לחבר הלא וירטואלי יותר.....

לחבר הלא וירטואלי יותר.....

הגעתי הביתה,אחרי ששהיתי שבועיים בארץ,שבועיים שבזכותך היו קסומים וחלומיים,שבועיים שבעזרתך נהנתי כל רגע אפילו שלא כל יום התראנו. אחרי קשר וירטואלי שנמשך כבר חצי שנה,קשר שהתחיל בשקר,קשר שלא תארתי לעצמי שימשך אחרי שתדע את האמת שאני נשואה ויש לי ילדים בעוד אתה בחור רווק וחמוד. אבל הקשר שלנו עמד במבחן הזה,הוא כמובן לא נשאר אותו קשר עבר יותר לקשר חברי,קשר של שיתוף,חברות,התייעצות,קירבה.עם המון נושאים משותפים. נפגשנו,התראנו,התרגשנו,כל כך שמחנו לראות האחד את השניה.התחבקנו,ישבנו,דיברנו,צחקנו. נפגשנו יותר מפעם אחת,פעם בבית קפה,פעם בים,פעם בלילה,פעם בקניון,כל פגישה איתך,הייתה מרגשת,משמחת,מעירה אותי לחיים,אתה חבר יקר שלי שאני כל כך אוהבת. וביום ראשון שנפגשנו בלילה בהפתעה,שדיברנו,שהתקרבנו,שנשקת לי ואני לך זה היה ...לא מצאתי עוד את המילה לתאר,היה לי טוב,היה לי מרגש. שהעברת אצבעותייך על שפתיי,ששפתייך נגעו בשפתיי,שלשונך עברה על שפתיי ופגשה את לשוני,שהעברתי את לשוני על שפתייך שהרחתי אותך,שהרגשתי אותך קרוב אליי,הרגשתי כמה אתה יקר לי,כמה טוב לי איתך. ואתמול בפגישה האחרונה שלנו,שמרנו על ריחוק יחסי,ידענו שנתנשק ונתחבק באחת מהפגישות שלנו,ואתה ואני יודעים שזה היה חד פעמי,ממספר סיבות,כי אני נשואה ואתה בונה לך קשר שאולי יוביל לחברות,והקשר שלנו בנוי אחרת. אבל שתקתי ולא אמרתי כמה רציתי רק עוד פעם אחת להרגיש את שפתייך על שפתיי,את לשונך פוגשת את לשוני ולשוני בלשונך,לשמוע את הלמות ליבך,להרגיש את ידייך על גבי מקרב אותי אלייך ואני קרובה אלייך,להריח אותך,ולרגע רק לרגע לחלום מה יכל להיות. קנית לי את הדיסק של ריטה ורמי שידעת שאני כל כך אוהבת וכל כך התרגשתי.. אתה חבר יקר שלי,שאני אוהבת בתור חבר,ובכלל ,שנמשיך להיות בקשר,קשר שמכתיבים לנו החיים...יש לי ממך מזכרת מקסימה ונהדרת שאני מקווה שאי פעם מתי שהוא תחזור על עצמה. יושבת ומקשיבה לדיסק ויודעת שכל פעם שאקשיב תיהיה לי דימעה בעין. מתוש לדוש.

tairon

New member
חברות שחצתה וירטואליה..

והנה למרות הגילויים שלך לגבי עצמך .. בכל זאת נפגשתם והעברתם כמה ימי קסם שישארו איתך הוא החבר הכי טוב שאת אוהבת תמיד ישאר כזה עבורך... וכן המילים שלך אליו מרגשות... תודה ששיתפת אותנו..

נער פלא

New member
../images/Emo14.gif ההרגשה

שאלה לי אלייך יקירה. איך אמור אותו עלם חמודות שלך להרגיש. אחרי שמתברר לו שאת נשואה עם ילדים ? איך אמור אותו בחור רווק להרגיש אחרי " ההפתעה " שהכנת לו? האים שווה לו כל הצער הזה ??????? אלא אם ידעת אותו מראש.. ולא נראה שידעת אותו . זה בטח בא לו בהפתעה. !!!!!! הכנסת את הבחור הזה לפלונטר בעל כורחו .... ועכשיו מה? תובילי אותו החוצה? או שתנתקי את הקשר שלכם .. ? והכל רק בכדי לחוות את הריגוש הזה של להיות מחוזרת אחרי אחר.. אילו זה היה עם בחור שלא מחפש לבנות קשר רציני,,, (כמוך) ניחא.. אבל העלם הוא עלם רווק שמנסה לבנות לו קן משפחתי ,ואת מראה לו את הצד המכוער של המושג הזה זוגיות . משפחה .. צר לי עלייך אחותי. ואם עכשיו המצפון שלך מקנן בך . דעי לך . את הדייסה הזו את בישלת !!!!!!!!!!

נער פלא..

עלם החמודות ידע שאני נשואה עוד לפני שנפגשנו,אנחנו דיברנו רבות על זה. אני מניחה,בעצם אני יודעת שהתגלית הכאיבה לו ואני יודעת שמישהו אחר במקומו לא היה ממשיך את קשר החברות ביננו.אבל זוהי חברות,והסיטואציה שהגענו אליה בקשר הוירטואלי..אף אחד מאתנו לא ידע שזה יגיע לאן שהגיע ושכבר היה חייב לדעת אז כן ידעתי אותו. עכשיו?עכשיו זוהי חברות שאני מקווה שתחזיק הרבה זמן מעמד כמו כל חברות אמת.כן עכשיו זוהי חברות אמת. וישנם דברים שאתה לא יודע על הזוגיות שלי ולכן אתה כותב מה שאתה כותב.

למעלה