ורפי, חבר הפורום החדש, הוא בעלה של רינת, וגיסי. כאן תוכלי להכיר טוב יותר את עולמנו, ולהכיר אנשים מדהימים. מקווה שתהני איתנו כאן, ואנחנו שמחים לקבל אותך אלינו, ליאת.

למעלה