לחובבי מציאות ולא רק ...

לחובבי מציאות ולא רק ...../images/Emo219.gif

קיבלתי במייל........ בשבת 17.7.2010 משעה 09:00 תיערך בצמוד למוזיאון המושבה אבן יהודה יריד חפצים . כל חובב אספנות מוזמן להציע למכירה חפצים מיותרים מביתו ומאוספו לאספנים אחרים, אשר מבקשים להגדיל את אוספיהם. חפצים כגון: חפצי נוי,עץ,מתכת,ברונזה, חפצים ישנים ועתיקים מכל סוג שהוא יתקבלו בברכה. כמובן מוזמנים אספנים המעוניינים לפשפש ולמצוא חפצים לטעמם בין חפצי המציעים. היריד יערך בחצר המוזיאון של אבן יהודה ברחוב המייסדים פינת איילת השחר. לפרטים נוספים התקשרו למשה 0522442820 אנו מקווים לפתוח בזה מסורת קבועה שתחזור על עצמה פעם ב3 חודשיים. הערה: ההשתתפות אינה מותניית בתשלום כל שהוא.

w o m a n 10

New member
אממממ...

עידיתוש, מה את מנסה להגיד? שאנחנו היינו אלה שראו את אחרוני המדוזות ?
בלילה הלבן שחגגנו עם תל אביב רבתי בחוף צוק, ישבנו לנו בבית הקפה השכונתי על חוף הים וממולנו גססו להן שתי מדוזות ענקיות מחופרות בחול הרטוב משוועות לגל שיחזיר אותן למי מבטחים. עכשיו אני מרגישה ממש לא נעים שעמדתי בצד וצפיתי בהכחדת זן יפייפה של רכיכות צורבות.

מצחיקולה ../images/Emo13.gif

אני מנסה להגיד שהייתם בחוף הלא נכון
איזה מופע ראיתם

w o m a n 10

New member
גידי גוב ../images/Emo168.gif

היית צריכה לראות את הקהל הצעיר שהתאסף שם. ולא רק התאסף... כולם עמדו על הרגליים שרו איתו ורקדו... ממש כמו ביודית רביץ ושלוימלה ארצי. אני הופתעתי, ונראה לי שגם הוא. נראה היה לי שהוא מסרט אחר
יום קסום לך יקירתי

זו בטח עוד סנקציה של התורכים../images/Emo6.gif

צ'מעי איחצ'י...לא בטוח שבתל אביב המדוזות שמעו על גל העזיבה של המדוזות שלכם.....אני מציעה שתחנסי לטבול תבדקי טוב טוב יכולהיות , שזה עוד תרגיל של ארדואן ..... ועכשף קחו את האתר הזה ותוסיפו למועדפים , ככה תדעו מראש לתכנן את הבילויים ההנאות והאטרקציות של כל חודש. שבוע טוב

אין מקריות ......./images/Emo2.gif../images/Emo189.gif

תציצו רגע באתר הזה אם תכתבו בשורת השם את שמכם הפרטי תקבלו את התוצאה בגימטריה ותוצאות נוספות כשהקשתי את שמי ואת שם משפחתי קבלתי להפתעתי את שמו של בן זוגי , שמו של בני ושמה של נכדתי מדהים

למעלה