לחדש קשרים

rubber duck

New member
לחדש קשרים

והנמה משהו שקרה לי בראש השנה שני אנשים עימם ניתקתי קשר מכל מיני סיבות יצרו עימי קשר ובמחשבה שניה כנראה שעבר מספיק זמן והמתח נרגע עוד התחלה חדשה
שרון

rubber duck

New member
השנה שהסתיימה

היתה השנה המדהימה ביותר בחיי לקח לי זמן להבין עד כמה למדתי לאהוב למדתי לחבק למדתי לבכות למדתי לתת מעצמי למדתי שמותר למדתי שאין דבר כזה אסור למדתי שהלב
הוא שמוביל אותי גיליתי את המדיטציה גיליתי שיש דברים לי חברים מקסימים גיליתי שאני האדם הכי חשוב בעולם ( אם לא הייתי אזי לא הייתי יודע שיש עולם וכו..... ) גיליתי כמה אהבה
יש בתוכי ועד כמה אני רוצה לתת ממנה שרון
איך היתה השנה שלכם ?

bali

New member
מנהל
השנה שחלפה לה....

בשבילי, היא היתה שנה נוראית, איומה ונוראית. אבל... והנה יש אבל... היא גם היתה ה-שנה בהא הידיעה שבה למדתי להכיר את האבא הנהדר שלי כמו שמעולם לא הכרתי אותו. וגם התקרבנו מאד, וזכיתי להמון המון המון אהבה ורגעי אושר עם אבא. אולי זה קרה כי ידענו שזו השנה שלנו ואחריה תתחיל שנה חדשה, ככל הנראה בלעדיו, ואולי זה קרה כי ככה זה היה אמור לקרות. אני גיליתי בתוכי ענבל אחרת. ענבל חזקה. ענבל שתעשה הכל בשביל האנשים שהיא אוהבת, בלי גבולות, בלי להגיד "לא". אז היא היתה שנה מרה וכואבת, אבל עם קרן אור קטנה בסיומה. והנה, אחי התחתן לפני 6 ימים והוא מתחיל את החיים החדשים שלו, את המשפחה שלו, והלב שלי מפרפר מאושר בשבילו. יום אחד גם אני אעמוד מתחת לחופה עם אהוב ליבי... וגם לי תהיה משפחה וילדים קטנים שישמעו המון סיפורים על סבא אלי... לצערי רק סיפורים, אבל סיפורים שמחים.

bali

New member
מנהל
גם לי זה קרה

אחרי כמה חודשים של נתק מפאת נסיבות שונות, התקשר אליי בערב ראש השנה חבר טוב שלי. הוא לא ידע על אבא שלי, למרות שניסיתי להשיג אותו ולהגיד לו שאני זקוקה לו. עכשיו הוא התקשר, וכאב איתי ואני מקווה שהקשר ביננו יחזור... אתה מכיר את החברים האלה שגם אם לא תדבר איתם שנה, ברגע שתדברו זה ירגיש כאילו עבר אולי יום אחד? הוא כזה. אהוב נפש שלי ואני שלו. אולי באמת השנה הזו תתחיל טוב. הלוואי!

למעלה