לחד הורית באזור חדרה

• פותח הנושא jole
  • פורסם בתאריך

jole

New member
לחד הורית באזור חדרה

הכי דחוף ארון- אפילו שתי דלתות כי כל הבגדים כבר כמהחודשים בארגזים-. הבעיה העיקרית היא המקום בו היא נמאת שהוא בעל תקרה נמוכה יחסית כך שגובה הארון צריך להיות מתחת ל-2 מ'. בנוסף: לילד בן 16- בגדים לחורף מידה 44 - נעלים מידה 44 לילד בן 4- בגדים מידה 6-7, נעלים 26 לאמא- בגדים מידה 44 , נעלים מידה 38 כוסות שתיה מחבת שמיכה לילד הקטן

נירה63

New member
בגדים לילד בן 4

בגדי קיץ חורף? יש לי אבל לא המון, כתבי לי מה בדיוק הם צריכים הכי דחוף אנסה לארגן עד סוף השבוע.

נירה63

New member
מכינה לך חבילה היום.

אתקשר אליך במהלך היום ונקבע כיצד להעביר אליה את החבילה.

יובל2

New member
יש לי ארון נמוך 2 דלתות בשבילה

יש לו מדף אחד והשאר תליה. אבל אפשר לדעתי להוסיף לו מדפים במקום התליה.

jole

New member
אוי נהדר. הוא מתפרק? יוכל להיכנס

לרכב פרטי כשהוא מפורק?? זה מאד יקל על ההעברה אליה. תודה יקירה

יובל2

New member
המידות הן 1.87X86

אז צריך לבדוק אם זה נכנס ברכב פרטי. אני מניחה שזה מתפרק, אחרת איך זה הגיע בזמנו לפה. בעברו של הארון הזה הוא היה 4 דלתות (2+2 שחוברו יחדיו) ולכן צד אחד לא צבוע (הצד של החיבור).

ורד302

New member
כוסות שתיה

אני יכולה להשיג. אני מהקריות. רק אם יש מישהו שיקח.

jole

New member
יש לך אפשרות להביא את זה לחיפה?

כי משם יש מי שישנע. אם לא, נראה איך נעביר. where there's a will there's a way

Springy

New member
בחיפה

מרחק סביר מנירה אם אני לא טועה, למרות שחוש כיוון זה לא ממש הצד החזק שלי (אני מאלה שהולכים לאיבוד כבר בחניה)...

jole

New member
חחחחחחחח אז בטח פגשת אותי שם

גם אני כזו מה גם שאני לא מכירה את חיפה כלל. נירה??????????. יש אפשרות לאסוף את הכוסות??? וממך השרשרת ידועה- לאולי ואולי ואז אלי לקפה ו.......

נירה63

New member
יזרעאליה לידי ...אשמח לקפוץ לשם...

רק מה ולאן ללכת? ומה להביא וממי? אביא לך מה שתבקשי... רק שלחי לי מסר או הודעה כאן ...

jole

New member
אנא צרי קשר עם ורד להעברת הכוסות

תודה תודה

ורד302

New member
נירה

אני מוכנה לתת לאחותי בחיפה כוסות, אבל רק בתנאי שיהיה מי שיקח אותן ביחד עם המגפיים... הדירה שלה מאוד מאוד עמוסה, והיא לא ממש מרוצה להחזיק בדירתה חפצים מיותרים.

למעלה