לחברי קופ"ח כללית

לחברי קופ"ח כללית

איך שכחתי. בפעם האחרונה שהיינו אצל ד"ר בור ראינו את יוסי והוא אמר שהוא הצליח לסדר איזה80% הנחה על הנעליים והבר לחברי קופ"ח כללית פעם בשנה. כל הכבוד לו. מה שכן אני לא יודעת אם זה אישור מחוזי או ארצי. כדאי לברר. ולפריירים שבנינו- קופ"ח מכבי ומאוחדת. אולי שווה להתארגן עם עצומה בנושא ולהראות שבכללית יש סבסוד רציני? זה המון כסף כל פעם לשלם איזה 350 ש"י לנעליים...

shwartchz

New member
מה אין החזר

לחברי מכבי על הנעליים פעם בשנה? אנחנו קיבלנו החזר על הכל יחד(בר ונעליים) כמעט מלא. עכשיו אנחנו באמת צריכים שוב נעליים.

shwartchz

New member
מצויין ב"ה

יותם די משגע את כל העולם. אני אצרף תמונות עוד מעט.

בקרוב שיהיה לי המון זמן אפרט

מה זה נחשב אצלינו "לשגע"! רק אציין שעודד ואני כבר מתחילים לדבר בנינו אנגלית כדי שהפעוט לא יבין. ועוברים לטקטיקת ההפוך על הפוך. למשל "אושרי לא עושה אמבטיה היום, לא ולא". ואז אושרי נעלב ומבקש אמבטיה. מ ת י ש...

shwartchz

New member
במכבי

יש החזר של 85 אחוז על הבר. אבל אנחנו הבהרנו להם שכל המערכת היא סד שלם ואין הפרדה לנעליים וסד. ואכןקיבלנו החזר על הכל! 85 אחוז. צריך אכן קצת להתעצבן עליהם אבל בסוף הכל מסתדר. עכשיו אנחנו צריכים שוב נעליים כי האצבעות שלו כבר יוצאות החוצה.

מתוקית.

New member
ועוד משהו שאני זוכרת אומנם זה היה

מזמן אבל ידוע לי שגם היום מי שמטופל אצל עובדות סוציאליות מצב אקונומי קשה וכו יש אפשרות לקבל החזר על חלק אומנם קטן אבל בכל זאת חלק שעוזר בזמנו קיבלתי החזר על משקפיים לספיר וכן על הדניס בראון לגבי גבסים אין החזרים ואני מתכוונת לגבסים הסינטטים הקלים שנירכשים או שלא כיום אין לי מושג איזה גבס שמים לילדים אני העדפתי את הסינטטיים הם היו קלים יותר ופחות מלכלכים ומתייבשים מהר יותר ג'ול

למעלה