לחברי קבוצת העירות

• פותח הנושא jedi
  • פורסם בתאריך

jedi

New member
לחברי קבוצת העירות

1. קראתי ספר של אושו שנקרא "ערנות". הוא נראה לי קשור למה שאנחנו עושים, ואני ממליץ עליו. 2. איפה השרשור האחרון? סודר כבר הבלגן שהיה בפורום? 3. אני קצת תקוע עם משימה 3, ואשמח לעזרה.

לג'דיי

1-יש לי רתיעה מסוימת מאושו, בעיקר בגלל עדויות לזה שהוא פנה לצד האפל, אבל תודה. 2-הבלגן סודר והשרשור האחרון נמצא כרגע בעמוד השישי 3-המשימה השלישית ממש קטנה עלייך, אני מציע לך להבין אותה ולבצע אותה בצורה הכי פשוטה שאתה יכול.

דארק ויידר

" עדויות שאושו פנה לצד האפל" ? לא נכנסנו לקטע של הג'דאיים יותר מדי? איזה עדויות? הנחת הנחות? טוהר המילה? אם אתה רואה מדבריו שהוא בצד האפל אז סבבה.. אבל עדויות? מה יש וידיאו שהוא עושה וודו? אונס ילדות? מה זה משנה לאן פנה והיכן היה? אם המסרים שלו עוזרים למישהו להבין יותר? סתם למחשבה.

זה שזה סתם - זה בטוח

אם נוח לך לענות ,בשמחה אקרא את תשובתך, אם הייתי רוצה לדבר לעצמי לא הייתי כותבת כאן. אשמח שתענה על השאלות ולא שתחביא את הראש כמו יענה...( ככה כתבת) חי חי

טוב...

העדויות מגיעות מאנשים שהיו בקומונה שלו. והם טוענים שהם סחרו בסמים ובזנות (בישביל אושו) ובכלל עבדו כמו עבדים, וזה גם די ידוע שהיה לו אוסף של מכוניות פאר (לא דבר רע, אבל חשוד בעיני), והוא גם חשוד במעורבות בנסיון לבצע פיגוע ביולוגי (אבל על זה אין שום לי מידע אמין), כאמור, יכול להיות שמדובר בשקרים מתוחכמים שהגיעו לאוזני. במעט שיצא לי לעלעל בטקסטים שלו לא מצאתי שום דבר בעייתי או מזיק אלה רק להפך.

בוינה אתה שפיץ!!!

ממש הרשמת אותי זה כלום מה שאתה יודע שמע..... אושו פיגוע ביולוגי בן לאדן אל קעידה.. יש קשר? אתה מוצא את הדמיון בין שני האישים בעצם אל קעידה זה שלוחה של בית מידרשו של אושו ובן לאדן זה אושו בתחפושת... מוצלח ההה.. אחי ,עלנו אף אחד לא יעבוד ויש עוד עדויות בדרך ובקשר לספרים הכל מוצפן הקריאה היא מהסוף להתחלה ואתה צריך לדלג על כל אות שביעית ולהוסיף אותה בין האות השלישית לרבעית הבצלחה

אני מנסה לחדד ,להאיר

להגדיל ,להוציא מפרופורציה אני רוצה שתצחק ממני ולאחר מכן על עצמך

אז תאמין

למה שאתה רוצה. תאמין לסיפורים על זנות וסמים תאמין לפיגוע ביולוגי?! תאמין לעצמך:"כאמור, יכול להיות שמדובר בשקרים מתוחכמים שהגיעו לאוזני". תאמין חז"לינו " נצור לשונך מרע ושפתיך מדבר מרמה" תאמין לדון מיגל רואיז "שמור על טוהר המילה" "ותאמין שאם קילקלת אתה יכול גם לתקן"

חמודה...

קשה לי לתקשר ככה. מילים הם כלי תקשורת מאוד מסורבל גם כשמנסים להיות בהירים ככל האפשר. סביר מאוד שאם נצליח להבהיר אחד לשני בדיוק למה את התכוונת כשרשמת את ההודעה ומה אני הבנתי שאת התכוונת, אז שנינו נתפקע מצחוק. נראה לי שיש לי מה ללמוד ממך, ונראה לי שאני אוכל לעשות את זה בצורה הרבה יותר טובה אם תעבירי לי את המידע שאת רוצה בצורה הכי פשוטה וחד משמעית שאת יכולה.

קודם כל אל תקרא לי חמודה ../images/Emo68.gif

מה לא ברור? אני אהיה ברורה: אתה קיבלת מידע והשתמשת בו בלי לבדוק. לפי דעתי זה לא מקדם אותך ולא אותי.. קצת מבאס לכתוב דברים בלי רמיזות ... אבל ... תבדוק את הקליטה...

בונבון .פשוש. מושמוש

נראה שאתה מהמתעקשים(עוד אחד שחושב לטייל לנו בין הרגלים) אתה מוזמן לסווט ביום חמישי נבדוק אותך מקרוב אתה יוקש? חולם? עברת בפוטה הקוסמית? אתה יכול להיות אישה?

jedi

New member
יש בהחלט דימיון

למעשה, את המוטיבציה להשתתף בקבוצת הערות קיבלתי גם בעקבות קריאת הספר "הדרך הרביעית" (וגם בעקבות שיעורים שבן הראה לי בהם עד כמה אני ישן/אוטומטי).

רוב האנושות בהחלט ישנים/אוטומטיים/

לא צלולים... מהמעט שהבנתי בעינייני הדרך הרבעית (מתוך קצת קריאה והרבה שיחות עם אנשים שמלמדים אותה) היא מתאלמת מחלק גדול של המציאות ועלולה לתת לך הרגשה של חופש... ודי מסוכן לחיות עם ההרגשה הזו כי אז אתה מספיק להתכוון להיות חופשי.....

אשכר

New member
we're not synced on the usage

of words. הפירוש שלי: מתאלמת := becoming silent by itself מתעלמת := is ignoring שותקת, מושתקת (ע"י מישהו אחר עפ"ר) := silenced

למעלה