לחברי עמותת " חופש "

לחברי עמותת " חופש "

נפתח בלוג וקומונה חדשים כתשובה לעמותת/פורום " חופש " להלן כתובתם: בלוג התשובה לעמותת/פורום " חופש " קומנת התשובה לעמותת/פורום " חופש " - הקומונה חדשה עדיין ורק עלתה לרשת.. גלישה מהנה לכווווולללםםם

שרון AAA

New member
נסחפת קצת. ממש אובססיביות

הקמת בלוג,קומונה ואתר רק כדי להלחם באתר "חופש". תכלס, "חופש" המטרות העיקריות שלו היא להלחם במחזירים בתשובה מקצועיים שפונים לבני נוער או לאנשים במצוקה ומפחידים אותם בסיפורי גיהנום ועולם הבא ולהלחם בכפייה דתית -שניהם מטרות ראויות ומוצדקות. הבעייה היא באמת שלעיתים אתר "חופש" נסחף וגולש למקומות של שנאת הדת היהודית ושלילתה וכנגד זה צריך באמת להתקומם. אבל אין צורך להסחף. בזמנו שלחתי להם מיילים שבו מחיתי על האופן שבו הם משתמשים בשואה כדי לשלול את הדת היהודית.והם חזרו אליי עם תשובות לא משכנעות ש"הדתיים התחילו בשימוש בשואה" וכל מיני כאלה. בעקרון האינטרנט מאפשר לכל אחד לפתוח אתר ואני חושב שאתה מגזים.

טוב אז ככה..

" חופש " מזמן לא מתעסקת במטרות שלשמן הוקמה.. אלא רק במטרה אחת מלחמת חורמה בקב"ה ובתורתו וכן הזרעת שנאה לדתיים בשיטתיות שלא הייתה מביישת את הנאצים.. לדוגמא כמו שאתה אומר זה שהם אומרים ש"החרדים הם מפלצות שלוכדות יהודים במצוקה ומנצלים אותם להתקרב לדת".. ברוך ה' אף אחד לא מנצל אף אחד ואף אחד לא כופה כלום על אף אחד.. לאנשים יש מספיק שכל לראות את האמת.. ואני שמח שאתה יש לך עניים לראות כמה הסתה יש בחופש ולאן הם גולשים הם מזמן איבדו את המטרה שלהם והם פועלים רק מתוך דחף חסר שליטה של שנאה איומה!!

akyo64

New member
חופש על סף האנטישמיות

חופש ממש אנטישמי גם כחילוני קשה לי מאוד עם הדעות החד צדדיות שלהם

נכון מאד...

וכמה חבל שחלק מהם יהודים.. מישהו מעמותת חופש אמר לי פעם שהוא מעדיף לגור עם ערבים מאשר עם דתיים הוא רק לא יודע שאצל ערבים יש אמונה חזקה ואצלהם עמותה כמו חופש לא הייתה נפתחת בכלל ולא בגלל דיכוי חופש הדעה משום ששם כלכך מאמינים עד שבנושא האמונה הוא יכול רק ללמוד מהם משיח בקרוב!!

איזה סילופים.. איזה דמגוגיה.. ועוד

אהבתי אפילו את המספר שלהם פחדת להציג.. מה יש לפחד? במקום לשקר ולהעתיק צילומים באתרים אחרים אתם מוזמנים לחפש באתר חופש בכתובת www.hofesh.org.il את התמונות המרשיעות שיש בכתבה.. אני לא מצאתי אולי אתם תמצאו.. תנסו לכתוב משהו חילוני באתרים חרדים.. תקבלו חסימה במקום. כדי להוכיח את הדת צריך להשתמש בשקרים. ומה הקשר בין חוסר הידיעה איך נוצר היקום לאלוהים? ולדת היהודית??? מה הקשר בין מחט לתחת? אפשר להיות אדם מקסים טוב ומוסרי גם בלי דתות הזויות. מי שחושש שהוא מושפע ממחזירים בתשובה שיכנס ל: פורום אתאיזם http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?forum=570 אתר חופש www.hofesh.org.il דעת אמת http://www.daatemet.org.il/index.cfm

שרון AAA

New member
ממה אתה מפחד מורדי?

מה הם מפריעים לך כל כך? לא כל החרדים הם מלאכי השרת ויש ארגוני מחבת"ים ויסודות של כפייה דתית במדינה שבהחלט יש לעצור

למעלה