לחגית ורד וכל השאר

נוגה25

New member
לחגית ורד וכל השאר

שלום ותודה על היעוץ. סיפרתי לכם שבעבר עד לפני 3-4 חודשים בערך בעלי היה אומר לי כל הזמן שהוא אוהב אותי ושהוא מת לפעמים היה אומר למרות הצרות שאני עושה לו (ויכוחים ודברים שסיפרתי לכם שהיו) שהוא אוהב אותי ואני החיים שלו . הוא כבר לא אומר לי שהוא אוהב אותי ואם אני שואלת אותו הוא לא עונה ומתחמק. שאני אומרת לו שכל הזמן הוא היה אומר לי שהוא אוהב וכו' הוא עונה לי היו זמנים. לפני יומיים לא כ"כ התיחסתי אליו יום שלם נמאס לי להתחנן לחום ואהבה(שאני מאוד זקוקה לזה) אז בלילה שהוא בא מהעבודה הוא נכנס למיטה שם את ראשו על כתפי והכניס את ידו בידי רוב הלילה. הרגשתי כאילו התחלנו מחדש הייתי בעננים כלכך. למחרת בבוקר הכל היה כרגיל הוא מרוחק. אני גם מאוד בלחץ יש לנו ילדה בת 6 לי אין משפחה חוץ מאב מבוגר ואח שאני לא בקשר איתו ,עם המשפחה של בעלי אנחנו לא בקשר (אנשים קרירים על הפנים אמו בנוסף רעה ועוד). אני לחוצה כי אני רוצה שלבתי יהיו אחים ואחיות גם ככה יהייה אפרש גדול אני לא רוצה למשוך עוד ואני כבר בת 35 ,כמובן שמצטערת שחיכיתי הרבה אבל היו לי סיבות. אני מאוד דואגת לילדה שלא תהיה לבד. אני יודעת מזה להיות לבד. אני מתפללת לאלוקים שהכל יסתדר. האם לדעתכם יש סיכוי שבעלי יאהב אותי באחד הימים או שאין סיכוי. הוא לא יוזם חיבוק לא יוזם יחסי אישות(כנראה מפריעים לו הכאבים שלי והוא לא נהנה איתי ,הוא גם זרק פעם משהו)כבר חצי שנה לא אומר אני אוהב אותך ולא רואה בי שום תכונה חיובית הוא פשוט אני עלי ,הוא אומר לי את תשתני אין סיכוי 7 שנים זה לא קרה למה שיקרה עכשיו הסברתי לו שכנראה עכשיו התעוררתי ואני רוצה לעשות הכל למען הזוגיות אבל גם הוא צריך להשתנות ולא להפיל הכל עלי קשה לחיות עם אדם שכל הזמן צודק ,מתקיף ומתגונן.אין לו אמון בי . אפילו על זה שאני רוצה עוד ילדים הוא אומר את רוצה להביא ילד כדי להשקיט את המצפון שלך (כי כשהילדה היתה תינוקת לא רציתי כי גם אין לי אמא ונלחצתי איך אני יסתדר בלי עזרה,גם הלידה בקיסרי היתה סיוט והיו לי פחדים מלידות וגם מצב כלכלי גרוע)הסברתי לו שאין לי מה לנקות מצפון לא עשיתי שום רע אז לא התאים לי עוד ילד ועכשיו כן אני יותר מוכנה נפשית וגם רואה כמה הילדה זקוקה לחברה (חוץ מחברות)חשוב לי שיהיו לה אחים. הוא לא כ"כ האמין ולא כ"כ קיבל את מה שאמרתי . איך אני יגרום לו להאמין בי מה עשיתי לו בגדתי? אז רבנו הרבה אז מה בגלל זה. מה לעשות אין לי כוח לכלום. אנא עיזרו לי דחוף אני זקוקה לחום ואהבה אין לי כוח!!!!!!!!!!!!

ההמלצה היחידה שאני ממליץ פה היא

להוריד פרופיל ביחד איתו. להתייחס בקרירות בדיוק כמוהו. להתרחק כמו שהוא עושה. לא עם פנים חמוצות, בטיבעיות. כאילו שלא אכפת לך. עלי זה עובד מצויין (לא יודע אם זה מידיעה או סתם תגובה מתבקשת ) ואני תמיד קרוב לאשתי יותר כשאני לא מרגיש`` לחץ לאהבה`` אולי גם זה כי אני טיפוס אנטי. בכל הדברים, אולי זה באמת עובד על גברים. תנסי...

