לחבר הכנסת המושחת והגזען!

לחבר הכנסת המושחת והגזען!

יחיאל חזן מהליכוד!!! אין מוח כי הוא גנב את הפנאל ולא את המוח

לאחר הדרמות האחרונות בענין החור

בלב אצל אריק שרון (המושחת ביותר!) יש לי מיידע חדש רופאים גילו שאין לו בכלל לב! מה שמסביר את התנהלותו של אדם זה בזמן האחרון...

אגב מה עמדתה של מפלגת

האידיאולוגים ! בעלי האידאולוגיה הידועה לגבי חילוף שטחים? התנתקות מאום אל פחם! שינוי!-שלטון החוק!

ברכת התרסקות נעימה לשינוי

תגיד ,איך ההרגשה לקראת אם כל ההתרסקויות למפלגה הפתטית שנקראת שינוי?

ברכות לרגל כל השטויות שכתבתה

מי שהולכת להתרסק זאת אותה מדינה שתעמוד בראשה מפלגת "קדימה" שמקדמת רק תשחיתות.. את הנבואות שלך אני לא צריך בטוח.. שינוי לא נראה לי שתתרסק.. ותפטית בטח לא שינוי.. פתטי אותו אדם שאומר שהיא פתטית.

בסדר הבנתי כבר שאתה לא נביא

ושמי השני אומנם שמואל אבל גם אני לא נביא ושוב אני אומר אותה אדם שקורא לשינוי בדיחה עלובה שלא יתפלא אחר כך שצוחק מי שצוחק אחרון

קדימה קיבלה עוד אופרטיוניסט

בשם אבי דיכטר.. שיתנגד להתנתקות אבל מה התרוץ הרגיל של כל פוליטיקאי ואופרטיוניסט כמו דיכטר.. אני מניח.. מה שלא רואים משם כן רואים מפה.. וכו.. חוזרים על מנטרות ישנות.. עלי זה לא עובד.. דיכטר יכל באותה מידה להצטרף לשינוי.. ואז זה היה עושה עלי רושם יותר גדול אם לא לשינוי אז לתפנית וכו...

מוקדש לסבא של שחיתות ולשקשוקה

שלו! את זמר הפלוגות נשיר לך למזכרת, אפל, אפל הואדי, המישמר, הכן! הלכה, הלכה פלוגה בלילה בשרשרת, הלכה פלוגת שדה לאש ושחיתות. חכי לנו, ארצי במשעולי הרייך, חכי לנו בשדות הלחם הרחבים! את שלום המחרשה נשאו לך בחוריך, היום הם לך נושאים שחיתות על הרובים. פלוגה, עלי, עלי בהר, פלוגה, כבוש תכבושי! במקום שם איש עוד לא עבר, שם יעברו האופרטיוניסטים!. למען בן ובן ואב המפלגה נקימה. פלוגה, לא תם, לא תם הקרב, פלוגה , צעוד אחורה!! לשווא, לשווא אמרו, רק הימים הם לנו, לשווא אמרו, לאש ושוד נדון הליל, הלילה והיום רק לחיים ניתנו, הלילה והיום הם ארץ ישראל! מן השפלה בחוף ועד גדרות התיל, ומנקרות הרים ומבקעות וגיא, נשיב לך את היום, ארצי ואת הליל, נשיבה לך אותם למען כל החי! פלוגה, עלי, עלי בהר... כי לא לשווא, אחי, חרשת ובנית, לנפש ולבית לנו מלחמה! ג’וערה, תל עמל, כנרת ואחורה, אתן לנו דגלים, ואנו החומה. כי לא נשוב אחור, ודרך אין אחרת, אין עם אשר יסוג מחפירות חייו. הלכה, הלכה פלוגה בלילה בשרשרת, פניך מולדתי, הולכים אתם בקרב! פלוגה, עלי עלי בהר! פלוגה! הדגש|(101) צעוד אחורה!

למעלה