לחגוג יום הולדת מדחש תקראו ותבינו

sonic15

New member
לחגוג יום הולדת מדחש תקראו ותבינו

הי אנשים לפני חודש ב5 ל7 הייתי אמור לחגוג יום הולדת 5 חברות טובות חיפשו אותי שעות ואני לא הייתי בבית כי חזרתי מאיזה מקום וחזרתי רק ב9 אז הן באו אליי דיברנו קצת ואז הן הלכו אני חושב שלא חגגתי כמו שצריך וגם אין לי ממש חברים טובים מה אתם מציעים לי לעשות כדי לחגוג תיום הולדת 16 שלי מחדש אולי למצוא קודם חברים טובים להתחבר איתם ממש טוב ואז לבקש מהם שיעשו לי מסיבת יום הולדת עם מתנות וכל זה? נכון זה נשמע טיפשי אבל כן אני רוצה לחגוג יום הולדת מחדש ולתקן תעוול שהיה לי בחופש שאף אחד אל התייחס ליום הולדת שלי אפילו לא חברים שלי שהיו איתי באותו יום שחזרנו מאוחר מהמקום שהיינו בו בבקשה עזרו לי

black hock

New member
לדעתי נותנים ליומולדת יותר מידיי משקל

אני לא הייתי מבקשת מחברים שיעשו לי מסיבה אחרי היומולדת הכי הרבה הייתי עוקצת אותם על זה שהם לא חגגו לי בתאריך כשהזמן מתאים בכל מקרה אין טעם לתת לזה כ"כ הרבה משקל...לדעתי

sonic15

New member
אבל אני יכיר השנה חברים חדשים

שאני אל מכיר עכשיו אז איך לגרום להם לחגוג לי יום הולדת מחדש? הם יסכימו לא?

black hock

New member
אתה עובר בית ספר או שאתה פשוט מתכנן

להכיר אנשים חדשים בלי קשר? (שזה אגב דבר מבורך
) היומולדת השנה "אבוד" אבל זה רק יתן לך סיבה טובה לחכות ליומולדת הבא יותר

sonic15

New member
אז ככה

אני עובר בית ספר לכמה זמן אוחר כך עובר לעיר אחרת מסיבות אישיות ככה שאשמח לחגוג תיום הולדת שהיתה לי בצורה יורת טובה עם בחרים אמיתיים

black hock

New member
זה לא נראה לך מוזר לחגוג יומולדת

כמה חודשים אחרי התאריך עצמו? למה זה כ"כ חשוב לך לחגוג אותו ולא לחכות לבא פשוט?

sonic15

New member
זה חשוב לי כי:

עם אני יכיר חברים חדשים השנה שאולי במאת הם יהיו החבורה הקובע שלי שבאמת אכפת להם ממני ויתנו לי הלרגיש מקובל אצלם אז ההם בטח יסיכמו לחגוג לי תיום הולדת מחדש ולעושת לי טבו אחריי היום הולדת שחגגתיב צורה מבאסת עם אכפת להם ממני אז הם יסכימו

black hock

New member
אם זה כ"כ חשוב לך אז דבר איתם על זה כשהם יהיו

קיימים עד אז-קודם תמצא את החברים שעושים לך טוב...

stacys mom

New member
??????

אתה מתכנן לבקש מהם לארגן לך מסיבת יום הולדת? אם אם הם ירצו לארגן לך,הם יארגנו. דבר כזה לא מבקשים. זה לא אמור להיות "אם אכפת להם אז הם יסכימו" זה צריך להיות "אם אכפת להם,הם יחשבו עליי" בלי כל הדרישות שלך. ועבר כבר המון זמן מאז היום הולדת שלך,תחכה ליום הולדת הבא מה אתה לחוץ על המסיבה הזאת מה כל כך חשוב לך לעשות מסיבה? ואיך מסיבת יום הולדת מתקשרת ללהיות מקובל???

הדרוש29

New member
אממ, תראה

לחגוג שווב יום הולדת?= זה לא נראה לי, כי בעצם יום הולדת זה יום מאוד ספציפי. לא חגגת כמו שצריך אולי כי לא תיכננת יציאה?!= אם היית מתכננן יציאה אולי הם היו באים, ואז כן היית יוצא ונהנה, מה ציפית? שהם יעשו את זה בשבילך?. . . אז ט ע י ת תלמד לשנה הבאה.

GUNIT2007

New member
בדיוק אותו סרט

מה תגיד עליי יום הולדת 17 חגגו לי רק המשפחה חברים אין לי וידידות גם אין לי מה תגיד אני לבד בחיים שלי ולא שאני מפגר , עזבתי את כל החברים שלי בשביל עצמי למה כי כל הזמן האיתי מיסתבך איתם בקיצור זה לא העיניין עכשיו מה שאני יכול להגיד לך שזה מכובד מה שעשיתה לאומתי על תתקן תשאיר ככה אבל שנה הבא תיהיה תותח תדרבן את עצמך מעכשיו מה תגיד עליי אני שנה הבאה בן 18 קח את עצמך בידיים ותיהיה תותח על תיבכה על חלב שנישפח אחי היום חבר בא חבר הולך וככה שתדע החבר הכי טוב שלך הוא יכול לידפוק לך סכין בגב אחי אין לך מושג איזה סכין קח בחשבון

יהלושש1

New member
אין טעם שתחגוג שוב מסיבת יום הולדת.

זה היה כבר מזמן. כדאי לך פשוט לארגן מסיבה, בלי קשר

sonic15

New member
טוב אז אולי רק מסיבה

אבל אני בידוק את זה קודם שיהיו לי חברים אני כבר יעדכן אתכם כמובן

למעלה