לחברי חדר נשואים - מעינתי

עינתי 1

New member
לחברי חדר נשואים - מעינתי

פשוט כיף חדר נשואים החל כחדר קטן. דן האמיתי סיפר לי שהוא פחת אותו מידי בוקר ונשאר בו כדי שלא יסגרו אותו. והיום חדר נשואים עבר שינוי ענק - 130 איש נמצאים בו מידי לילה בלילה. 130 איש אמרו את דברם חדר נשואים הכיפי, נפלא לשהות בוולהכיר בו אנשים חדשים מידי יום. הזהירו אותי חברים : ``עינתי השתגעת את לא מבינה שרק משוגעים מצוטטים אל תתפתי חידלי זה רק משחק כולם שם לא אמיתיים הכל וירטואלי לא ממשי. והנה עברו החודשים והכרתי חברים נפלאים חברים ממשיים חיים על אמת, לא וירטואליים שמפרגנים, מדברים , צוחקים אחד , ןלפעמים עוזרים בכל דרך שיכולים. קצרה היריעה כאן בכדי שאמנה את כולם- תותי המתוקה חברתי הטובה שאותה הכרתי כאן נקשרתי אליה ואל אופי הנפלא בקשר אמיץ. קימי המקסימה , נטע 32 המצחיקה, דן האמיתי, ליהי האחת והיחידה סמדר המתוקההה, שרוני28 לי28 פטישון גלית התגלית, דני*, סיסי, דידי, סקסו, שוני*, ניצן הבת, אישה 45, יניבי הביישן,באתי , חתולית, ביבי והאיש הירוק, מוצארט , יפעת, אורית 35 חתול כתום, ועודדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדד לכם כולם אני מאחלת שתמשיכו להיות חברים טובים, אפילו וזה רק צ`אט להתראות ממני עינתי

אבי35

New member
לגלית התגלית

רוצה לומר לך דבר אחד, את אישה האידאלית ביותר שפגשתי אי פעם. יודעת לשמור על קן המשפחה שלך החמה ויודעת גם איך להיות אשה וירטואלית ששומרת אמונים, לא מתפתה לאף הצעה. אני רוצה לומר לך מתוקה שלי. את באמת אישה אמיתית. המון נשים היו צריכות ללמוד ממך. אוהב אותך אבי

מוסטנג

New member
לעינתי1

אומנם לא יצא לנו לדבר בפרטי או להכיר.... אבל אני מסכים אם כל מה שכתבת וגם אני חושב שלהכיר זה ממש נעים ונחמד... גם לי יצא להכיר לפגוש ואפילו לבלות עם אנשים שהיכרתי כאן בצאט אז... שיהיה המשך ציטוט מעניין פורה ומהנה מוסטנג

כמה נכון והפוך H-)

עינתי המקסימה, לרגע ניראה שכל מה שכתבת ממש הוצאו המילים מפי וברגע אחר ממש לא, לא פוגע בי, אבל האמת היא שהאנשים כאן בחדר מקסימים אחד לאחד..והלוואי ויכולתי להיות שם כל הזמן.

פשוט הוצאת לי את המילים מהפה...

עינתי היקרה אין לי הרבה מה להוסיף על מה שאמרת כי כמו שכבר אמרתי פשוט הוצאת לי את המילים מהפה. הרבה אנשים לא יצליחו להבין מה אנחנו מוצאים כאן בצ`אט. כמה כיף להכיר אנשים חדשים, אנשים שאף פעם לא היינו מכירים בדרך אחרת. העונג להיות כאן ובצ`אט אותו עונג הוא כולו שלי....

מירבית

New member
טוב לדעת

להי שלום היום נכנסתי לצ`אט שלכם אחרי שקיבלתי המלצה מידיד נורא נהנתי לקרוא את ההודעות שלכם ולהבין שיש נושאים שבהם אני לא לבד.. שיש מי שמקשיב מחזק בצורה נעימה טוב ומרגיע לדעת שאני כבר לא ``לבד`` מקווה שמקבלים אצלכם חדשים בסבר פנים מאמינה שנסתדר יופי

אני אוהבת אותך ......

מתוקה, שתמיד יהיה לך הכי טוב בעולם. שמחה שאת מחשיבה אותי בתור חברה יש עוד שבוע...... אם שכחת! ותתחיל הספירה לאחור עוד 7 ימים שרון

קים

New member
לעינת המטריפה!!!!

עינת, בכל רגע שעובר את מרגשת אותי יותר ויותר... לדעתי את מיוחדת במינה. הבונד שנוצר הוא נפלא, את פשוט מעלה על הכתב את תחושותיי והרגשתי. צרור נשיקות יקירה.. אוהבת קים

למעלה