לחובבי הכוחים.

naja

New member
לחובבי הכוחים.

יצא הגיליון האינטרנטי השני בנושא. מכיל בעיקר תצפיות מהטבע וממגדלים שונים. לאתר הכוחים. לגיליון.

tesnake

New member
אתר נהדר, יש שם מאמר על רביה של כוח שחור

צואר,מאמר ממש טוב מומלץ!

omer356

New member
יש הרבה מאוד אתרים מעולים ברשת.

העוסקים בכוחים,בינהם גם כמה אתרים עם מאמרים ברמה גבוה ביותר,תמיד כיף לקרוא מאמר איכותי שנכתב ע"י אדם עם ניסיון בתחום,ולא ע"י עוד אחד שקרא קצת,תירגם קצת,ותימצת ביחד כמה מאמרים. השאלה היא-עד כמה בעצם עוזר לנו המאמר הזה בארץ? המאמרים האלו נחמדים,אבל רק לידע כללי.ברגע שזה כבר יהפוך להיות פרקטי(הכוונה היא להשיג שחורי צוואר בארץ בלי לשלם עוד 5000 שקל על הברחה.) הוא(המאמר) יהפוך להרבה יותר מעניין לקריאה. עומר.

naja

New member
לא הבנתי את הטענה.

אתה טוען שהמאמרים פחות מעניינים אותך, מאחר והכוחים האלה לא זמינים לקניה בארץ? אני לא חושב שמידע מקצועי צריך להימדד לפי זמינות בעל החיים בארץ אלא ע"פ איכותו. אני לא מוצא שום דבר פסול בלקרא מאמרים שאינם עוסקים בגידול או שעוסקים בגידול מינים שאין בארץ. תאמין לי, שמכל מאמר כזה אפשר ללמוד משהו חדש ומכל מאמר כזה גם אפשר לקחת הלאה דברים שיעזרו לך בגידול המינים שכן נמצאים אצלך באוסף.

omer356

New member
לא היתה פה טענה.

אותי לפחות (אולי בניגוד לאחרים) פחות מעניינים מאמרים מהסוג הזה היות ולא ניתן להשיג את החיה(לא אמרתי לא מעניינים,אמרתי פחות,אני תמיד שמח לקרוא עוד ואכן כמו שאמרתי מקודם-המאמר טוב ) לא אמרתי שיש דבר פסול-להפך קראתי את המאמר בגלל שאני חושב שאפשר בכל זאת ללמוד ממנו. עומר.

למעלה