לחגי רציתי לשאול אותך כמה אתה לוקח לשעה של שיעור פרטי ואם זה גם לחמש יחידות
H hagar161 New member 28/2/03 #1 לחגי רציתי לשאול אותך כמה אתה לוקח לשעה של שיעור פרטי ואם זה גם לחמש יחידות
H hagar161 New member 28/2/03 #3 אין לי את המספר וגם אני לא מכירה אותו במקרה חיפשתי מורה ויצא לי למצוא אותו פה...
א אמיתי טויטי New member 28/2/03 #4 הייתי נותן לך את המספר... אבל אני לא יודע אם חגי מסכים שלחתי לו את ההודעה שלך באיסק שישים לב, הוא בטח יפנה אליך במהלך היום כשיתחבר.
הייתי נותן לך את המספר... אבל אני לא יודע אם חגי מסכים שלחתי לו את ההודעה שלך באיסק שישים לב, הוא בטח יפנה אליך במהלך היום כשיתחבר.
G General Zod New member 28/2/03 #6 שלחתי לך את המספר אמיתי, חגי אף פעם לא יסרב לתלמיד חדש, במיוחד לא לתלמידה.
H hagar161 New member 28/2/03 #9 כיתה י1 חומר: משוואת המעגל, משוואת המשיק, חשבון דפרנציאלי, חישוב שטחים,ובעיות עם פרמטרים. רוב החומר אני יודעת אני פשוט צריכה לחזור על זה
כיתה י1 חומר: משוואת המעגל, משוואת המשיק, חשבון דפרנציאלי, חישוב שטחים,ובעיות עם פרמטרים. רוב החומר אני יודעת אני פשוט צריכה לחזור על זה
ח חתול תעלול חוזר New member 28/2/03 #10 אם זה י1 משייבר... אז יש לי כמה מהכיתה שלך ואת מוזמנת להצטרף..וגם אם לא משייבר.
H hagar161 New member 28/2/03 #11 ../images/Emo51.gif כן י1 משייבר...יש לי את המספר שלך קיבלתי אותו כאן בפורום ואני יתקשר אלייך כבר לתאם איתך .. תודה
../images/Emo51.gif כן י1 משייבר...יש לי את המספר שלך קיבלתי אותו כאן בפורום ואני יתקשר אלייך כבר לתאם איתך .. תודה
ח חתול תעלול חוזר New member 28/2/03 #13 את גם מוזמנת לחגיגה../images/Emo8.gif נעשה לך מחיר לצמחונים...
C Cheveux and Corps New member 28/2/03 #14 שכחת? מתופפים (ובעיקר צמחונים) (ובעיקר נשים) (ובעיקר בלונדיניים) לא חכמים מספיק כדי ללמוד מתמטיקה. סתם, האמת שקיבלתי 90 במבחן הקודם ואני מצפה לציון לא רע (יחסית לנסיבות) במבחן הנוכחי.
שכחת? מתופפים (ובעיקר צמחונים) (ובעיקר נשים) (ובעיקר בלונדיניים) לא חכמים מספיק כדי ללמוד מתמטיקה. סתם, האמת שקיבלתי 90 במבחן הקודם ואני מצפה לציון לא רע (יחסית לנסיבות) במבחן הנוכחי.