לחברי הקהילה הנכבדים שלום

Dandy3d

New member
בהקשר להודעת "הכרות"

שלום לכולם! אני מקווה שבמה אומר כאן לא אפגע באף אחד\ת. אני מתעניין טיפה בקהילה ורואה לא פעם תגובות חריפות להודעות מסוג: "אני גבר צעיר רוצה להכיר טרנסית ... בלה בלה." אם כל הכבוד גברים נשים שעברו ניתוחים הן לא נשים רגילוצ מן המניין. ומדובר פה לא רק בזה שלחלקן נשאר עדיין איבר המין הזכרי. אלה יותר במה שהן עברו לפני ובמהלך התהליך. אנו, האנשים, יצורים ארכאים ואינדיבידואלים מאוד, אך ךךא חלוקה לצאים סןציאלים כאלו ואחרים והגדרה עצמית וסובבת על גבי בסיס התאים הנ"ל לא מסוגלים להתקיים. הייתי רוצה לשמוע תגיבות על מה שנאמר כאן ע"י עבדכם הנעמן. P.S. דרך אגב מי מה נובע רצון של הרבה MTF להשאיר את עברם הזיכרי? ואם לחוות חוויה מינית בה משתתפים גבר ואישה בעל עיבר מין זיכרי הוא ניצול של חולשותיה ועברה של אותה אישה? אשמח לתגובות כאן ולמייל [email protected]

Dandy3d

New member
Hebrew

Sorry for the typing mistakes. Those Hebrew key layouts are a horror for me.

Dandy3d

New member
לחברי הקהילה הנכבדים שלום

אני מתנצל אם בהודאה הקודמת שלי פגעתי במישהו\מישהי. לא העליתי על דעתי לגרום לכך. כן אני מתנצל אם פרצתי לתוך פרטיותכם. אני מבין מן הנסיון הקודם, תשובות לשאלותי לא אקבל. וזו זכותכם המלאה. תודה וברכות חג ועושר לכולם.

ליטל ו

New member
לא תמיד יש לאנשים

כוח לענות על שאלות שכבר נשאלו שוב ושוב. אני לא חושב שזה אישי.

DarlingAdam

New member
אני לא בטוח

שהתעלמו ממך. יכול להיות שפשוט היה שקט. בתגובה לאותה ההודעה שעליה מדובר: גבר ש"מחפש להכיר טרנסית" לא מעוניין בהכרח להכיר אותה כבת אדם, אלא להכיר "טרנסית". הוא לא עוצר לחשוב שאולי לא זו הדרך להתחיל עם בחורה - שכן הטרנסית שאותה הוא מחפש היא בחורה, והפורום הזה לא מיועד להכרויות. נשים טרנסיות, בין אם עברו ניתוחים או לא, הן נשים, וכמו הרבה מאוד נשים, חלקן/רובן לא רוצות שיאפיינו אותן על פי חלקי גוף בלבד. אני מקווה שעניתי, ואם לא, אתה מוזמן להשאיר עוד שאלות או פירוט :)

Dandy3d

New member
תודה ו ?

קודם כל תודה על התשובות. כמוך אדם, גם אני לא מתייחס לכל יצור חי על פי חלקי גופו\ה. אך עדיין ישנו הבדל מהותי בין "טרנסיות" לבין נשים רגילות. כמקובע בחשיבה סטיגמטית, אך גם כאחד המפלס דרכו החוצה. לפני כשנה יצאתי אם מישהי נפלאה, אך לצערי הרב הקשר לא המשיך מעבר לסקס. אבל איני יכול להגיד כי הוא(הקשר) היה דומה למשהו שאי פעם קרא לי עם מישהי שאינה "טרנסית". אני שונא את הביטוים האלו, אך לא רואה דרך אחרת להתבטא. אני לא יודע אך נדמה לי שעיניין ה"חלקי גוף" הוא כן בעל משמעות כלשהיא.. אך אין זה אומר שאני מפקפק או מזלזל בכבודה או נשמתה של הבן\בת אדם. נראה לי שלא הצלחתי להעביר את מה שניסיתי. זה נמצא היכן שהוא אך לא מסתדר בשורת מילים. כנראה שגם לא אבין עד ששוב לא אפגוש במישהי, מי שלא תיהיה. אתם חביבים מאוד. ואם יותר לי אני אמשיך מדי פעם "להציק".
תודה שוב ובהצלחה דניאל

barak001

New member
מעניין

אתה יכול להסביר אולי מה מושך אותך בטרנסיות?

