לחברי הפורום

arafell

New member
לחברי הפורום

לאחר שנתתי בפורום את דף ההתאמות לכוכבים מושלם (9 גרסאות) ומסודר ולא קבלתי שום תגובה לשמחתכם אני לא אכניס יותר קישורים כאלו, המעוניינים לראות האם יש משהו חדש, מוזמנים להכנס לאתר ולהסתכל, ולשוחח עימי על גבי הפורום באתרי, חשבתי שאקבל קצת יותר תגובות (אפילו אחת היא יותר מאפס) ומה לעשות, ציפיות לא תמיד מתגשמות, אז יום כתום לכולם ערפל

arafell

New member
למה LM????

לא הייתה תגובה כלל נקנה שנינו משהו, ונעשה מסיבה שנינו הפסדנו בהתערבות חחח ערפל

Swicca

New member
בלי להעליב..

אבל אתה בדיוק כמו אנשים בDeviant art למשל. באים, שמים את הציור שלהם.. ובטוחים שכולם חייבים להם משהו. :S כאילו, כל הכבוד על המאמץ! באמת! השאלה היא... האם אתה עושה את זה בגלל שזה משהו שאתה רוצה לעשות, או בשביל התגובות שתקבל?! פשוט לקחת כדור הרגעה.. או סיגריה(מה שעושה לך את זה) ולחשוב לרגע על המציאות. במציאות אנשים עונים למה שמעניין אותם ולא עושים טובות לאף אחד. ^^; כך שאין ממה להעלב ולהכנס להתקף דרמטי של השקעה כנגד חוסר תגובות על משהו שלא ביקשו ממך לעשות. אחרי שזה נאמר.. אני באמת מקווה שלא תילחץ בעתיד מדברים כאלו יתר על המידה. אני אשמח לראות את האתר כשהוא גמור 3: אה ויש משפט שאני חושב שמאוד רלוונטי פה(נאמר על ידיד ידידתי הרוסייה ותורגם לעיברית על ידי ^^): "רק לחמור מראים עבודה לא גמורה" יום טוב!

RainBird

New member
משהו טוב יצא מההתמכרות שלך לאתר הזה... קצת חכמת חיים.

למעלה