לחברי הפורום

sigal38

New member
לחברי הפורום

יש לי שאלה האם יצא להם באמת להכיר מפה? במידה וכן.........ספרו לנו על סיפורי הצלחה תמיד נחמד לשמוע סיפוריי הצלחה

יצא לי באמת להכיר מפה...

לא מהפורום אבל מהרשת, יצא לי להכיר חברים טובים ואנשים מקסימים (כמובן יש כמה שלא)
שמעתי סיפורי הצליחה ברשת, מכירה אנשים שהכירו ברשת והתחתנו, יש סיפורים טובים גם ברשת בדיוק כמו בחיים האמיתיים

מה ההבדל?

בין פה למקום אחר רק אחד לדעתי פה יש לך אפשרות לפגוש אנשים שבשום דרך אחרת לא היית מכירה

ayely33

New member
בקשר להכרויות באינטרנט-

אם לא היה את האינטרנט מינון ההכרויות שלי היה ממש קטן, בחיי היוםיום אני ממש לא מכירה הרבה בחורים (יש מסביבי רק נשים או ילדים), הבחור האחרון שיצאתי איתו הכרתי דרך בחור אחר שהכרתי באינטרנט, דרך אתר הכרויות מוכר. יש לי זוג חברים שהתחתנו בעקבות הכרות דרך אותו אתר (קיוויתי שהמזל שלהם ידבק בי
) כך שאני דווקא מאמינה בהכרויות באינטרנט, כמובן צריך גם לדעת להזהר, אני לא תמימה ומכירה גם סיפורים לא נעימים. אבל בסך הכל זו יכולה להיות עוד דרך להכרות. לא?

sigal38

New member
אני לא שוללת

ההפך.........בת דודה שלי מתחתנת בעוד חודש עם בחור שהכירה דרך הנט זו עוד דרך להכיר אנשים ולאו דווקא למטרת יציאות או פגישות. רק ששמעתי ונתקלתי ביותר מידיי אכזבות ומתחזים.

זהירות

צריך פה וגם בעולם השני אף פעם זהירות לא הזיקה כמובן זהירות במינון.

אסור לשלול אפשרויות הכרות מהאינטרנט

הבן זוג האחרון שלי היה מהאינטרנט אפילו קבענו תאריך לחתונה רק שביטלתי את החתונה 3 חודשים לפני בגלל שפתאום התחלטי לראות דברים. אבל כן אפשר להכיר מהאינטרנט הרי זו עוד דרך אפשרית

למעלה