לחובבי שירה וספרות

ofer2771

New member
לחובבי שירה וספרות

מוזמנים לאתר המחודש: http://members.iol.co.il/ofer71

מאוד אהבתי את מה שראיתי

חג שמח ושנה טובה ומתוקה !!! נכנס לאתר ומאוד אהבתי את מה שראיתי. לא העתמקתי בשירים, אלא בצורה שבו הוא מעוצב, וללא ספק האתר מעורר השראה. אין לי ספק שאני עוד אחזור לקרוא את השירים הנמצאים בו וכן את התייחסותך לכמה ספרים. הרשה לי רק להעיר, באותה הזדמנות שכמשורר שמושפע מפנחס שדה ז``ל, צרמה לי הטעות שמצאתי שם והיא שסרקת תמונה של ספר אחר שלו ולא את הספר אנתולוגית שירי ה-``אהבה`` שהוא ערך, כמו שכתוב שם. אם תרצה אשמח לסרוק ולשלוח לך את העטיפה הנכונה. אהוד בן-פורת (``המשוררים בעם``)

איש יקר...

אתרך השאיר בי רושם עמוק, חוויה לחושים וללב בנוי כל כך יפה, מלא בכבוד והערכה הן עצמית והן למשוררים אחרים ולסופרים. אני מעריכה אנשים היודעים לתת ביטוי לרגש ואצלך מצאתי מעמקים של רגש... מצאתי ים... צורת התבטאותך וכתיבתך השאירה בי טעם של עוד נראה כי לעולם לא אוכל לדעת שובע ממילותיך אהבתי גם את מגע המלאכים, קולות הפסנתר, הציטוטים והתמונות אותם אתה ``צד`` ומחפש בהם משהו מן הרגש, משהו נשגב... שיר שכתבת גרם לי להזיל דמעה - ``הישארי`` - עוד לא קראתי שיר בעומק שכזה...הוא מדהים ! ו``מקהלת מלאכים`` דיברה על ליבי... משורר יקר - מאחלת לך ימים של אושר והמון הצלחה ! כמה נפלא הינך... כמה נפלא ! תודה על החוויה...תודה.

למעלה