לחובבי ה-MP3

matam haifa

New member
לחובבי ה-MP3 ../images/Emo79.gif

יש תוכנה חביבה שעושה *דיאטה* לקבצי MP3 , ז"א שאם יש לכם שיר של 3.5 מגה, התוכנה מורידה לפחות 1 מגה! עדיין לא בדקתי את זה בלינוקס עם WINE .. אז נדב מבור, אם בא לך...(ראיתי שלפעמים אתה אוהב WINE
) שבת שלום לכולם!

ezaton

New member
קודם כל, מה הקשר ללינוקס?

שנית, "דיאטה" לקובץ שגם כך חתוך ומקומפרס, פירושה שהאיכות תחתך שוב - איכות השיר תידרדר משמעותית. אם גם כך דחסת לכדי 1/11 מנפח השיר המקורי, לערך, ועם איבוד איכות זניח, למה לך לחתוך עוד? Ez

matam haifa

New member
../images/Emo8.gif אם נדייק אז 1/14 ... ולא מרגישי

לא מרגישים ירידת איכות. תעבוד 3 שנים על מטוס קרב, ונראה אם תרגיש ירידת איכות ב-MP3 ..

ezaton

New member
עבדתי על מטוס קרב שלוש שנים

ואני מרגיש. הדחיסה ל 128 היא באיזור ה 1/11 או 1/12, ואמנם, ברמה הזאת אני לא מרגיש ירידת איכות, אבל אני מכיר כמה שטוענים שהם מרגישים את ההבדל (מעולם לא בחנתי אותם, אבל אני מאמין להם). Ez

matam haifa

New member
אלה שמרגישים ירידת איכות ../images/Emo8.gif

עבדו על מטוסים להרכבה ... או בנו טיסנים מעץ "בלזה" ..

ezaton

New member
גם את זה עשיתי בזמנו

היה לי טיסן יפה, פרפר שמו, והיום הוא בארבעה חלקים... עץ בודד בשדה... ואין איש שישמע... Ez

lizard

New member
הייתי מדריך טיסנאות...חחח

בניתי אפילו מטוסון על מנוע,לא המריא מטר...חחח אולי נחזור לזה בעתיד. אישית אני מעדיף מכוניות דלק..רק שהן יקרות נורא.

טל_V

New member
תגובה

הטסתי פעם פרפר .. היה מאוד נחמד .. הוא טס לאט וחביב אישית מכוניות דלק לא עושת לי את זה אבל טיסנים .. שנים הטסתי טיסנים, הדרכתי .. אפשר לראות את אחד הטיסנים שלי באתר שלי: לינק לתמונה

למעלה