לחולונים מכאן..

GIRL171

New member
לחולונים מכאן..

תגידו,לא נמאס לכם מרעש המטוסים המחרפן הזה????????. אתמול בסביבות 5 אחה"צ עברו מטוסים ממש ליד הבית שלי... ממש יכלתי לשלוח שלום לנוסעים חחחח וזה היה ממש ברצף אח"כ פסק למרות שהתרגלתי.זה הדבר הכי מעצבבבבן שיש כאן..

אומנם מוטי ששון הוא יו"ר פורום ראשי הערים

למאבק ברעש המטוסים, אבל יש דברים שנוראה קשה לשנות (כמו נתיב יציאת המטוסים מנתב"ג מערבה). מה שכן- היו יוזמות לאפשר המראות מטוסים גם בשעות הלילה שכיום אסורות (מ 1:30- עד 5:00), ומוטי ששון ועמיתיו ראשי הערים נוסיפות שסובלות מרעש המטוסים, הצליחו לטרפד יוזמה זו.

נכון -מוטי נלחם הנושא זה והשיג הפוגה בלילה

אבל לא דיי כנראה -השכמה בשעה 05:00 מרעש מטוסים בתדירות גבוהה זה מעצבן ומפריעה . לדעתי לא ניתן לעשות מעשהו בעניין יותר ממה שהושג אלא ע"י אולי מיגון חלונות נגד רעש או פקקי אוזניים לתושבים חינם

oren162

New member
לי רעש המטוסים פחות מציק לעומת בעיות אחרות

בחולון... אני תושב קרית שרת כל החיים שלי. ואני גדלתי והתבגרתי על רקע רעש המטוסים וזה מעולם לא הפריע לי ואני לא מבין גם על מה כל המהומה. אז עוברים מעל חולון מטוסים.. ביג דיל. כאילו שזו הבעיה האמיתית של העיר שלנו. זה שראש העיר שם את "רעש המטוסים" כבעיה מרכזית שצריך לפתור גורם לדבר הכל כך שולי הזה להיות בולט וגורם לדחיקה לפינה של הבעיות הבאמת חשובות כמו: אלימות של בני נוער שיכורים בלילות,ונדליזם,הזנחת גינות בשכנות שונות בעיר, מצוקת החניה ועוד.. אף פעם לא שמעתי את ראש העיר שלנו מזכיר את הבעיות האלה בראש המשימות של המועצה ואף פעם לא ראיתי שום קמפיין של העיריה שמתייחס לטיפול בזה. לכן אני חושב שאנו התושבים של חולון צריכים להזכיר לעירייה שלנו מה באמת דחוף לטיפול ושיתחילו להזיז דברים ושיפסיקו ליטחון מים .. תבינו .. רעש המטוסים זה הבלוף הגדול של העיריה שקיים מאז 1993 וגורם לכולנו לשכוח מה באמת חשוב.. תחשבו ותפנימו ותראו היגיון בדבריי..

kalil

New member
כנראה אתה גר בקומות התחתונות

זה באמת סיוט המטוסים שעוברים בגובה נמוך מאוד ממש מעל ראשים שלך כשאתה גר בקומות העליונות. הרעש של המנועים עצום ולפעמים אף מרעיד את הדירה. תאר לעצמך להתעורר ככה מספר פעמים באמצע הלילה.

oren162

New member
דווקא לא

אני גר בקומה שלישית מתוך ארבע. ותאמינו לי שאני מרגיש את הרעש,אבל אני גם ריאלי. חשבו רגע: קודם כל המסלול המדוייק עובר מעל החולות של מולדת וממשיך לשכונת בן גוריון ומשם לבית העלמין ולים. ככה שמי שבאמת סובל ממנו באופן הכי קשה הם תושבי קרית בן גוריון. דבר שני: חשבתם על זה שבעבר הלא רחוק כל האיזורים שציינתי היו בעצם חולות. מה שזה אומר שבעבר המסלול הזה לא הפריע לאף אחד. בנו שם ,והאנשים שקנו שם דירות היו צריכים לחשוב פעמיים לפני שעברו לשם. אם זה כל כך מפריע להם הרעש אז מדוע הם קנו שם דירות? זה מגוחח לקנות דירה במקום שידוע שעוברים לידו מטוסים ולאחר מכן להתלונן על הרעש. וגם אם אתם כן מתלוננים. חישבו שנייה בהגיון. אם אתם לא רוצים שיהיה רעש זה אומר שאתם רוצים שלא יעברו מטוסים . אם לא יעברו שם מטוסים אז מאיפה אתם רוצים שהם יעברו?! בעיה, אולי פשוט נסגור את נתב"ג ונבטל את החופשה לטורקיה ורודוס. לא משנה מאיפה המטוס יעבור,תמיד יהיו אנשים שייפגעו מזה. החוכמה היא פשוט לא לקנות דירה במקום שידוע שעוברים שם מטוסים ושזה מפריע לך. אפשר לומר זאת על מי שיקנה דירה בח'500 ובמידה ויבנו שם. אני לא חושב שתיהיה לו זכות להתלונן על זה שמעל הגג שלו עוברים מטוסים, כי הם עברו שם הרבה קודם.

kalil

New member
תארגנו הפגנת ענק

הפגנה גדולה נגד זה שתביא את תשומת לב התקשורת. למרות שאני לא חושב שזה יעזור. תושבי השכונות המזרחיות של חולון נועדו לסבול מרעש מטוסים ואין מה לעשות. מסלולי הנחיתה/המראה מכוונים בדיוק לאזור הזה. גם תושבי מזרח תל אביב ורמת גן סובלים. זאת הסיבה למה פסלתי דירה באזור דרך הטייסים בתל אביב וברסקו בחולון.

למעלה