לחובבי הנוסטלגיה.זוכרים שהיה פעם פו

eliram

New member
השוואה טכנית בין הפורומים

אחרי זמן מה כאן בפורום, אני חושב שיש לו כמה יתרונות טכניים נוספים על היתרון התוכני הברור (שלא לדבר עד שיתוק הפורום ב IOL שמתבצע בהצלחה רבה) חזרתי לבדוק את IOL (ולהשאיר הודעת: בואו לתפוז) בעקבות הודעת הנוסטלגיה, ומסתבר שקשה להתרגל חזרה לפורמט הפורום של IOL. קשה לעבור לדף חדש בכל פעם שרוצים לקרוא הודעה (ואז ללחוץ BACK ולחכות) צריך תמיד לקרוא כמה דפים אחורה, שמא מישהו הוסיף תגובה להודעה ישנה, ותגובתו קבורה אי שם בעבר, 18 דפים אחורה (כאן, הודעות תגובה מביאות את כל התכתובת קדימה) יש גם משהו נחמד בעובדה שיש פחות הודעות, כנראה שכולנו החכמנו מאד (-; אמנם בתחום האייקונים הכף נוטה לצדם של IOL (אני יודע, WALLA YO EL), אבל אפשר לחיות בלי זה (למרות שאפשר לעשות אחלה אייקונים עם תפוזים איפה שהוא בתמונה) אז קח עוד תפוז - אתה יודע למה! :)

אני מסכימה, בכל מקרה שמת לב לעוד

תכונה חביבה: בתחתית הדף יש מן טבלת על לדרוג חברי הפורום. אתה מדורג לפי הרייטינג שלך קרי, כתבת הרבה, אתה בצמרת העליונה. לא כתבת, אתה יורד ליגה. יש בזה גם חסרון שיכול לנבוע מהצפת הפורום בהודעות סרק על מנת ל``קפוץ בדרוג`` ולהעפיל לפסגת החברים.

eliram

New member
אכן הטבלה בתחתית העמוד מגניבה, אבל

אם אני הייתי מתכנן את המערכת, הייתי נותן למשתמשים אפשרות לדרג הודעות מוצלחות במיוחד (לכל הודעה יהיה כפתור ``המלץ על ההודעה``) שזה יכול להדגיש הודעות טובות ושימושיות במיוחד (ע``י הצגת מספר ההמלצות), כמו גם להשפיע על דירוג כותב ההודעה. זה יפתור את בעיית הניצול ע``י נודניקים (שעדיין לא קיימת כאן, כמה כיף)

הפורום של IOL עבר לפורום של וואלה

כאן: http://community.walla.co.il/ts.cgi?tsscript=f/index&forum_id=1247&cat_id=310 והוא דווקא לא משותק, אם כי התשובות שם ברמה נמוכה... לדעתי מדובר בגולשי וואלה בעיקר... אין לי מושג מי המנהלים.

גיל אל דאגה, השיתוק יימשך וביתר שאת

לא ניתן לחבורת קפיטליסטים חסרי ערכים בסיסיים למחוק עולם שלם ללא הנד עפעף.

אתם עושים טעות ו..עוברים על החוק

כל כניסה ל וואלה ול - iol נרשמת. כמות הכניסות היא המדד שמראים למפרסמים (רייטינג!) ולכן כל פעם שמישהו נכנס לפורומים אלה כדי ``לשתק`` אותם הוא בעצם תורם להם כניסות ולכן עדיף לא להכנס כלל ! שידור הודעה , מספר פעמים רב, מתוך כוונה להפריע הינה עבירה פלילית ! אז... בואו נשאר כאן וש iol וואללה יחפשו את החברים שלהם במקום אחר. אמנון מרגלית

כולם צודקים , אבל מה פה לא חוקי ?

אסור להיכנס ולהביע מחאה ? זה פורום פתוח וכמו שההודעות של הגולשים התקבלו שם בשמחה כשזה השתלם לכיסם של המנהלים , הם צריכים להתרגל לקבל גם חומר קצת שונה . תקנו אותי אם אני טועה .

לדעתי ספירת הכניסות אינה רלוונטית

משום שאינה המדד היחידי שעל פיו יישק דבר. התכנים הם לב המערכת ומי שאמון על המידע בהבהלת וואללה יודע היטב שפורום משותק עם הודעת מחאה עושה לו יחסי ציבור רעים ביותר וגורם לו להרהורים שניים בנוגע להחלטתו. על כן אני קוראת להביע מחאה בכל דרך אפשרית !

למעלה