נוגה25

New member
ללב צהוב הכי טוב

תודה על המלצתך ,אני ניסיתי זאת יום אחד ובאמת היה נראה שהוא מנסה להתקרב אבל יום אחרי הוא שוב התרחק אולי הראתי לו שאני מאושרת לא זוכרת בכל אופן הוא גם אומר על זה שהוא בעבר היה אומר הרבה שהוא אוהב היו זמנים. כאילו מה זהו זה הוא לא יאהב יותר?

אין דבר כזה!

הוא חייב לאהוב אותך! למה מה יש לו בחיים? רק אותך והבנות... פשוט זה קצת מטושטש וצריך שוב ללטש את הקשר טיפה.. אולי איזה חופשה קצרה.. קשר מחייב החייאה מאסיבית. אין מה לעשות! לאף אחד זה לא קל...

נוגה25

New member
ללב צהוב הכי טוב

ניסיתי יום אחד הוא באמת הראה קצת קירבה כמו שכתבתי ולמחרת שוב התרחק. גם שאמרתי לו שבעבר היה אומר שהוא אוהב אמר היו זמנים. מה זה אומר שהוא לא יאהב יותר?

התקשורת בינכם כוחנית וכדי שתוכלו להעניק

ולאהוב או לאמר דברים אילו אתם צריכים לשנות את דרכי ההתקשרות. למדתם במשך השנים לתקשר כך ואי אפשר פתאום לשנות את זה וגם אם מאד רוצים. מהתגובה של בעלך על כך שאת רוצה עוד ילד נראה שהוא עושה "פרנציפים" "שאני רציתי לא רצית, עכשיו אני לא רוצה..." אתם צריכים ללכת יחד למסגרת טיפולית כלשהי כדי ללמוד לתקשר בלי לקבל חזרה ביקורת ובלי לעשות דווקא. זהו תהליך. זהו בסיס שממנו יקרו דברים טובים ליחסים בינכם ואין מנוס ממנו אם רוצים שינוי. אי אפשר לקבל בכוח חום ואהבה, צריך להביא את היחסים למקום כזה שיהיה רצון לאמר דברי אהבה ולהחזיר את האמונה לביחד שלכם.

נוגה25

New member
לחגית ורד

תודה על העזרה אך אין לי אפשרות כלכלית ללכת ליעוץ וגם אם היתה בעלי לא ירצה (כי הוא תמיד הבסדר)אני אשמה בכל. ללכת לבד ליעוץ גם אם היה לי כסף אני לא רואה כ"כ טעם. לדעתי לבעלי יש גם בעיה של ילדותיות. 7 וחצי שנים אני נשואה לו ואולי פעם פעמיים הוא בא ואמר סליחה טעיתי,קשה לו להודות. אם תוכלי לתת לי עוד טיפים איך לדבר איתו מה לומר ומה לא אני מאוד יודה לך. בברכה :נוגה

מי שמתבצר בקושי ובכאב שלו קשה לעזור לו.

נראה שבעלך ממורמר ולא מרוצה והוא מביע את התיסכול בהאשמות, בתוך זוגיות הרבה נוטים לעשות את זה כי קל יותר להתנהל כאשר מאשימים מישהו אחר ולא לוקחים אחריות. הדבר הנוסף היחיד להציע לך היא לרכך את ליבו ולנסות להענות לצרכים שלו, להבין אותו ולעשות לו מה שאת רוצה ליעשה לך. את רוצה שיתקרב אלייך ויחבק אותך, תעשי את זה את, תחבקי אותו, תקחי לו את היד, תלטפי אותו, תעשי את זה בלי לבקש דבר ובלי לדבר רק תעבירי מסר של אהבה. תנסי בשבועות הקרובים לא לבקש, לא לדבר על הדברים שמעיקים בחייכם אלא תהיי מחוברת אליו יותר וערנית לצרכים שלו. אולי זו הדרך להגיע אליו ושיקבל ממך מסר אהבה יוכל גם להחזיר.

למעלה