לחגית מהמדבר בהקשר למוסיקה....

לחגית מהמדבר בהקשר למוסיקה....

טוב יקירתי ,אינך חייבת לקנות מערכת מדופלמת במיוחד לעבודתך בגנים ולפניי כמות של עד 30 ילדים. מה שכן חובה עלייך להשקיע במיקרופון אלחוטי ואיכותי שישמש אותך לשנים רבות וישמור על מיתרי קולך ועל ריכוז הילדים. אני תמיד לקחתי בהתחלה טייפ קטן [מחברה טובה] והנחתי אותו לידי . [לא אלעה אותך במנגנונים שאילתרתי להפעלה רגלית] הכי פשוט לכסות את הטייפ בבד ירקרק או חום בצבע האדמה , על הבד להיות רשת [לאיוורור] או בד שקוף וקליל... לכל סיפור אני מכינה את הדיסק ועל העטיפה אני כותבת לפרטיי פרטים מתי מוסיקה ומתיי יגיעו הסצנות ....כולל ביטויים חשובים שאסור לפספס מתוכן הסיפור. מוסיקה ומספר השיר מודפסים באדום. ולמה?? בשעת הצגה סיפור [ושלא נדבר כשמעורבים הורים] רמת הלחץ עולה והראש לא חושב ...לפעמים אינך מבינה מדוע "לעזאזל" הטייפ אינו פועל....מה קורה פה? והגננת לוחצת...את יכולה להתחיל ...ההורים באו...אולי תשמיעי מוסיקה?.... ואז הזיעה ניגרת על גופך ובחיוך סתמי את אומרת......כן כן המתנתי לאישור כבר מתחילה..... לבסוף הבעיה היא: שכחת לחבר את התקע לשקע!
ונחזור ללמה? שוב בשעת לחץ [לי בכל אופן ] לא מצליחה לקרוא כלום אך השירים באדום קופצים לעיניי ואין טעויות. בMP3 השם יעזור ...זה מחולק לתיקיות ואם לחצת בטעות על כפתור לא נכון [נשענת וכדומה] יעבור הרבה זמן עד שתמצאי איפה היית.....בדיסק את לוחצת ,עצור ,השהה, קדימה אחורה בקליי קלות. ועתה מוסיקה. את יכולה להוריד לך תוכנה חינמית להורדות מוסיקה ...ממליצה באנגלית ושם כתבי כל מה שעולה ברוחך והתחילי להוריד ולמלא את תיקיות למחשב לפי צרכייך. בהצלחה אני פה לכל עזרה וכמובן גם בנייד דבוש

זכרתי שהיה משהו עם הפעלה רגלית ../images/Emo13.gif

על הענין הטכני אצטרך להתאמן (כרגע אני שרה עם קסילופון או מה שמתאים) , צריכה רק להתייעל טכנולוגית (אני לגמרי
) ולהבין איך מורידים מוסיקה. פעם הייתי מורידה המון מאימיול אבל כבר שנתיים בערך שהוא לא נפתח לי
יש המלצה מאיפה להוריד מוסיקה ?? תודה יקירה
כמו תמיד את
אין כמוך

ayaly2

New member
לחגית מהמדבר ברחוק../images/Emo13.gif

מותק שמחתח לשמוע את קולך מהמדבר
לגבי המוסיקה כמו שדבי אמרה את יכולה להוריד מהאימיול אשמח לשלוח לך למייל קישור לתוכנה הטובה. וכמובן לשלוח לך במייל מה שאת צריכה או שבהזדמנות הראשונה שאת אצל ההורים ניפגש ואביא לך דיסק
עד אז שבת שלום לך ולכולכם ויום משפחה שמח

למעלה