לחובבי הרוק! כרטיסים לרוק עצמאות

t o m z

New member
לחובבי הרוק! כרטיסים לרוק עצמאות../images/Emo70.gif

רוק עצמאות באמפי-פארק בראשל"צ!
המכירה לחולון,ראשון, בת-ים, ת"א והסביבה... השנה יופיעו:
דניאל סלומון
היהודים
אביב גפן והתעויוט
ברי סחרוף
מוקי
הדג נחש
שייגעצ
מוניקה סקס
אינפקציה
זבל לקניית כרטיסים: תום:
פלא- 050-8430877 83656354 - icq לירן:
פלא- 054-6458098 179226025 - icq כרטיס אצלנו עולה 109 שקל במכירה מוקדמת! בקופת יעלה 169 שקלים חדשים אם ישארו כרטיסים. פרטים נוספים: http://rotter.name/User_files/nor/426b86fa7758c877.jpg

hodayoyo

New member
דניאל על תקן קלידן ברוק"צ../images/Emo60.gif

דניאל לא נמצא שם כאמן סולו אלא כחלק מלהקת התעויוט

אההה...

ולא הבנתי למה הוא מופיע על השער של ראש1.. ומי שרוצה אני גם מוכרת כרטיסים לאזור באר שבע :)

hodayoyo

New member
הגיוני ../images/Emo13.gif../images/Emo60.gif

תגיד רגע, מאיפה אתה בארץ?!?

S h A b i T

New member
יויו

פתאום אני מדמיינת אלפי אנשים שרים את אהבה לאאאאאא

hodayoyo

New member
לרגע חשבתי שאת מתכוונת אלי..../images/Emo60.gif

(אנשים קוראים לי יויו
)

דניאל לא באמת מופיע זה סתם...

חחח זה פורום של דניאל אז בטח סתם כדי למכור עוד הוא רשם שהוא מופיע, אבל לא ניראה לי. הוא הקלידן של אביב אז בטח אביב כרגיל יתן לו לשיר את אהבה...(וזה טוב כי הוא מדהים על הבמה) וזהו....אל תלכו לרוק זה סתם... חחח סתם לי פשוט כמעט נמאס מההופעות המעייפות האלו... אבל תהנו... אוהבת נטע.

hodayoyo

New member
נראה לך?!../images/Emo60.gif

עם דניאל או בלי דניאל- אני הולכת לרוק"צ!!!! יש מוניקההה
וזבל(שאני מכירה בדיוק שיר אחד שלהם, אבל זה שיר טווווב), שייגעצ (שאני מחרימה, אבל עדיין אוהבת בסתר), היהודים (שאני אוהבת בדיוק 4 שירים שלהם), ברי סחרוף (שלא יעזור- הוא מלך), אינפקציההה ועוד ועוד...

כרטיסים לרוק עצמאות!!!!!

רוק עצמאות 2005 יום ד' 11.05 יופיעו כל האומנים הכי שווים בארץ: -אביב גפן והתעויוט -היהודים -ברי סחרוף -מוקי -אינפקציה -הדג נחש -מוניקה סקס ועוד אומנים טובים!!!! לכרטיסים במחיר מוזל 109 ש"ח במקום 169 ש"ח בקופות באיזור חיפה והקריות לפנות אלי:279896735 הדס:052-4607866 יש גם הסעות!!!!

למעלה