לחובבי הדלעות, הכתום, הזהוב והסתיו

Gidi Shemer

New member
לחובבי הדלעות, הכתום, הזהוב והסתיו

קשה לי להסביר עד כמה אני אוהב את העונה הזו. אפילו עוד לפני החלפת הצבעים המדהימה של העלים באיזור שלנו, הכל מתמלא ביופי. האור מקסים, מזג האויר מאיר פניו, ראש השנה, הכל משרה אוירה מפוייסת משהו אחרי קיץ קשה. ואצלנו, בניכר, הכתום לגווניו השונים יוצא לרחוב.
למי שלא מכיר, חגיגת ההאלווין בפתח וזה הזמן שהדלעות משתלטות על המדפים, על הבסטות ועל... הכל. אני, לא חובב דלעת גדול אנוכי (למעט מרק סתוי או חורפי). אבל מהצבע והיופי אני מוכן לקבל כמה שיותר.

הנה מעט דלעות מייצגות. שיהיה לכולנו סתיו מפויס.

Gidi Shemer

New member
ומשהו קצת אחר

תמיד מרשימים אותי כרובי הניצנים הטריים שנראים כאשכול כרובים. אני קונה כמעט תמיד את הקפואים כי הם הרבה יותר זולים, אבל תודו שהמראה יפה.

renit

New member
אני התחלתי רק לאחרונה!

ומרגישה פספוס על כל השנים.. זה טעים !:)

ladybug6

New member
איזה יפים הכרובי ניצנים!

הייתי מתה לטעום אותם טריים.
הדלעות מהממות, למרות שאני לא מתה על הטעם..
&nbsp
ומה נסגר עם כל הסוגים המצורעים האלה עם בעיות העור הקשות?!

RSPA

New member
יופי של תמונות. יכולות לשמש כחומר לימודי

אני למשל למדתי מהן המון על המגוון הלא ידוע (לי) של הדלעות ועל מראהו של כרוב הנצנים קודם להכנסתו לשקיות של סנפרוסט (בחיי, פעם ראשונה שאני רואה דבר כזה...
).

יוספה 51

New member
זה כל כך יפה שבא לי תמיד לטרוף במהירות

והטעם, מבחינתי, קצת מאכזב. בארץ התחילו לגדל (או לייבא) יפים כאלו אז אני לוקחת לקישוט בסלון, ואחרי חודש ומשהו, שהן מתעייפות, או שהן מגיעות לתנור או שנזרקות לפח. מה יש, למה להשקיע בקישוט של פרחים ולא בקישוט של דלועים? משגע.

תמונות יפהפיות

אכן עונה יפה כל כך, ואיזה כיף שפע הדלעת. אני מאד אוהבת קארי מדלעת. ודלעת ממולאה. אבל כרוב ניצנים לעולם יזכיר לי את הסדרה של הביביבסי the young ones, סדרה פרועה לגמרי על סטודנטים פרועים, באחד הפרקים הם חוגגים את חג המולד ומסבירים שאמנם ידוע שכולם שונאים כרוב ניצנים, אבל חייבים לאכול אותם כי בחג המולד אוכלים כרוב ניצנים. להם כרוב ניצנים ולנו סופגניות ולביבות
(סתאאאאם, אני אוהבת פודינג חג המולד)

vegetalien

New member
גם כתום-כתום, גם כרוב ניצנים,

אתה מר טיזינג מייד אין אמריקה, מיסטר שמר.

למעלה