אין סיבה לחדש הפגנות במצב של מלחמה.באחרונה פורסם שמוחי קפלן שוקלים לחדש את המחאות נגד הממשלה ה-37. הפעם הדגש לא יהיה על הרפורמה המשפטית , אלא על תפקוד הממשלה מ-7.10 ועד היום- כלומר על הביטחון ונגזרותיו השונות.
צריך לעשות הפגנות מול בית המשפט - שיזרז את המשפט של ביבי.אין סיבה לחדש הפגנות במצב של מלחמה.
אין סיבה לחדש הפגנות במצב של מלחמה.באחרונה פורסם שמוחי קפלן שוקלים לחדש את המחאות נגד הממשלה ה-37. הפעם הדגש לא יהיה על הרפורמה המשפטית , אלא על תפקוד הממשלה מ-7.10 ועד היום- כלומר על הביטחון ונגזרותיו השונות.
מהמקלדת שלך למפגינים.צריך לעשות הפגנות מול בית המשפט - שיזרז את המשפט של ביבי.
דעתי האישית נגד. עם זאת, המלחמה מתארכת ואני לגמרי יכול להבין אנשים מתוסכלים שרוצים בכל זאת לצאת ולהמשיך ואולי אף ביתר שאת את מחאתם. אמנם בלי קשר לתקופה הנוכחית, אני סבור שהפגנות קפלן מטופשות, לא רלוונטיות במיוחד, ופוגעות בישראל. זאת דעתי לאור התנהלות מנהיגי המחאה לאורך השנה האחרונה וכאמור בלי קשר לעמדתם בתקופה הנוכחית. אבל מחאה צריכה להיות אפשרית, גם בזמן מלחמה ואולי דווקא אז.באחרונה פורסם שמוחי קפלן שוקלים לחדש את המחאות נגד הממשלה ה-37. הפעם הדגש לא יהיה על הרפורמה המשפטית , אלא על תפקוד הממשלה מ-7.10 ועד היום- כלומר על הביטחון ונגזרותיו השונות.
מה ספק?מהרישי אמר אם יש ספק אז אין ספק.
כלל אצבע שאומר אם יש לך ספק אל תעשה:מה ספק?
מהרישי אי פעם פקפק בלפיד
מה הספק שלך?כלל אצבע שאומר אם יש לך ספק אל תעשה:
if in doubt
do with out
אין לי גישה,אני רק קורא את הספרים והתרגומים באינטרנטמה הספק שלך?
גם יש לך גישה לקריון, אז פשוט תשאל ותדע
שלח אליו מייל או משהואין לי גישה,אני רק קורא את הספרים והתרגומים באינטרנט
ושומע את התקשורים באנגלית.
אני סתם גמד הונגריבדיוק כמו הגישה שלך.
ניסיתי לשלוח לא ענו - המתקשר שלו כבר מולטי מוליונר - זה אומר שיש כ"כ הרבה מאמיניםשלח אליו מייל או משהו
אני סתם גמד הונגרי
אתה אמור להיות המומחה הגדול לקנוניות
זה השירות המגנטי - שיעסיקו עוד טלפניות, לא רק אחתניסיתי לשלוח לא ענו - המתקשר שלו כבר מולטי מוליונר - זה אומר שיש כ"כ הרבה מאמינים
שמאמין כבר לא יקבל תשומת לב אלא אם משלם לאיזה משהו מיוחד אקסלוסיבי.
אבל אתה מבין שיש עומס על הטלפנית שלך - אז צריך לעשות אאוטסורסינגקנוניות לא קשורות באלוהים - לפחות לא בצורה ישירה.
אני משתמש בידע מאלוהים בשביל לדעת מה נכון ומה לא.
למשל שרצה בזמנו קנוניות העולם השטוח,גם אני רציתי להתפתות שזה אמת,
אבל אלוהים אמר שהעולם עגול אז הייתי בטוח.
המידע נמסר בחינם - באינטרנט,זה השירות המגנטי - שיעסיקו עוד טלפניות, לא רק אחת
ועוד מליונרית שכבר לא בראש שלה לענות..
אחרת מה יגידו?
שהמוצר טוב אבל שירות חרא
אבל אתה מבין שיש עומס על הטלפנית שלך - אז צריך לעשות אאוטסורסינג
למשל להבין שגם יאיר מעביר לך ידע,
ולהתחבר אליו - כי השירות המגנטי שלו יותר טוב
מי, הבן של?גם יאיר מעביר לך ידע,
תחשוב על זה - כי זה מינוי חד פעמיהמידע נמסר בחינם - באינטרנט,
מה שהורס את תאורית הטלפניות.
לקנות דברים ושירותים זה אקסטרא - שאולי תקבל מידע אישי/דברים אחרים.
ההונגרי החתיך מהתמונת-פרופיל שלימי, הבן של?
הוא מדברר את האינטרסים של אבא שלו.
אין כל ספק בכך שמהרישי התפגרמהרישי אמר אם יש ספק אז אין ספק.
טוב שכך?חידשו וטוב שכך. יש לקוות שסופסוף יסגרו את הפושע והשאווישים שלו בכלא. גם לזרוק לתנינים בסדר, כנ"ל להגלות.
ישראל היא דמוקרטיה ובדמוקרטיה מותר להפגין גם במלחמה. הפגינו גם בלבנון הראשונה, ביום כיפור, באינתיפאדות ובכל קונפליקט/מלחמה אחרים. המתנחלים הקיצוניים ששורפים שדות ובע"ח מזיקים לישראל יותר. הם כמו חמאס, רק יהודים.טוב שכך?
מעייפים כוח של מג"ב שגם ככה מותש, איינשטיין כה צדק שכתב שאין גבול לטמטום האנושי!
אתם מרוב טיפשותכם משחקים לידי האויב כפי שעשיתם לפני ה-7/10, שום תהליך למידה, נאדה
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.