לחובבי האלכוהול - בר הסאקה הראשון בארץ

Nadavu

New member
הם יכולים להתחיל בלחנך את הלקוחות שלהם לומר sake במקום saki

ואם זה יתפוס, השלב הבא יהיה ללמד את כולם לומר karaoke במקום karayoki

ד"א, לפני כמה שנים טעמתי סאקה במפגש דיבור יפנית שהיה ממש טעים, וזה נורא הפתיע אותי כי בדרך כלל אני לא יכול לסבול טעם של אלכוהול. אין לי מושג איזה סוג של סאקה זה היה, וכל פעם שניסיתי להזמין סאקה במקומות קיבלתי משהו עם טעם אחר לגמרי
 

herouth

New member
הממ... לי יש סוג ממש פושטי שקניתי בטיב טעם.

אבל אני זוכרת שמישהו פעם הביא למפגש סאקה ״חלבי״ כזה, לא שקוף, לזה אתה מתכוון? נדמה לי שברק הביא כמה פעמים סאקה למפגש.
 

Nadavu

New member
זה מצלצל פעמון

היה לו בהחלט מראה לבנבן, והבקבוק היה דיי מפואר. יש מצב שזו הפגישת דיבור הראשונה שהייתי בה אז לא קלטתי מי זה מי ומי הביא מה :)
 

RegevPorat

New member
Nigori

סאקה לבן? אפשר שאתם מתכוונים לניגורי-סאקה: סאקה לא מסונן, שנותר בו הצבע הלבן של האורז. מדובר במשקה מהנה ביותר – לרוב מתקתק ופירותי. לא ראיתי מישהו שלא אוהב את זה! אפשר למצוא בארץ בקבוקונים של 300 מ"ל בכ-40 ₪. מומלץ מאוד גם למי שלא מת על אלכוהול.
 

innocence

New member
הייתי היום שם

יש להם עסקיות עד 6 ותפריט נחמד.
הראמן לא להיט בכלל, אבל חברה העידה שהאוקונומיאקי מוצלח.
יש גם ביביבמבאפ.
&nbsp
אבל לא שתיתי אלכוהול.
 

herouth

New member
אבל האלכוהול הוא כל הפואנטה, לא?

מבחינת הסושי (וכל יתר האוכל היפני), ברגע שראיתי בכתבה שהם מגישים סושי מטוגן, היה לי ברור שתרבות האוכל היפנית היא לא הצד החזק שלהם.
 

innocence

New member
אני לא יודעת,

אני לא שותה אלכוהול בכלל, וחברה היא זו שרצתה לדגום את המקום, אז זרמתי איתה.
&nbsp
האוכל עצמו דווקא לא רע. המרק היה מבאס למדי, אבל המנה שלה ככל הנראה היתה מאוד מוצלחת (לא טעמתי).
יפני מקורי זה כנראה לא, אבל גם אוכל דמוי יפני שהוא טעים, הוא בסדר מבחינתי.
 

herouth

New member
נו טוף, ויכוח על אלכוהול בין שתי מתנזרות מאלכוהול.


 
למעלה