לחברי פורום פוקט פיסי!

newipaq00

New member
לחברי פורום פוקט פיסי!

שבת שלום! אני חדש פה בפורום אבא שלי הביא לי לפני 3 ימים מחו"ל את הטייפאק 3950 של קומפק. אני חייב להגיד שזה משהו מדהים!!! כמובן שבמשך שלושת הימים האחרונים הורדתי משחקים / תוכנות ועוד לא מעט דברים לפוקט שלי! התקנתי מחקתי , שוב התקנתי ושוב מחקתי וחוזר חלילה... בשלב מסויים הרגשתי קצת האטה בפוקט שלי (אולי מרוב כל התוכנות שהסרתי/התקנתי) דיברתי עם מישהו שמבין קצת בנושא והוא המליץ לי לעשות משהו סופט ריסט / הארד ריסט... שאלתי היא האם יש דרך פתרון אחרת במקום לאפס את המחשב... (עליי לציין שלא היה לי שום ידע מוקדם בפוקט לפני שקיבלתי אותו) כל תשובה תתקבל בברכה!

castroman

New member
ממ...לאחר ../images/Emo26.gif ../images/Emo70.gif ../images/Emo80.gif ../images/Emo13.gif

לאחר התקנה של הרבה משחקים\תוכנות והסרתם, מומלץ לבצע hard reset
כלומר זה מחזיר את המכשיר למצב בו קיבלתה אותו נקי לחלוטין אבל עם המערכת הפעלה והתוכנות שהגיעו איתו בהתחלה... במקרה שלך אני ממליץ לעשות זאת...

newipaq00

New member
אבל מה ההבדל

בין HARD ל SOFT RESET? ואם אני עושה יותר מדי פעמים RESET לפוקט - זה פוגע בו?

castroman

New member
תשובה ../images/Emo26.gif ../images/Emo80.gif ../images/Emo13.gif

soft reset זה כמו ריסט למחשב (עושים זאת במקרה של תקיעת המכשיר) וhard reset זהנ כמו פורמט אבל שמערכת ההפעלה נשארת...

ori 15

New member
איך עושים את הריסטים הללו?

שלום, גם לי יש שאלה בקשר לזה לכן אני אשאשר לאותו שרשור. איך עושים הארד ריסט וסופט ריסט? האם זה ימחוק לי את התמיכה בעברית שיש לי לכתוב בפוקט PC? **אני רוצה לנסות לעשות לו ריסט מכיוון שתמיד שאני מנסה לחבר למחשב הוא רושם לי שההגדרות לא נכונות, וניסתי לסדר וזה לא מצליח, לכן אני חושב לנסות לעשות הארד ריסט

castroman

New member
אז ככה ../images/Emo26.gif ../images/Emo80.gif ../images/Emo13.gif

איזה מכשיר יש לך
בקשר לעברית זה תלוי אם העברית מותקנת בROM או בRAM...

ori 15

New member
יש לי ipac h3830

אז איך עושים את 2 הריסטים? ואיך אני יודע איפה מותקן העברית שלי? ואם זה לאחר הריסט יימחק, איך אני משחזר אותו?

castroman

New member
ממ.....קצת קשה לי להסביר לך ../images/Emo26.gif

אבל אמור להיות לך מין עיגול קטן אליו את מכניס את העט (sofr reset)
ולחיצה על שני הכפותרים הנגדיים והכנסת העט לתוך החריץ (hard reset), ממ...אני מציע שתסתכל בחוברת ההוראות שלך...
&

פחזול25

New member
יש לי גם שאלה בקשר!

הבנתי שיש תוכנה שיכולה לסדר את הקבצים כמו במחשב (אם העתקתי ומחקתי גם תוכנות ב IPAQ שלי) משהו כמו SCANDISK או מאחה? באמת יש דבר כזה?

castroman

New member
מממ...../images/Emo26.gif ../images/Emo70.gif ../images/Emo80.gif

לא שאני מכיר, אבל אתה יכול לחפש ב pocket gear... בכל מקרה, שאני מרגיש שהמכשיר שלי לא עובד בצורה טובה, אני עושה הארד ריסט, ישומי האאוטלוק שלי מסתכרנים חזרה עם המחשב, ואני מתקין את התוכנות מחדש...

ori 15

New member
אבל כאשר אני עושה הארד ריסט../images/Emo26.gif

אז איך אני יודע אם העברית לכתיבה תישאר לי או לא? איך אני יודע אם זה ב-RAM או ROM? ואם זה יימחק איך אני מחזיר שיהיה לי עברית בתודה מראש אורי

castroman

New member
ממ...תלך לאתר של PDAC

תוריד תעברית (כל זה במקרה שהעברית תימחק) ותכניס את הקוד שקיבלתה עם המכשיר...

ori 15

New member
יש לי שוב בעייה ../images/Emo41.gif

אני מנסה לעשות הארד ריסט ואני לא מצליח... אני לוחץ על 2 הכפתורים הנגדיים של המחשב...(חצים של שמאלה וימינה) וביחד גם עם החריץ הקטן שנמצא שם כדי להכניס את העט... וזה לא פועל, זה רק כאליו עושה סופט ריסט וזהו... ניסתי גם בזמן שהמחשב פועל וגם בזמן שהוא מכובה ובשתיהם זה לא עובד

ori 15

New member
וגם חיפשתי בספר ההוראות ולא מצאתי..

גם שם חיפשתי ולא ראית משהו שרשום על ריסט... בתודה מראש

castroman

New member
ממ...../images/Emo26.gif ../images/Emo70.gif ../images/Emo80.gif

לא על המקשים ימינה ושמאלה
על כפתורי התוכנות הנגדיים אני שוכח איזה, פשוט המכשיר שלי לא אצלי...

ori 15

New member
אני מוסיף תמונה של המחשב../images/Emo26.gif

הוספתי תמונה של האיפק שלי ותסמן לי שם(כלומר תוסיף חצים)אפילה ללחוץ כדי לעשות הארד ריסט.. והא לעשות כאשר המחשב סגור או פתוח? וגם ללחוץ על כולם ביחד במכה אחת? מצטער על השאלות הרבות, פשוט אני לא ממש מבין בזה

roberto3950

New member
האם אתה לוחץ על שני הלחצנים

הקטנים של היומן ושל מנהל המשימות. .

למעלה