לחובבי האנקונדות הירוקות.

naja

New member
לחובבי האנקונדות הירוקות.

שני שירשורים מאוד מעניינים עם שתי תמונות מדהימות שמצאתי ב- kingsnake.com. הראשון-תצפית נדירה על קניבליזם באנקונדות בוגרות. השני-תמונה של "כדור הזדווגות" של אנקונדות.

אחלה תמונות

פעם ראשונה שאני רואה תמונה או עדות לקניבליזם באנקונדות, אני יודע שהן אוכלות ביצים לא מופרות ואפילו עוברים מתים מיד לאחר ההשרצה אבל זה דבר נפוץ בעוד מיני בואות. בנוגע לתמונות השניה שם מדובר על בוחטה רצינית של זכרים שנראה שהם כבר אונסים אחד את השני בעוד הנקבה מתקדמת. התאוריה שלהם בנוגע לזה שזכרים גדולים במיוחד יתקשו להזדווג בגלל שזכרים אחרים יתבלבלו בינם לנקבה בזמן חיזור היא מעניינת ונשמעת די הגיונית. בפונדק ישנו זכר באורך של מעל 4 מ' ונראה לי שהוא גדול מדי לרביה בטבע לפי מה שהם אומרים.

naja

New member
בעיקרון הן אוכלות הכל.

אפילו דגים. אבל לאכול זכר לאחר ההזדווגות זה ממש מוזר. אתה בטוח שהאנקונדה בפונדק הוא זכר? או שככה אמרו להם? לפי מה שהבחורה ההיא רושמת, היא ראתה יותר מ800 אנקונדות(היא חוקרת אותן והיא גם אישתו לשעבר של חזוס ריבס) אבל היא אף פעם לא ראתה זכר שגדול מ3.5 מטר, למרות שהיא טוענת שהם קיימים.

k a t h y

New member
בטח צריך חתיכת פרוב בשביל דבר כזה..

איך עושים בדיקה לנחש בסדר גודל כזה?

פשוט

דואגים שמישהו יחזיק את הראש ולפעמים גם את יתר הגוף או מחכים שהראש יהיה רחוק ממך. כמובן שצריך לעשות את זה כמה שיותר מהר בשביל לא לחטוף וכמה שפחות להלחיץ את הנחש. הפרוב הכי גדול שיש ברוב הסטים מספיק.

למעלה