ליטל ו

New member
סבבה :)

אישית, מגניב לי שאנשים שאוהבים אותי מכך מני סיבות, יאהבו גם את זה שאני טרנסית. אולי זה מפני שהטרנסיות שלי מתבטאת לא בחלקי גוף אלא ב"נשמה" או איך שתרצה להגדיר את זה, אולי פשוט כי כזו אני. אולי כי להיות טרנסית זו חלק מהזהות שלי. היה לי קשר עם ג'נדרקווירית אחרת, שבו הטרנסיות משכה את שני הצדדים והיתה דבר לחלוק ולשמוח לגביו. זה כלל תמיכה הדדית והבנה עמוקה יותר משרוב האנשים שאינם טרנסים (אם כי לא כולם, ולא כל הטרנסים) מגיעים אליה בעניין הג'נדר. בכנות, זה גם אפשר לנו לעשות דברים בסקס שאנחנו אוהבות ושלא היו אפשריים עם אנשים שלא, נאמר, קשורים איכשהו לטרנסיות (ולו מספיק בשביל להבין את המינוחים ולפתוח את הראש). כל זה יכול היה לקרות גם עם אדם שאינו טרנס. כך שאני כן רואה אפשרות לתסריט חיובי לעניין. אני מאמינה שהטרנסיות שלי היא אחד הדברים שאפשר לאהוב אותי בזכותו, ואי לכך אין לי (בשביל עצמי, לא קהילתית) בעייה עם אנשים שמחפשים טרנסית, בדיוק כמו שאין לי בעיה עם אנשים שמחפשים "מישהי שאוהבת את דיויד בואי". אבל אני *לא* כמו הרבה טרנסיות/ים אחרים/ות. יש הרבה לטרנסיות/ים אחרים/ות שלא רואים/ות את עצמן/ם כטרנסים/ות אלא כנשים או כגברים נורמאלים, ובמקרה כזה יכול מאד לפגוע שיתיחסו אליהם כאל טרנסיות/ים - בדיוק כמו שיפגע בך אם יתייחסו אליך כאל, לא יודעת, ילד בן שלוש, שמאלני/ימני קיצוני (מחק את המיותר) - משהו שאתה בפירוש לא, ולא מעוניין להיות. זה לא בדיוק מושך. מה גם, שאנשים רבים objectify טרנסיות. אני לא בטוחה למה. אולי כי הם מכירים טרנסיות רק מסרטים גרועים ופורנו, ושם הן תמיד מעוניינות. אולי מסיבות אחרות. אבל הן/ם לא היו רוצים/ות לצאת איתם, בדיוק כמו שאני לא הייתי רוצה לצאת עם מישהו שיחפש "מישהי עם ציצים גדולים" ותו לא (תצפית בנידון מצביעה על סבירות גבוהה שאני אשתעמם למוות איתו, שהוא יתיחס אלי כאל נספח לציצים ובאופן מתנשא ומיושן, שהוא לא יבין על מה אני מדברת ושהוא יצפה כמובן מאליו שאחרי כל זה אני עוד אשכב איתו). בנוסף, בעניין למה אנשים בפורום לא אוהבים (אני אישית משועשעת, אבל ככלל :) ) את הודעות ההיכרות, בוא ניקח כדוגמא די אופיינית את ההודעה שנמצאת על הפורום כרגע - "הי מחפש דחוף קוקסינלית נשית בלבד אני חוזר בלבד מנותחת שתיראה נחמד אני ניראה טוב חטוב בן 27 מהמרכז אוהב את זה וחובבב את זה מאוד אז יאלה אני רוצה לראות תגובות". הניסוח מזלזל ומתנשא (אולי זה אמור להיות "דאחקות"? אני מקווה?...). התפיסה היא שכל כך הרבה "קוקסינליות" (מילת גנאי) מעוניינות בבחור, שהוא צריך לחזור ולהדגיש שכאלה שאינן נשיות מספיק לא יתקבלו. הפונות הרבות שידפקו, ללא ספק, על דלתו של כותב המודעה, לא ממלאות את חובתן המצופה ומגיעות כבר, אז הוא דוחק בהן שיזדרזו תוך ציפייה (אני מקווה שיש לו מספיק קשר עם המציאות כדי שזה יהיה ביטחון עצמי מעושה ולא ציפייה אמיתית) רס"רית-משהו שימלאו את תפקידן - "יאללה, אני רוצה לראות תגובות". אני לא אוהבת את מה שכתבתי כאן. אני לא אוהבת לרדת על פנטזיות של אנשים. אבל רציתי לענות על השאלה ולהסביר למה זה גורם לרבות כאן לחוסר שמחה מובהק. וברור לי לחלוטין שלא כל מי שנמשך אל טרנסיות יתנהג בכזו צורה מבזה. אבל מאז שהגעתי לפורום (לפני יותר משנה) ראיתי רק מודעת הכרות אחת שהיתה לה נימה שונה.

barak001

New member
כן

זה באמת מאד תלוי אם יש זהות טרנסית או לא. לי אין ולפעמים אני מרגיש שה"טרנסיות" רודפת אותי (כמו כל קטגוריה שנכפתה עליי בניגוד לרצוני).

למעלה