לחברי פורום הסקס...

shlomie

New member
לחברי פורום הסקס...

חברים יקרים וחרמנים שלי* הועלתה על ידי האפשרות למפגש חברים, כנהוג בפורומים אחרים שוק... ולפני שאני ואחרים מתחילים להתכונן ולבחוש את המרקחה, אבקש את תגובתכם, האם אתם בכלל מעוניינים במפגש שכזה. במידה ויהיו פניות מספיקות מפגש שכזה אכן יתקיים. כמובן שמפגש שכזה הוא לבני 20+ כך שכל המחוצקנים למיניהם כבר מראש יכולים לוותר על תגובה מחוכמת (כי זיונים לא יהיו פה...) אז, קדימה חברים תראו קצת הענות ונראה את פרצופכם ממני שלומי *המודעה מיועדת לנשים וגברים כאחד.

shlomie

New member
התשובה בגוף השאלה...

רמי יקירי... כמו שכתבתי בראשונה אחזור גם בשניה *המודעה מיועדת לנשים וגברים כאחד. נא שים לב כי המילה ``נשים`` מופיעה ראשונה כי אכן הן החלק החשוב יותר במפגש שכזה מקווה שעניתי לשאלתך... ממני שלומי

לשלומי....

מעניין אותי לדעת מה המטרה שלך מסוג מפגש שכזה....? כי קצת גיששתי אצל אנשים.....בקשר למפגש של הפורום הזה...וביננו... לא היתה התענינות גדולה כל כך בקשר למפגש שכזה.. אבל אני נותנת לך את ברכת הדרך... שיהיה לך ערב מלא חום סקס ואהבה נ.ב:ושלומיייי למה אין התיחסות אליי לצד הפועל בפורום??:)))

חברים יקרים יותר ויקרים פחות...

אני בכל מקרה לא אגיע למפגש, אך אשמח לראות תמונות במידה ותצטלמו. אני חושב שמפגש כזה, סתם יהרוס את ה-``מתח המיני`` במידה וקיים בין אנשים בפורום. למרות שברור שממפגש כזה ``לא יהיה סקס``, אני חושב שזה יהרוס את הזהות שאותה אנו בונים יותר ויותר. שלא כמו בפורומים אחרים, כאן ``האנונימיות`` היא מה שקובע את המשך פעילותנו בפורום, ולכן אני חושב שמפגש כזה לא רק שיהיה מיותר, אף יזיק למבנה הפורום. זאת הסיבה העיקרית להתנגדותי....סיבה אחרת היא, שאני אצטרך לספר לחברה שלי לאן אני הולך....ו-``מפגש פורום סקס של תפוז`` נשמע מאוד מאוד מאוד רע. כנ``ל לגבי אותם אנשים נשואים מבינכם, שבני/בנות זוגם לא יודעים על ה-``שוטטות`` המעניינת הזאת.

shlomie

New member
להולדן...

יקירי... כולנו אנשים בוגרים, וסקס הוא חלק מחיינו (אפילו נכבד) ורובנו לפחות איננו מתביישים או מפוחדים או בונים לעצמנו זהויות שונות מעבר לחזית, מעבר לכך, חלקנו כבר מכירים אחד את השני... חוץ מזה, אם החברה שלך לא פתוחה מספיק בשביל להבין, אולי הגיע הזמן לשבת ולדבר איתה על מה שגם אתה אוהב ורוצה... הבסיס העיקרי לכ מערכת יחסים הוא הקשר בין בני הזוג, גם מילולית... תחשוב על זה... ממני שלומי

shlomie

New member
מה זאת אומרת חוקרת???

היש פועל אחר בפורום זה חוץ ממך? היש אחד היותר חשוב ממך בפורום זה? אמנם ההתעניינות אינה מרובה לכדי מאות והמונים אך מי אמר שאי אפשר לקיים ``פורום`` מצומצם יותר, וכל המצטרף הרי זה משובח... וחוקרת סקסית, גם אני רוצה לראות את זיו פנייך. חוץ מזה, רעיון המפגש הוא ספונטני, אם אכן יתקיים, מי יודע... נשיקות ממני שלומי

לשלומי............ורמי............

מתוקים שלי............שלום!! כאן החוקרת הסקסית שלכם מדברת רציתי רק לאחל ..שיהיה לכם אחלה יום מתוק מלא בפנטזיות .... וגם לשאול משהו... אני גם יכולה לבוא למפגש????? חחחחחחחחחחחח:)) חוקרת

יאנה

New member
היי שלומי........

היי שלומי. הרעיון שלך מוצא חן בעיניי.......... בכלל לא יזיק לכולנו לראות מי נמצא מאחורי השמות שמופיעים בפורום הזה. אשמח לראות המשך לדבר.

למעלה