לחגית וניר - תגובה ולכל הלא מרוצים

לחגית וניר - תגובה ולכל הלא מרוצים

ערב טוב, קראתי בעיון את מה שכתבתם ואני חושבת שאני מסכימה עמכם ואי אתם מאד צודקים, ממש גנבתם לי את הרעיונות. התחלתי לעשות סקר במקומות אחרים מחוץ לאוניברסיטת תל-אביב, בשבוע שעבר ניסיתי לרקוד אצל אבי פרץ בהדר יוסף - מי שאוהב מאד ריקודי זוגות - זה חוג שיוכל להתאים לו. אבי פרץ פתח חוג בשעה 21:15 לריקודי זוגות והוא מלמד! אחר כך יש חצי שעה ריקודי מעגל ובשעה 22:00 הוא שוב נותן זוגות מעל שעה (למי שאין בן זוג אין מה לעשות שם...) היום חזרתי מהרקדה בבבלי - המדריכה כרמלה. והיא מאד לטעמי היא מלמדת בטעם של פעם (בסגנון של מירה אשריאל, יענקל´ה זיו ועוד) הגעתי למתחילים ואפשר להשתלב, בשעה 20:00 וכל הריקודים היו בסגנון הישן אך לא המאד ישן ומאד מאד נהנתי היא הזכירה לי נשכחות! היא חזרה על ריקוד שכבר לימדה בשבוע שעבר "זינגוואלה" זוכרים? אני די שכחתי, ומאד נהנתי לחזור על ריקוד זה. רקדנו ריקודים רבים מתוך רפרטואר של אולפן המדריכים ובכלל בהמשך היו לדוגמה "פני מלאך" ועוד כאלה שאני לא כל כך זוכרת שמשום מה הפסיקו להשמיע אותם... בריקודי הזוגות היא חזרה על ריקוד "הנשיקה הראשונה" - זוכרים? אני כבר שכחתי (בזמנו רקדתי את מה שהיא נתנה אצל פנינה קליין כמה חבל שאין כיום מדריכים רבים שנותנים מרפרטואר זה) היו ריקודי כמו "עוד ועוד" "ערב של שושנים", "הלילך" ועוד כאלה שאיני זוכרת אבל מאד יפים. כך שאני בהחלט מצטרפת למה שהבעתם לגבי זה שאכן יש הרקדות אחרות רק צריך לחפש, את ההרקדה בחולון איני מכירה יתכן ואבקר שם בשבוע הבא. אוניברסיטת ת"א היא לא "מונופול" ואם אנו מביעים כאן חוסר שביעות רצון -נלך לנסות בחוגים אחרים עד שיום אחד מישהו יפתח הרקדה טובה ומצליחה ביום חמישי - תחרות לאוניברסיטה ואז אולי יתייחסו אלינו. אני רואה לסיכום באוניברסיטה 3 בעיות כרגע: א. המחיר שעלה ל- 25 ש"ח וזה לא מוצדק כיוון שלא מזמן העלו את המחיר ל- ל-22 ש"ח. ב. צפיפות נוראית - הרבה פעמים אני חוזרת הביתה עם סימנים כחולים ואני מרגישה כמו אשה מוכה. ג. חוסר גיוון - ואני לא מדברת כפי שציינתם על כך שגדי זורק מדי פעם עצם ולא משנה את הרפרטואר - פעם הגשתי לו רשימה ארוכה של ריקודים שנשכחו אני לא אומרת - הוא התיחס לרשימה אך מהר מאד חזר לרפרטואר הקבוע והמשעמם... רבותי הרוקדים - הכל תלוי בנו, המדריכים תלויים בנו, אנו הלקוחות בכוחנו לעשות משהו על מנת שישימו לב אלינו וישנו, אם לא נתלונן, אם רק נקטר ונשב בחיבוק ידיים - המרקידים/מדריכים לא יעשו מאום הם את הכסף מקבלים... נוכל להציף את גדי באינטרנט - נוכל לשלוח לאתר באוניברסיטה ונוכל גם להוציא מכתב עם חתימות ואני חושבת גם על שביתה של יום אחד שיקבע על ידינו. לשיקולכם. כתובת האתר של אוניברסיטת ת"א: www.sports-center.co.il כתובת האימייל של גדי ביטון : [email protected] אז אנא עשו משהו בנדון.

לעזרא - נסה את החוג בבבלי

למה שלא תנסה חוגים אחרים? החוג בבבלי אצל כרמלה הוא חוג מאד טוב ואני ממליצה עליו בחום, תדאג רק להגיע מסודר (עם בת זוג) ומאד תהנה.

אודי11

New member
לחגית וניר ועדה וכל היתר

אני עוקב כבר כחודש אחר הלך הרוחות הנושבות בפורום וןהיחום החלטתי להצטרף מכיון שיש לי חדשות שאולי יענינו אתכם (ואולי זה לא חדש לכם המומחים לחוגים אבל בכל זאת) הגעתי ביום ד´ לחוג של טוביה טישלר בגבעת עדה הרצליה חוג לא גדול מאד, לא צפוף, מגוון ריקודים מכל התקופות (בעיקר זוגות - מומלץ לבוא בזוג) אחרי ביקור אחד קשה לי לחוות דיעה בנושא גוון אבל מאד התרשמתי מהאוירה הביתית החמה (לא חום חיצוני יש מזגן) מקוה שתרמתי משהוא אודי11

fanti

New member
../images/Emo24.gif עזרא, תנסה את החוג ב-../images/Emo24.gif

החוג של אלי סגל , קאונטרי בת-ים בימי שלישי.. מבטיחה לך שאחריו הכל יראה אחרת. המון חום,אהבה, שמחת חיים, וכייף אמיתי.

למעלה