לחברי פורום אקטואליה

@poet

New member
לחברי פורום אקטואליה

קראתי את דבריהם של כמה וכמה אנשים לגבי ההגבלה של מרק וחוזליטה אני מכבר את דעותיכם . אין אנו מוחקים דיעות של אנשים , השתדלנו לתת כאן מרחב ביטוי נאות לכל גולש. השתדלנו לשמור על איפוק , אולם שאנו רואים שהתנהגות מסויימת חוזרת על עצמה שוב ושוב, אנו שומרים לעצמנו את הזכות ,להחליט מה הגבול שהודעות באקטואליה הופכות להיות להודעות של העלבות אישיות, גזעניות, ואנשים נלחמים אחד בשני בצורה מטרידה ולא חוקית . אנו יודעים שיש בעיה. כל הגורמים בהנהלה השתתפו בהחלטה הזו . שמעתי כמה הערות על הצד החוקי של הענין . אם מישהו אינו מבין את חוקי הפורום , אני מצרף לינק על כללי ההתנהגות. ההגבלה של מרקי וחוזליטה , היא הגבלה זמנית . למנסים לגרור אותי לעימותים בפורומים , כדאי שתדעו , שאני עונה למכתבים בלבד , אתם מוזמנים תמיד . בכל אופן שיהיה שבוע נעים דקל אופיר מנהל הפורומים

Cactuson

New member
דקל-אל תלך בדרך הזו..

גלה נאורות לכולם הזכות להתבטא מבלי שיחששו מצינזור ובמקרה הזה-אפילו חסימות השב את השבויים..הביתה..

thetruth48

New member
צבוע....

ככה עלו דיקטטורות לעולם. אין לכולם זכות להתבטא איך שהם חושבים אחרת תהיה פה אנכריה וזה מה שהיה. פתאום עכשיו אתה משחק זה תמים אתמול אמרת למישהו ברוך שפתרנו שכל חלול חולה נפש אלה מילים שלך. קח פסק זמן אולי תחזור עם התנהגות נאותה

hreuven2

New member
זהו בולשביזם צרוף

לכל אלה שסתמו פיות היו תמיד הסברים של טובת העם,טובת האומה,צרכי האומה. תמחק הודעה קיצונית אבל אל תחסום חבר בפורום

נכון מאד

הם ממש לא נתנו למי שלא חושב כמותם מרחב מחיה, הם גרמו למי שנמצא בצד השני של המפה הפוליטית להרגיש שחבל לו לבזבז מילים,אבל אין להגבילם,כי בסוף דברים מסתדרים. רק טוב לכולם,בלי אלימות,בלי מלחמות ובלי חרטות על אחדות. מדינה נורמלית מורכבת מקואלציה ואפוזיציה חזקה. הפסידה מפלגת העבודה שתלך לאופוזציה. את כל זה אומר איש שמאל. אז רק טוב

hreuven2

New member
סמרטוט אתה די צודק

אלא שבראש וראשנה אמור הדבר לצד המפה שאתה מיצג.

למעלה