דווקא לא
אני גר בקומה שלישית מתוך ארבע. ותאמינו לי שאני מרגיש את הרעש,אבל אני גם ריאלי. חשבו רגע: קודם כל המסלול המדוייק עובר מעל החולות של מולדת וממשיך לשכונת בן גוריון ומשם לבית העלמין ולים. ככה שמי שבאמת סובל ממנו באופן הכי קשה הם תושבי קרית בן גוריון. דבר שני: חשבתם על זה שבעבר הלא רחוק כל האיזורים שציינתי היו בעצם חולות. מה שזה אומר שבעבר המסלול הזה לא הפריע לאף אחד. בנו שם ,והאנשים שקנו שם דירות היו צריכים לחשוב פעמיים לפני שעברו לשם. אם זה כל כך מפריע להם הרעש אז מדוע הם קנו שם דירות? זה מגוחח לקנות דירה במקום שידוע שעוברים לידו מטוסים ולאחר מכן להתלונן על הרעש. וגם אם אתם כן מתלוננים. חישבו שנייה בהגיון. אם אתם לא רוצים שיהיה רעש זה אומר שאתם רוצים שלא יעברו מטוסים . אם לא יעברו שם מטוסים אז מאיפה אתם רוצים שהם יעברו?! בעיה, אולי פשוט נסגור את נתב"ג ונבטל את החופשה לטורקיה ורודוס. לא משנה מאיפה המטוס יעבור,תמיד יהיו אנשים שייפגעו מזה. החוכמה היא פשוט לא לקנות דירה במקום שידוע שעוברים שם מטוסים ושזה מפריע לך. אפשר לומר זאת על מי שיקנה דירה בח'500 ובמידה ויבנו שם. אני לא חושב שתיהיה לו זכות להתלונן על זה שמעל הגג שלו עוברים מטוסים, כי הם עברו שם הרבה קודם.