לחברי הפורום

arafell

New member
לחברי הפורום

כבר כמה זמן אני מנסה להעלות אתר, ניסיתי את הבלוג של תפוז אבל גם כאן קצת הסתבכתי. אז אחרי מאמץ לא קטן הנה הקישור לאתר החדש והסופי שלי בתקווה!! האתר שלי ערפל

arafell

New member
ובכל זאת לה הצלחתי לשים קישור, ננסה

שנית http://www.2all.co.il/web/Sites/arafell/ ערפל

arafell

New member
אני ושומר השטיח הקדוש, אהבת את

הבדיחה בדף הראשון אני מבין, חחח ערפל עכשיו קל יותר לערוך את האתר

SVS1

New member
ומה זה?

אלו סוג האתרים שאת נותנת קישורים אליהם? http://tzalmagor.atspace.com/Fire%20Ball.html

SVS1

New member
מה הקשר?

מה בדיוק אמין בלהתיז ספריי על נר..? מה הקשר לזה ולכישוף? גז שנדלק עקב הנר לא קשור לא לטקס ולא לLBRP שזה בכלל טקס של גירוש..

SVS1

New member
שהוא לא אמין.

שאני לא מוצא אותו כ"כ אמין כשאתה נותן כאלו "כישופים".

Bastat

New member
אתה רוצה לדבר ברור

יש לך משהו לומר למישהו מחברי הפורום ? נראה לי שיש משהו שמציק לך בנוכחות מישהו מהפורום..אני טועה ?

arafell

New member
תגובה

אני מבין את בעייתך, בלי לפגוע את פשוט רצינית מדי קראי עוד פעם את אתרו של צלמגור הפעם מתוך ציניות שחורה וחוש הומור שחור ערפל

nepthys

New member
אבל זה פשוט לא מצחיק...

לא נעים לי להגיד אבל כבר היו מקרים של אנשים שטענו על גבי הפורום שהם יכולים ליצור כדורי אש או לרחף באוויר ומאוד ניסו "להוכיח" זו על ידי תקיפה של כל שאר הפורום. סביר שאנשים אלו לא האמינו בזאת באמת אלא סתם ניסו "לעשות רושם" אונליין. ובכל זאת זה מאוד מעצבן. כך שהבדיחה הזו לא מצחיקה כמו שהיא עצובה כי היא מבוססת על דברים שאשכרה קורים במציאות..

Bastat

New member
ערפל...

אתה לא מבין את בעייתי - כי אין לי כזו
אם אתה חושב שאני רצינית מדי אז.... יופי טופי לך כמו שאלון כתב לו אם כותבים משהו בציניות או בצחוק, סבבה, אבל תאותת תשם סמיילי או משהו שיבינו. ואם סתם בא לו לרסס את השליליות שלו מסביב זה לא נראה לי לעניין. ואם יש לו משהו לומר למשהו בשמחה... אבל שיגיד.

gwizard

New member
הערה קטנה ../images/Emo188.gif

ראיתי את הדף הזה לפני הרבה זמן ומצאתי אותו משעשע וחמוד. את ההערה (כמה צינית שלא תהיה) על חברי הפורום מצאתי מעליבה ומתנשאת. אם ההערה הייתה בצחוק, אז שים סמיילי כדי שנדע להתייחס בהתאם. אנא הימנע מהערות בסגנון זה על גבי פורום זה בעתיד.

Diableror

New member
היא אולי הייתה מעליבה ומתנשאת

אבל היא הייתה נכונה ב100 אחוז,ולדעתי אנשים צריכים להכנס לפרופוציות.אם מישהו חושב שההערה הופנתה אליו,שיעשה בדק בית. Diableror

למעלה